BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Pai vad ca sunt prima asa ca va pun niste pozici,putine io dar vine Izy care are multe Intalneala
Fetele sunt superbe ,Itzy exact cum mi-o imaginam super draguta,comunicativa si pusa pe sotii,de par ce sa mai spun ca e superb.
Sandra e o papusa frumoasa si o femeie si mama minunata
Mamilili e superba arata de nu se poate,este copia fidela a lui M,dar mi s-a parut putin ca nu prea a fost in largul ei(sau era obosita)
Mathias e un inger (aveam dreptate),iar Buburuza e o minune iubareata si pupacioasa(cu cine-o semana!)

Cam astea am fost si au mai fost prietenele mele Gabi cu Rares si Dudi cu Ilinka.

Gety astia sunt papuceiiprimiti de la IZa (2p)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Wow, Sephora, ce fain v-ati petrecut! Abia astept si restul pozelor. Toate sunteti tare frumoase, cu puii vostri! Ma bucur ca v-ati intalnit!
Deci Lilina nu a putut veni... Ce rau imi pare pentru ea... Lilina, multa sanatate!!
Sunt simpatici papuceii lui Matti.
Anca, eu sunt Alexandrina, dar poti sa-mi spui cum vrei, ca e cam lung numele asta.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sal'tareee

Asteptati poze nu? Pai o sa pun pt ca eu am cam fost -graful de serviciu...avand in vedere ca eram fara papusica mea....restul alergau dupa prichindei...

Imi pare rau ca nu au reusit sa ajunga si Lilina , Roxana01 care a avut pb cu masina si Usorlili (un necaz in familie)

Fetele sunt EXACT asa cum le percepeti pe forum...fff simpatice, vorbarete, haioase, deschise si arata muult mai slabe decat in poze. SINCER!!!!! ...chiar arata bine...Ne-am simtit ff bine impreuna ...iar ospitalitatea pe care ne-au oferit-o Sephora si sotul ei sunt...

Mamilili este toata un zambet, finuta, cocheta, arata fff bine la silueta si ... asa cum a spus si Sephora , Matthias ii seamana picatura leita...el este foooarte cumintel, o bomboana de copil...papacios ...cuminte fooc ce sa zic...

Sephora...la fel...fff simpatica si haioasa...nu e deloc asa cum s-a descris ea in mod pesimist...chiar are un tonus ff bun ... Matti era in verva pe acolo la restaurant...ca la el acasa...la inceput mai reticent fata de noi toate, insa in scurt timp...era Duracell-ul lu'mami. M-a impresionat ca pronunta fff bine cu accent italian "mama"(adica cu accent pe primul a) si il dorea intr-una pe PAPAAAAAAAAA. Era atat de simpatic...facea ce facea si isi aducea aminte sau il vedea pe tati...atunci se apuca si striga aratand cu degetul ..Papaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Sandra e genul de femeie-mamica puternica si matura. Pare o fetiscana, aparent, insa nu e deloc asa in profunzime...(eu am mai vb cu ea inainte) .Cand i-am auzit prima data vocea la telefon ...chiar i-am spus azi ca are voce copilaroasa...e o fire vesela si ff energica ...De Gargarita ei...nu va spun ...ca v-ati indragosti de falcutele si de ochii ei albastri. O papacioasa si ea ca si ceilalti prichindei...si a facut un tandem adevarat cu Mathias...unde era el...hop si ea in urma lui...pana la urma ce-o fi zis: ia stai mai un pic sa te pup nitel..ce fugi asa sa ma tin dupa tine...! L-a luat cu manutele de ambii umeri si i-a tras o pupatura de au cazut amandoi...stie fata ce vrea...i-au cules Sandra si Lili de pe jos pe amandoi plangand mai mult de sperietura cred

Pe celelalte fete nu le stiti , sunt tot de pe forum...dar erau prietenele Sephorei...f simpatice de altfel cu niste copii minuntai si ei...

De mancat ...am mancat dar nu va spun ce...va las sa vedeti

Incerc sa incarc pozele ....dar vad ca merge netul cam greu...

CHIAR TB SA NE VEDEM TOATE CANDVA!!!!!!

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Itzy aI fost foarte draguta sa ma complimentezi in halul asta,hai cu ospitalitatea o inteleg dar cu aratatu bine....sa fim serioase fata,n-ai vazut ce colac de salvare am?Tonusul mi l-ati ridicat voi si intalneala asta,mi-a prins asa de bine....Va astept oricand si la noi acasa.Pune pozele alea odata ca pana si io sunt curioasa.

Io nu sunt una care fac complimente de obicei,dar cand le fac sa stiti ca sunt 100% adevarate.

Abia astept intalneala din vara de la Iasi cu Iesencele si binenteles cu Sucevencele.

Mergi la inceput

hai lasa-lasaaaa ca burtik avem toate...se rezolva acum pana la 1 martie..pillates..alea-alea...Dar in rest erati f bine toate..taci din gura ca stiu ce am vazut

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Ne identificati voi care suntem nu? Pe Mamilili tb sa o mituiti ca sa vi se arate

Restul fotografiilor ...le mai pun Sandra si Mamilili

Noapte buna

POZE INTALNIRE

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Vad ca fetele deja au pus si poze de la intalneala.

Sephora, Itzy m-ati cam asteptat sa apar pe DC? Nu v-am spus ca plec la alt party? Am o prietena nascuta azi si am tot amanat sa o sun sa-i spun LMA pana m-a sunat ea, cand eram cu voi. Am "salvat" situatia prin prezenta la party .

Sephora, doar 8poze???? Cred ca ai cam "cenzurat"...Si sa nu-mi aduc aminte ca nici macar nu se vad, am cautat ultima postare a ta in urma cu 3-4 capitole ca sa gasesc un link corect catre albumele tale ...Dar te iert ca esti o dulce .

Sandra si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Am revenit cu detalii, impresii, www.flickr.com/photos/9979905@N08/2219123527/in/set-72157603797055801/" target="_blank">poze...

In primul rand vreau sa le multumesc dragelor de Itzy si Sephora, m-au descris de nu ma recunosc deloc, dar in fine...sunt ele prea dragute si finute si nu vor sa va povesteasca ce acritura sunt .

Itzy s-a socat la tel cand am vb azi, credea ca a raspuns Ruxa probabil , eu am o voce gen "nanny fine la 3ani jumate". Este aceeasi persoana vesela si deschisa pe care ma bucur sa o "citesc" tot mai des pe forum. Pacat ca nu am cunoscut-o si pe Ana-Maria. Dar urmeaza...
Sephora, este pe-atat de calda si primitoare pe cat de pesimista o simt in unele postari. Si nu arata rau deloc, ba din contra toate fetele mi-au parut super-sexoase . Matti M-A TERMINAT cat de frumos este, cand pune el boticul ala si striga disperaaat "Papaaaa" sau cand se uita smecher pe sub sprancene, iar Sephora este terminataaa dupa Matti, iremediabil indragostita de baietii ei (Matti si papa).
MamiLili e super de gasca, foarte deschisa si zambareata. Imi pare rau ca nu am reusit sa schimb mai mult de 2 vorbe cu ea . Nu arata deloc obosita dupa tot maratonul asta pe fuga. Mathias este cevaaaaa...nu degeaba il alerga Ruxa mea non-stop . Asa-mi venea sa intru in pamant de rusine cand grasunaca mea l-a daramat pe Mathias ca nu reusea sa-l pupe. Offf...Este cel mai cuminte copil pe care l-am intalnit in toata viata mea , nu am crezut ca exista asa ceva.
"Piersicuta" Rares nu a vrut deloc sa pape odata cu Bucuriile, insa cand a venit desertul...tineti-va da?!? Are un perisor asa rosu, cred ca va avea si pistrui in curand , e un dulce.
Iar Ilinca...dupa ce a papat glazura de ciocolata de la desert ziceai ca are baterii noi. Alergau si ea si Ruxa, mai ceva ca toti flacaii la un loc.

Mor de ciuda ca nu am vazut-o si pe Lilina si restul fetelor.

Sandra si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la !

Sandra si Itzy - INSOMNIACELOR!!! Pentru voi doza dubla azi! Ma pun calare pe poze, ca mai am vreo 15 minute si se trezeste si Duracellul meu.

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gata, le-am vazut! Chiar sunteti tare faine! Sephora - da chiar arati super bine, mamico!!! Am mai vazut si in pozele de la studio ce fain arati cu noul look, dar acolo ma gandeam ca poate a avut grija fotograful sa va pozeze din anumite unghiuri mai favorabile (asta daca tot ziceai ca te simti urata si grasa), dar acum...nu mai ai scapare!!! Esti super!!! Sandra - cu tine nu am prea vazut multe poze, dar din cate imi dau seama ai slabit si tu foarte mult! Itzy ii exact asa cum o vad peste tot, mereu zambitoare (cu o dantura perfecta ), par superb, ce mai, o mandrete de mamica! M-a distrat cum interactionau Ruxa cu Matti in pozele cu biberonul&cana cu apa . Vreau si eu la intalnire de mamici!!!!

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput