Iasule, mandra cetate (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Oana,ma refeream la varsta fizica draga... Noi oricum vom fi tinere si frumoase permanent.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Eu ziceam ca e trist pentru ea. Ca noi...sigur, veshnic tinere si ferice!

Am nimerit? Ei, si ce prajituresti bun?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mai bine plec la culcare pana sa-mi raspunzi, ca mi-e ca o sa visez toata noaptea prajituri, de te trezesti maine dis de dimineata cu mine la usa.

Asa ca...noapte buna

(nu ma uitati cu psihologul, va rog!)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Asa ma gandeam si eu..sa nu-ti spun. Dar te astept la mine maine. Daca nu sa stii ca o sa pun poze cu prajiturile.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, e calda, indrazniti, n-am facut prea multa, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata, si we placut!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'neata fetelor! Am baut ness-ul, am spalat un rand de rufe (mai am vreo 2) si de-acu' ma bag la "valsat" cu aspiratorul si, in timpul asta, meditez asupra unui meniu ca habar n-am ce sa mai fac de mancare. O zi buna!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si de la mine!
Cafea nu mai beau de cand m-a speriat tensiunea dar pun la dispozitie un chec cu rahat ,nuci si ciocolata..
Am stat cuminte pana am vazut rezultatul la sange,glicemia e ok(chiar prea ok dupa cat dulce mananc eu..)dar acum m-am apucat iar de "prajiturit".Deseara incerc savarine..sa vad daca-mi ies..

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut!

Dupa o gramada de probleme reusesc sa mai apar si eu si sa va salut. Am reusit sa ajung in tara cu cateva zile inainte de Craciun, dar in a doua zi de Craciun am avut o mare "surpriza": din cauza presiunii din calorifere mi s-a rupt o teava si am facut o ditamai inundatia, care s-a lasat cu urmari: parchet umflat de a trebuit sa il scot TOT si sa il repun, aparatura stricata, covoare mucegaite etc etc. O adevarata "placere"! Apoi ca sa nu ma plictisesc cred, am avut "bafta" de o mica operatie,acum 1 sapt, si abia ieri m-am externat de la Sf Spiridon. Incep sa cred ca era mai bine daca nu veneam in Ro, caci prea se succed ghinioanele.

Voiam sa va cer doua informatii: cunoasteti un profesor (de preferat profesoara) bun/a, care ofera meditatii la lb. engleza, pt adulti ? Ar trebui sa lucreze mai mult pe partea de gramatica si sa stie cu ce "se mananca" TOEIC, CELTA si alte " minuni" de-astea si sa aiba si materiale. Cam cat poate ajunge o sedinta?

Si o intrebare mai "casnica": unde pot duce 2 covoare maricele , la spalat si sa nu mi le tine cu luna? Daca ar veni ei sa le ridice de la domiciliu- contra cost, bineinteles- ar fi ideal!(dar cred ca deja visez prea multe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

in mare viteza

Oana: abia acum pot raspunde "multumita" furnizorului de net. Da, tot la d-na dr. Grigore vreau sa merg. Cand am fost pt. controlul de dupa nastere, d-ra secretara a intrebat daca are cine sa stea cu copilul(la timp s-a referit) si am intrat imediat. Cred ca poti sa spui ca bb te asteapta, mai ales ca alaptezi.
Dureaza cam mult programarea dar nu cred ca urgentele au acelasi regim.

Ral: nu stiu daca ai vazut pe mess. Multumim mult de tot pt. "mimina"(lumina, artificii)
Dana: ma bucur ca sunteti bine si ca nu poti intra pe aici din lipsa de timp.

un sfarsit de saptamana placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca ...bine ai venit si multa sanatate...se pare ca nu ai avut niste sarbatori linistite...
Cu covoarele pt spalat o sa incerc sa-ti spun deseara...am vazut un fluturas la mine in posta mai demult...sper sa-l mai gasesc.
Ce face micuta Maria?

Pupici si un Wk-end placut tuturor,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput