*** LA REDOUTE *** (72)
Raspunsuri - Pagina 13
fotbalistu4u spune:
Salut
Vreau sa comand si eu o pereche de adidasi d la Nike si imi puteti spune dak marimile din lista sunt acelea ca la noi?Eu port 42 iar acolo la marimi e 42 e bine?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-shox-rivalry-de-nike.aspx?productid=324135184&documentid=207608&categoryid=40661614&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
madau spune:
Am luat si eu ieri coletul din 9, super haioase toate, pun linkurile cand ma trezesc ca acum sunt rupta de somn...fata doarme, ma duc sa ma bag si eu langa ea
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
Io tot dau refresh aici, sa vaz daca ati primit careva aviz pt coletele din 10, ca am si io. Cred ca raman de-acum pe saptamana viitoare
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
nico26 spune:
quote:
Originally posted by nico26
Buna fetelor!
Iaca ce am patit aseara! Poate ma lamureste si pe mine cineva!
Am incercat sa fac o comanda aseara...si cand am ajuns la datele cardului...dupa ce le-am introdus mi-a dat eroare...carte bancara refuzata!
Dupa care nu m-am mai putut loga. Azi am incerca iar sa dau comanda...cand am ajuns iar la partea cu cardul....aceeasi poveste. Am fost la banca si am bani blocati. Eu nu am primit niciun mail...nimic.
Poate ma lamuriti si pe mine....ca sincer ma bate piciul la cap...si nu pot sa reiau toate capitolele din urma.
Nu a patit nimeni asta? Parca am ma citit despre probleme din acestea?
Cum s-a rezolvat situatia?
Multumesc anticipat!
Nico
corap spune:
sor-mea a primit ieri pachet din 10 (de fapt o punga, pe care mi-a adus-o postarita mie din greseala, asa ca stiu ce-avea in ea)
n-avea decat 2 pulovore
asta: http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-femme.aspx?productid=324121619&documentid=281807&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 - frumos, si-a luat acum si pe sauge
si puloverul lung cu pampoane la guler de la on n'est pas des anges , momentan nu-l mai gasesc, ei ii vine haios, io nu mi-as fi luat asa ceva (io-s mai baba)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
corap spune:
fotbalistu', scrie ca tre sa comanzi un nr mai mare decat porti de obicei. cel mai bine te duci intr-un mag si probezi o pereche de nike sa vezi exact ce nr. corespunde
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
nushulica spune:
ella deci declar ca te urasc!!!

pentru ca te duci la next
eu numai cand ma uit pe situl lor ma iau pandaliile de draci....da lasa ca ajung eu o data si o data in londra
si atunci o sa-mi schimb garderoba cu totu'![]()
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by fotbalistu4u
Salut
Vreau sa comand si eu o pereche de adidasi d la Nike si imi puteti spune dak marimile din lista sunt acelea ca la noi?Eu port 42 iar acolo la marimi e 42 e bine?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-shox-rivalry-de-nike.aspx?productid=324135184&documentid=207608&categoryid=40661614&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
La Nike iti iei cu un numar mai mare decat porti la pantofi.Eu port 38 si iau 39 nike si-mi vin la fix cu soseta subtire.
gab___ spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Gab,
sunt in Londra dragutza, la o partida de shopping care din pacate se incheie in weekend.
Acuma chiar fug, sotul meu se moscaie mai rau ca o femeie...
pupici,
Ella, mamica de David (24.04.2007)
scuze am uitat
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Am luat si eu multe din produsele luate de tine si vroiam sa te intreb ce varsta are baietelul tau (ziceai ca 86 e mare pentru el acum , sunt marimile mai mari in general sau inca nu a ajuns el la marimea 86? )
Setul acela , primul pe care ni l-ai prezentat merge de facut cadou sau ma fac de ras cu asa ceva?
Despre bolero vroiam sa te intreb daca culoarea care ai luat-o este cea care e in imagine si se asorteaza cu rochita din imagine ca imi comandasem bleu sauge in ideea ca aceasta e culoarea cu care au asortat ei rochita.
Baietelul meu are 1 an si 4 luni si inca nu are 86 de cm, deci am gresit eu marime, adica am pus 86 pt ca mi-a fost teama sa nu ii fie mici 81, desi cred ca i-ar fi fost bune 81. Asadar greseala e a mea.
Boleroul nu e culoarea din imagine, al meu e bleu inchis, spre negru.