Iasule, mandra cetate (67)
Raspunsuri - Pagina 16
aime spune:
Vladutu face bine, multumim de intrebare, se joaca, inventeaza fel de fel de chestii, acu doo minute manca un morcov si sarea prin casa zicand ca e "iepulas"
. Profita de ultimile mele zile de stat acasa.
ralnied1 spune:
wow, are si o... prietena, din cate am zarit eu pe acolo
Voiam sa va zic, daca nu stiati cumva, ca de azi pana duminica, este targ de imbracaminte si incaltaminte la Sala Polivalenta.
Foto Ralu
aime spune:
Da, ralu, si daca te uiti bine, ii stergea unghiile de oja. Acu' incarc niste poze de aseara de la Miha, cu bombonica si baietii.
ralnied1 spune:
am vazut eu... nu prea fac baieteii gesturi de astea cu fetitele, decat daca intr-adevar e "ceva" intre ei... Deci, e clar... 
Foto Ralu
Darria spune:
Buna ziua si
pt. cine doreste
Mihaela: normal ca seamana cu mama.
ca o paranteza: mama imi spunea cand era fetita mica ca nu seamana cu mine
iar ceilalti ca e copiutza mea ![]()
Acum serios vorbind cred ca la ochisori e copiutza ta fidela. Baietelul sigur iti seamana. Nu m-am uitat la poza tatalui dar nu cred ca gresesc.
Simona: ai dreptate, bolfosul mic iti seamana ft. bine ![]()
Aime: cred ca i-a trecut raceala lui Vladut?
L Carmen: bine ca nu ai stiut, nu e sanatos deloc sa fii huhurez
mai bine la somnic. Sau: ati avut probleme si a trebuit sa pazesti baietelul?
Pai bine Ral, da' cand am durmit
la ore normale? hmmm?
somn aveam eu dar............
Si daca tot spunea Aime ca a fost usor tortuletul, am o idee pt. tine: faci o salata de fructe iar deasupra asezi feliute de porto ca la tortulet. Si cu iaurtel - "preferatul" tau ![]()
aime spune:
Al meu e f tipicar, si-i place mult sa stea cu mine, sa vada ce fac eu, si in general vrea sa participe la tot ce i se pare interesant. Am incarcat si restul pozelor.
ralnied1 spune:
da, da, preferatul meu 
lasa, mai bine am mancat asa, simple, 2 portocale si gata...
edit: stiti ca azi e sarbatoare, da? Sa nu va loveasca harnicia cumva... Ca pe mine ma lovise aseara, cand imi faceam planuri pt azi si... pe la 11 si ceva am aflat si eu (adica mi-am reamintit, ca doar stiam...) ca azi nu se poate...
Foto Ralu
aime spune:
Iubitele, va declar cu mana pe inima ca Amira e tati in picioare (inclusiv okisorii aia ca doo maslinute). Da' sa mai creasca un pic si mai vedem.
Darria spune:
Ral: azi ai liber? sau iar scrii in timp ce te imbraci?
Stiu ca astazi e sarbatoare. Am facut treaba
intr-o zi cand a fost cruce rosie si abia la final am vazut ca era sarbatoare. De atunci incerc sa fiu atenta.
Iubiri la gradinita, sters oja de pe unghiuta fetitei........ oare ce ma astepata? 
Aime: ai baietel mare deja, un mic strengarel
In "satula si frumoasa" gangurea? - asa am impresia dupa buzisoare ![]()