BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Monique,off-off, de unde ai inteles ca invitatia a venit de la Sephora si detaliile s-au stabilit numai pe PM? Abia vineri cand s-a strigat catalogul cate mamici si bucurii vin ne-am gandit si la o locatie. Sephora draguta a organizat in secret totul. Tu postezi zilnic, nu aveai cum sa ratezi mesajul lui MamiLili care spunea ca vine joi in Bucuresti si ca ar vrea sa ne intalnim. Eu chiar m-am mirat ca nu ai venit cu Itzy, stiam ca sunteti prietene si vecine.

Ramo, asa tinerica iti par de zici ca ma va lua lumea drept sora Ruxei? Ca nu mai am demult 18 ani .

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Sandra - daca nu faci poze la Iasi, ajung eu la vara in Bucuresti, pentru niste chestii care nu pot fi amanate, asa ca voi fi cu 2 prunci la purtator, unul de 1 an si 10 luni si altul de 4 luni, dar sper sa ma pot intalni si eu cu mamicile bucurestence de Bucurii.
Abia astept sa va vad .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna mamici

Am supravietuit weekendului petrecut fara Raducu ... cand ne-am intors acasa s-a comportat ca de obicei cand ne intoarcem de la servici, nu e nici mai iubaret decat de obicei, nici nu plange sau chestii de genul asta cand plecam de acasa. In concluzie, se pare ca pe el nu l-a afectat faptul ca noi am lipsit 2-3 zile de acasa. Nu acelasi lucru pot spune despre mine ... n-am putut dormi decat cateva ore noapte si tot copilul l-am visat, nici placerea pe care o aveam alta data sa schiez nu am avut-o ...

quote:
Originally posted by MamiLili

Festina, stiu c-ai intrebat ieri ce vaccin se poate face daca puiul tau a facut deja rubeola. Imovax se numeste vaccinul pentru oreion, se face de la 12 luni. Pentru rujeola, din ce stiu eu, nu este vaccin separat, doar varianta trio (rubeola-oreion-rujeola din Priorix). Intreaba-ti dr ce riscuri exista daca ii face lui Raducu Priorix, desi el a facut deja una din bolile pentru care este vaccinul destinat.

Nu prea am incredere in pediatra mea ... ea insista sa facem vaccinul ROR ca nu ar avea contraindicatii daca a facut rubeola ... am reusit sa-l aman pana la jumatatea lui februarie ca sa treaca o luna de cand a facut rubeola ... o sa ma mai documentez prin alte parti intre timp ... mamicile care pot sa-mi dea un sfat/parere le multumesc anticipat.

o zi buna va dorim

Acum am citit Gety ca si Maria a facut rubeola ... mai am de recuperat un capitol ...

Mergi la inceput

Andra, eu ti-am spus deja ca Vladut e foarte macho.

Itzy, cred ca afost foarte dulce Ana-maria la faza cu "MOOOOAAAAA". Am observat si eu la Ruxa ca stie sa se bucure de orice cadou primit.

quote:
Originally posted by AdinaF

Desi, uite la sf lui sept, inc lui oct am putea organiza un chef sa ne sarbatorim toate Bucuriile .
Super ideea, ar iesi un chef pe cinste.

quote:
Originally posted by AdinaF

Intrebare: voi datzi body-uri copiilor, sau maieuri?
Tot body folosim din 2motive: 1)maieuri prea scurte si 2)o impiedica pe Ruxa sa-si dea pampersul jos.

Mergi la inceput

Lili, bine ai revenit pe forum. Mi-a spus Andra secretul vostru: vorbarete pe forum si tete-a-tete, da? De ce ma mai mir ca e cuminte Mathias, si mamica e la fel de delicata si finuta .
Desertul era "merengue" cu o crema de vanilie dar tinuta la congelator, ca inghetata. Minunnnaaataaaa bezea.

Mergi la inceput

106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

MULTUMESC DIN SUFLET,FETELOR!

E atat de bine sa stii ca lumea isi aduce aminte de tine si se gandeste la tine!
Am inceput ziua super cu Lili si Andra pe mess!!!Sunt doua super dragutze,de treaba,nemaipomenite...si sper sa imi dea voie sa le spun "prietene"!
La servici colegele au fost deasemenea foarte dragutze,mi-au facut cadou o bluza si m-au dezbracat si imbracat cu ea,o bluza rosie ,rosie...am fost ca un felinar azi si tot azi am aflat de o colega ca e insarcinata...ne chinuim de ceva timp sa o convingem sa ramana insarcinata si am fost foarte fericita cand am aflat ca intr-n final si-a luat inima in dinti si s-a hotarat!
As vrea sa nu se mai termine ziua de azi...mai ales ca maine il internez pe tata...sa speram ca va fi bine,multumesc pt urarile de sanatate!
Asa si sa nu uit:

SA INCEAPA DISTRACTIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Andra am facut pozele, uite aici inainte de a inversa biberonul cu adaptorul si dupa

[purple][center]*************************************************************

Exact tetina asta o folosim si noi ... e singura pe care a acceptat-o Raducu de la 6 luni. Se gaseste din cand in cand la Sensiblu dar aduc doar cate un set de doua bucati. Si important de stiut - se potrivesc si la biberoanele AVENT

Mergi la inceput