Iasule, mandra cetate (67)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
Neatza! 
In eventualitatea unui credit, stiti vreo banca care sa ia in considerare venitul de 800 ron (sunt in cic)?
l_carmen2003 spune:
Carmen Mephala nu stiu...intra pe net pe adrese banci si cauta; eventual ca sa nu iei bancile la rand da telefon intai...
BRD-ul si nu numai ava un serviciu care iti spunea din prima la telefon daca indeplinesti conditiile si nu te punea degeaba pe drumuri... Bafta.
Gabriela, e bine sa ninga dupa ce ma intorc... dar sa ajung cu bine inapoi... 
Ralucami - nu e prea devreme pentru pantofiori? E totusi ianuarie!
PUPICI si o zi buna!
Ramonika spune:
neata fetelor - dau si eu o cana de lapte
ca de obicei...
mephala - cred ca depinde si de suma pe care vrei sa o iei...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
GabrielaG spune:
Buna dimineata si sa va mearga din plin astazi...
Primul ness l-am savurat, cine il da pe al doilea?
Pupici,
Gabriela
miki68 spune:
Buna dimineata, asa, mai spre amiaza! N-am o zi prea grozava din cauza de examen de ieri la care n-am facut nici o branza. Motivul: ma cam durea burtica (din cauza de CM) si am avut o stare de irascibilitate cum nu am mai trait pana acum. Examenul l-am dat cu 2 asistenti (un el si o ea) care mai de care mai enervant. Ea a "patrulat" in continuu prin sala, pe parchet, cu tocuri (tzac-tzac-tzac...), iar el, numa' ca avea o doaga lipsa: din timp in timp izbea cu palma in catedra de-mi sarea inima. Mentionez ca nimeni n-a incercat sa copieze sau sa vorbeasca, asa ca nu inteleg bushiturile lui in catedra. Dupa un timp s-au "reunit" fix in spatele meu (eram in ultima banca) si au sporovait de-mi venea sa-mi iau campii. So, dupa ce m-am chinuit o vreme sa inteleg enunturile, am cam renuntat si am bifat cam ca la "6 din 49" numa' sa ies din sala aia (examen tip grila). Acu' Dumnezeu cu mila!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aime spune:
quote:
Originally posted by mephala30
In eventualitatea unui credit, stiti vreo banca care sa ia in considerare venitul de 800 ron (sunt in cic)?
Pe vremea cand eram eu in CIC, singurele banci ce acordau credit in situatia de fata erau BRD si Raiffesisen. Noi am alaes Raiffeisen.
ralnied1 spune:
Cu putintica intarziere (pe motive de internet fragil
)...
La multi ani, Roxana (lullabay)! Multa fericire, sanatate, bucurii si impliniri sa ai in viata!
Foto Ralu