Iasule, mandra cetate (67)
Raspunsuri - Pagina 18
herra spune:
quote:
Originally posted by herra
http://calendarortodox2008.crez.ro/ianuarie/
aoleu, ce sarbatoare este astazi! am auzit dimineata ca bateau clopotele la biserica...
dar se pare ca menajera mea nu a auzit, a pus o covertura la spalat, si tocmai m-a sunat ca din motive necunoscute masina s-a oprit/stricat..."scoate un bazait..."
unde se repara masini de spalat, cu bule, marca Daewoo?

miki68 spune:
quote:
Cauta certif.de garantie ca, pe el, trebuie sa scrie societatea care asigura service.
EDIT: service post-garantie pt. ca, imi inchipui ca a depasit termenul de garantie.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
quote:
gata, s-a "dus"?
Foto Ralu
lullabay spune:
Pai... cum sa te uitam?
Eu una, cel putin, de 3 zile ma gandesc ca azi e ziua ta si sa-ti spun La multi ani!, dar din motive de RDS cu mare nesimtire... abia pe seara am reusit.
Ce mai faceti voi? Cum ati petrecut? Piticul ce mai face? Creste? :) Te asteptam sa ne mai povestesti din cand in cand, sa ne mai dai cate un semn de viata.
Foto Ralu
He he tocmai de duminica?
Noi suntem bine,am petrecut acasa cu mancare comandata de la chinezi :pui cu orez ...foarte foarte bun.
Piticul creste si nu se mai opreste :)))) ,ne luptam cu o mica problema cutanata,nu e grav dar e enervant,in rest e un mare smecher blond cu ochi albastri,nu vorbeste nimic inteligibil dar in chineza lui cred ca zice de toate,pana si noaptea se trezeste ca sa mai zica cate ceva,mananca bine,doarme bine,se catara ca o mica maimuta peste tot de pe scaun pe masa si ..........ne topeste pe toti.
In rest eu sunt amarata ca tatal meu are probleme de sanatate,ne rugam sa trecem si peste asta,acum tot ce imi doresc e normalitatea de zi cu zi si rutina banala a cotidianului si sa fie totul cum era inainte.
lullabay spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
LA MULTI ANI ROXANA!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Multumesc Miha!

Nu vrei sa ma bombardezi si pe mine?cu asemenea bombe zilnice nu poti sa iti mai doresti altceva!
dar tu cand ai timp de toate?si de bebe mare si de bebe mic?si de bombe?
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by aime
Iubitele, va declar cu mana pe inima ca Amira e tati in picioare (inclusiv okisorii aia ca doo maslinute). Da' sa mai creasca un pic si mai vedem.
Ziceti si voi...cum imi strica bucuria.
Cum iti stric soro bucuria
? Pai tu vazusi ce "impanat" e cumatru'? Si ce oki are ptr fie-sa
? Pai asta-i bucuria mey
si las' ca are si de la tine ceva
lullabay spune:
quote:
Uite ce am gasit eu pe elanko.ro,sper sa mai fie de actualitate:
Service autorizat Daewoo:
Iasi Interelectric SA Bd.Tudor Vladimirescu nr.71A 0232-210030, 0232-210031
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lullabay
[font=Century Gothic][navy]He he tocmai de duminica?
Mai exact de sambata noaptea spre duminica...
Ma bucur ca Stefan e bine.
Imi pare rau pentru tatal tau, dar sper ca Doamne-Doamne va face sa fie bine pentru el si pentru voi. Stiu cum e :( Si eu, dupa toata povestea cu mama, de mii de ori ma gandeam ca era infinit mai bine cu toata viata noastra banala dinainte, decat in noua situatie. Dar nu avem ce face, nu putem schimba nimic acum. Deci trebuie sa mergem asa, mai departe. De atunci totul s-a schimbat la noi. Dar absolut totul.
Sper sa fie bine si la voi (sau, ma rog, atat cat poate fi bine...)...
Sa mai vii pe la noi, da?

Foto Ralu