BUCURII de sept.-oct 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutza_26 spune:
Fetele - intrebare intrebatoare : cat vorbiti/ zi cu Bucuriile si cam cum - adik pe limba lor chinezo - pasareasca sau clar, raspicat silabisit in romana???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
scumpik_lui spune:
A nascut cumnata mea si abia astept sa-mi cunosc nepotica
Fetele cu intalneala nu uitati de poze ca nu acceptam nici o scuza
Gety eu cred ca daca iti pui geutatea nu va rade nimeni de tine
Lilina sper ca te simti mai bine si ai reusit sa mergi la intalnire
xandrutza felicitari pt maseluta Narcisei. In legatura cu loto eu cred ca Sephora ne-a amagit, a aruncat doar pastila si s-a dat la fund
Mirabela sanatate socrilor si tin punmnii ca David sa nu de imbolnaveasca
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
scumpik_lui spune:
alexutza imi pare rau ca te-a dezamagit bona, dar poate a fost asa cum ai zis tu, o zi mai proasta. Eu cu Luca vb normal, ca si cum as vb cu un om mare, doar uneori vb mai rastit cand nu asculta. In rest vb clar romaneste si vb tot timpul cu el cand este pe langa mine si atent la ceea ce fac, ca daca nu ma baga in seama doar n-o sa vb singura
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by eloise
Si cine zicea de regimul ala cu 12kile pe luna? Nu ca vreau sa-l incerc, dar ar fi interesant de vazut:
Dimineata: o maslina
Pranz: 20gr piept pui la gratar si o frunza de salata
Seara: un pahar de apa rece [/br]
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eu ziceam vrei?
scumpik_lui spune:
12 kg intr-o luna!
Regimul este urmatorul
Luni:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai; o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: o pulpa de pui la gratar, salata verde cu putin ulei de masline si lamâie
Cina: un iaurt degresat, doi biscuiti graham.
Marti:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 200 g cartofi fierti, cu patrunjel tocat, 250 g carne de vita sau piept de pasare fiert.
Miercuri:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 250 g de peste la gratar cu putina lamâie.
Joi:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de cafea, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: un ou fiert tare, 120 g carne de vita la gratar si 20 g brânza de vaci, salata verde.
Vineri:
Prânz: un piept de pui la gratar cu o salata la alegere, doi cartofi fierti.
Cina: un iaut degresat, doi biscuiti graham.
Sâmbata:
Prânz: o farfurie de supa de legume.
Duminica:
Mic-dejun: o cafea sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 200 g sunca, o cutie de iaurt de 200 g.
Cina: iaurt degresat, doi biscuiti graham.
Se consuma obligatoriu 1,5 – 2 litri de apa plata pe zi. Pe la ora 11:00 se poate mânca un fruct (mere, portocale, banane). Va urez mult succes.
scumpik_lui spune:
Dieta cu grepfrut
Se pare ca in 2 luni jumatate pierzi 23 de kilograme.
Citeste cu atentie regulile si fa exact cum scrie "la carte":
* Bea 8 pahare cu apa pe zi.
* La fiecare masa poti manca pe saturate.
* Trebuie sa mananci cel putin cantitatea minima indicata pentru fiecare masa.
* Nu scoate nimic din dieta! Mai ales sunca de la micul dejun si salatele. Aceasta combinatie ajuta la arderea grasimilor!
* Grepfrutul sau sucul de fructe este important, deoarece se comporta ca un catalizator în procesul de ardere. Nu adauga si nu diminua cantitatea de grepfrut sau de suc indicata!
* Bea numai o ceasca de cafea pe zi. Cofeina dezechilibreaza producerea insulinei care împiedica procesul de ardere.
* Nu manca între mese. Daca urmezi dieta cum trebuie, nu-ti va fi foame.
* Poti consuma alimente prajite în unt.
* Nu manca desert, produse de panificatie, legume albe sau cartofi dulci.
* Poti dubla sau tripla portiile de carne, salate sau legume.
* Urmeaza dieta timp de 12 zile, fa o pauza de 2 zile si repeta cura.
Programul dietei:
Noteaza-l pe o foaie si ataseaza-l pe usa frigiderului!
Micul dejun
O jumatate de grepfrut sau un sfert de pahar cu suc neîndulcit
Doua oua de orice fel
Doua felii de bacon
Pranz
O jumatate de grepfrut sau un sfert de pahar de suc neîndulcit
Salata cu orice fel de sos
Carne de orice fel si oricat doriti
Cina
O jumatate de grepfrut sau un sfert de pahar de suc neîndulcit
Salata cu orice fel de sos sau legume rosii sau verzi, preparate în unt si condimentate
Carne sau peste de oric fel, pregatit dupa preferinte
O ceasca de cafea sau ceai
Gustarea înainte de culcare
Un sfert de pahar cu suc de rosii sau lapte degresat
Alimentele pe care le puteti consuma în timpul dietei:
ceapa rosie, piper, ridichi, broccoli, cereale, porumb, spanac, legume care contin amidon, spaghete, unt de arahide, jeleu sau gem, muraturi dulci, covrigei, fructe, sos pentru salate cu un continut slab de calorii.
Alimentele pe care nu aveti voie sa le consumati:
ceapa alba, cartofi, telina, mazare, castraveti, morcovi, ceapa verde, varza, chips-uri, rosii, fasole verde, laptuci, maioneza, orice fel de branza, hot dog, legume verzi, nuci.
scumpik_lui spune:
am uitat sa spun ca intreba cineva daca dam lapte de vaca "curat". Luca bea laptic din asta de la 1 an. L-a acceptat si i-a priit f bine, dar la inceput i-am dat amestecat cu Milumil, ii puneam 200 ml formula si 40 ml de vaca, iar dupa o saptamana am inceput sa-i scad formula si sa maresc laptele de vaca. Acum a ajuns sa bea doar lapte de vaca, dar mentionez ca nu e de la o vaca batrana ci de la una tanara (fatata anu trecut) si laptele nu e asa de gras.
xandrutza_76 spune:
Probabil fetele se distreaza acum Sper sa nu uite de poze.
Andra, nu fac exercitii, am avut o tentativa si am renuntat (mai demult), pentru ca ma durea burtica, la efort. Si tot spun ca incep sa fac si nu mai apuc.
Alexutza, mai ai putina rabdare cu bona, daca tot e saptamana de proba mai discuta cu ea, repeta-i pretentiile tale. Sa speram ca a fost o zi mai proasta. A, eu zic sa-i spui imediat daca nu-ti place ceva, sa stie ce are de corectat.
De vorbit eu vorbesc cu Narcisa romaneste, iar ea cu mine chineza Totusi incepe sa rupa usor, usor cate un cuvant...
Scumpik, de fapt Anca, daca imi permiti, (am citit la semnatura), sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa!
Mira, daca nu te simti bine, mergi la un control.
Lexi, week-end placut si tie!
Ruxa, multa sanatate!
Revin.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
scumpik_lui spune:
wow xandrutza am scris in acelasi moment , daa poti sa-mi spui Anca fara nici o problema si mersi, sunt tare fericita si astep sa ajunga acasa sa o vad. De fapt poate ajung la spital maine si intru sa o admir, ca am o pila acolo si o sa ma lase in maternitate
beatrix spune:
Lexi, ai un PM de la mine!
Scumpik, sa-ti traiasca nepotica, sa creasca mare sanatoasa si sa aiba parte de tot binele, norocul si fericirea din lume!
...revin
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa