BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hai ca aparem si noi dupa ce azi am schimbat netul la alta firma, am fost la doctor pt D3 injectabil , treaba prin casa etc.

Noi am inceput cura de slbire cu ce credeti??? cu BOMBOLONIIIIII nu m-am putut abtine sa nu ii incerc dupa reteta corectata.Pai nici nu se compara sint o bunatate, mie aseara imi iesisera niste ghiulele.

scumpik_lui eu pusesem linkul cu NUK . Exact asa avem si noi doua bine mici cu adaptor si unul mare tot de la NUk la care ii schimb tetina sa bea seara lapte.

Referitor la cura de slabire. Cu Pillates cu aparate, cu ce vreti voi fiecare e liber sa faca ce vrea doar sa slabimmmmmmm. Eu ziceam doar sa incepem si noi macar de luni sau de la 1 februarie, nu asa la sfarsitul sapatamanii ca eu nu am spor. Eu mai am niste exercitii de baza in imagini .gif daca vreti le trimit pe mailul comun daca mai functioneaza.

Am uitat sa mentionez starea mea la ora actuala. Am 1.64 m si 56 kg. As vrea sa dau jos cam 3 kg si mai ales de pe coapse ca eu burta nu am deloc.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - fusei mortala , oricum 5 kg pana acum sunt super ok !

Mira - deja trisezi???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ne, ne, ne, nu va scriu greutatea si gata!

Ce, vreti sa radeti in de mine? No way!

Monique_new, in concluzie, dupa reteta corectata Bombolini ies delicioase?

Asa creste Maria Diana

Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

GETY da ies super bune, dar sincer mi-a fost lene sa le mai pun gem. Le-am mincat cu un pahar cu lapte batut....asta da cura

Lilina imi pare rau ca nu ti-a trecut raceala. Eu zic ca ar fi bine sa-l mai lasi pe Vladut la socrii chiar daca ti-e dor de el. E mai bine si pt tine sa te odihnesti si pt el sa nu ia de la tine.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monique - pai eu cred ca mai degraba nu incepi cura, eu zic...ca iti iei adio de la dulciuri cu bombolini

Lilina- nasol tare cu starea asta, fff bine ca nu e si Vladone cu tine, ca Doamne fereste!!Multa sanatate....cu putin vin fiert ai incercat??? poate cine stie -trece...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

alexutza_26 pai eu am zis de luni ca asa la sf sapt nu am spor. Ideea este ce mancam...ca eu de retete stricte nu pot sa ma tin. Cine are idei sa le scrie, macar pt una dintre mese, ceva fara calorii multe

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Am trimis citeva mailuri pe mailul comun. Poate va inspirati din exercitiile de acolo.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Iar ati scris mult, am apucat sa citesc cate ceva...
Lilina, multa sanatate!
Monique, bun inceput de cura bomboloni
Eu ma gandesc la niste gratarele de pui, niste salate, ceva iaurt cu fructe... Of, oare apuc eu sa mananc asa ceva de la 1 februarie? Eu si asa sunt o gurmanda...
Alexutza, ma bucur ca bona e pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Gety, daca nu vrei nu scrie greutatea; astept doar sa vad ca scrii X-3
Mira, noi am folosit canita cu pai mai mult decat cea cu supapa, si Narcisei i-a placut mai mult.
Andra, eu imi amintesc ca arati foarte bine!
Subscriu la ce a zis Scumpik: ce facem cu biletul de loto?

Eu ma chinui sa o culc pe Narcisa; am controlat-o in gurita si am gasit inca o maseluta care i-a spart gingia, bonus alte doua care dau sa iasa. E cam nervoasa saracuta si saliveaza la greu.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

xandrutza_76 pai ceva de genul asta daca sti. Eu o sa pap niste gratare + orez sau legume inabusite.

Am si eu o pb la 11 noaptea Stie cineva cum se iau masurile pentru o draperie. La fel ca la perdea??? De cite ori trebuie sa fie mai mare fata de galerie?

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Monique, despre draperie nu stiu ce sa-ti zic, probabil trebuie sa fie ceva mai mare ca perdeaua...
Cat despre salate ma gandesc la o combinatie de cruditati, carnita de pui, ceva crutoane, un strop de iaurt, putina lamaie. Ori ceva simplu cu rosii, castraveti, branza, ou fiert...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput