scoala 85 vasile bunescu

Buna fetelor,
Stie cineva ceva de scoala 85 Vasile Bunescu
Multumesc mult
Raspunsuri

ramara67 spune:
buna adaz,
ma intereseaza acelasi subiect despre care ai pus si tu o intrebare cu ceva vreme in urma - scola 85, vasile bunescu. poti sa-mi dai ceva referinte despre aceasta scoala?
multumesc

adaz spune:
Buna,
Iti raspund cam tarziu, poate v-ati inscris deja.
Noi am trecut clasa a II a la sc.85 si am inscris-o pe pitica mea pentru semi dar dupa cl I am renuntat la el.
Eu din clasa a Va vreau sa o mut pentru ca este o scoala slaba.Caut variante.
Pana in clasa a IV o las pentru ca sunt multumita de dna invatatoare.

Lolyx1 spune:
Eu sunt eleva in scoala generala cu clasele 1-8 V.Bunescu,sunt clasa a 8a.Vreau sa va spun ca aceasta scoala este foarte buna pentru copilul dumneavostra cel putin pentru ciclul primar .Aceasta soala a avut si are elevi premianti cu rezultate exceptionale,iar profesorii sunt pe masura.In ultimul timp scoala noastra a fost"invadata"de tot felul de elevi cu rezultate nu tocmai favorabile la invatatura ,iar de aceea probabil s-a dus zvonul ca scoala ar fi o scoala slaba,indraznesc sa vad contrazic spunandu-va ca aceasta scoala,cu elevii sai s-a ridicat la standarde destul de inalte,eleviii scolii obtinand rezultate nationale si chiar internationale,mult mai importante decat alte scoli cu"renume".In aceasta scoala toti profesorii sunt foarte rabdatori cu elevi,si astfel obtinundu-se rezultate bune,ca si dovada sunt elevii din generatiile anterioare care au intrat la licee cu renume.colegiile: "Sf.Sava,Gh.Lazar,Mihai Viteazu etc"
Va spuneam ca aceasta scoala este foarte potrivita pentru copilul dumneavoastra cel putin in ciclul primar deoarece in aceasta scoala sunt invatatori exceptionali si va spun asta din propria experienta si pentru ca aceasta scoala are program prelungit(12-17,timp in care elevii isi vor efectua temele,supravegheati de catre cineva care ii poate ajuta,vor dormi(exista o incapere speciala cu paturi in care copii se pot odihnii)si contra unei taxe pot chiar si manca o mancare calda si sanatoasa)
De obicei se formeaza cam 3 clase,cand elevii vor termina clasa a 4a vor da un test iar in functie de rezultatele obtinute se vor forma clasele(A-ul fiind clasa de intensiv engleza si cea mai buna scoala ).Daca -copilul dumneavoastra a fost un elev silitor si se descurca la testul de la sfarsitul clasei a 4a va pica intr-o clasa buna(nu ca celelalte clase nu ar fi bune...dar totusi..)si astfel va fi inconjurat numai de elevi silitori cu rezultate extrem de favorabile...Pe parcursul uramtorilor 4 ani (5-8)clasa va ramne asa...adica nici un alt copil nou venit nu va putea intra in clasa lor(daca este la A)deoarece ..ei la sfarsitul clasei a 4a au dat un test iar noul venit nu(deci nu ar fi corect s a inte in clasa...doar daca noul venit sustine un examen de cunostinte generale si obtine rezultate favorabile)
Nu uitati ca daca--copilu(scuzati cacofonia) dumneavoastra este un elev silitor va putea invata si in ultima corcitura de scoala..dar..pana la urma conteza si mediul..
Am sa va dau acum cateva nume de invatoare exceptionale in scoala 85:Lorica Matei,Nicoleta Chipaiala,Lazar Mariana,Moldoveanu Gina si restul sunt inavatoarelor sunt foarte bune dar acestea sunt exceptionale
Un alt motiv pentru a va inscrie copilul la scoala noastra ar fi dotarile :scoala este permanent supravegheata de camerele de filmat,laboratoare de :informatica,biologie,chimie,fizica etc,scoala are si un cabinet medical bine dotat si deasemenea un cabinet stomatologic,la fel de bine dotat,mai are si un cabinet de consiliere scolara unde sunt atseptai elevii pentru a vorbii cu psihologul scolii,si mai are chiar s o biblioteca dotata cu mii de volume de carti unde elevii pot studia in liniste .
nU STIU DACA veti lua in seama spusele unui elev,dar macar sper ca am putut sa va fiu de folos spunandu-va exact ce se petrece in scoala noastra defapt,sper sa nu va luati deciziile din auzite si sa veniti in scoala noastra unde suntei asteptati cu caldura si sa va convingeti despre ceea ce se petrece la noi in scoala
Alegeti ce bun alegeti scoala 85!

capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lolyx1 Eu sunt eleva in scoala generala cu clasele 1-8 V. |
Multumim pentru info, doamna director!

puicutza spune:
Buna Lolyx1,
Imi place ce ai scris despre scoala la care inveti, de aceea te-as ruga, avand in vedere ca esti in clasa a 8-a, sa-mi recomanzi invatatoarea pe care ai avut-o tu in clasele I-IV.
Fetita mea, Maria va merge la scoala la anul in clasa I, locuim in zona si ma si avantajeaza ca o pot lasa la programul prelungit.
Multumesc mult pentru raspuns si succes la scoala in continuare.

claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Multumim pentru info, doamna director! |

Mara si Matei

Lolyx1 spune:
Vreau sa va spun ca eu chiar sunt eleva in clasa a 8a...daca nu ma credeti puteti veni sa vizitati scoala,eu invat la etajul 2 al scolii clasa a 8a A.
Eu am am avut-o ca si invatatoare pe Nicoleta Chipaila,insa de la anul din cate stiu nu va mai fi in scoala.O doamana invatatoare exceptionala este Lorica Matei(va recomand cu caldura sa va inscrieti copilul la clasa ei(cativa din colegii mei actuali au avut-o ca si invatatoare si acum sunt foarte buni)),mai ales ca dansa de la anul va prelua clasa I-a
As vrea totusi sa va mai spun ca darea atator detalii si formularea frazelor in acel fel nu semnifica neaparat faptul ca sunt o profesoara sau o directoare,cred ca asta tine si de capacitatea mea de formulare a frazei...cred ca spusele mele din frazele anterioare nu sunt atat de savante si nu necesita cine stie ce studii.Nu comparati capacitatea de formulare a frazei a unui elev de clasa a 3-4 a ,care de-a bea invata sa formuleze niste fraze si sa scrie niste compuneri de cateva randuri cu capacitatea unui elev de clasa a 8a(care in 4(de la terminarea lasei a 4) ani a invatat destul de multe zic eu din propria experienta ,deoarece materia e stufoasa,Sincer!)
Stiu ca la sfarsitul postului anterior ultima fraza a sunat cam poilitic...dar totusi cu totii stim ca intr-o compunere avem un inceput curpins si incheiere.si trebuia sa am si eu un sfarsit,mda si totodata cam comercial.
Altceva ce pot sa va mai spun,aa v-am dat atatea detalii deoarece eu am parcurs toti acesti ani,si tot ce v-am relatat mai decreme a fost din propie experienta.si eu am fost la semi,am sustinut examenele de la sfarsitul clasei a a4a si etc.
Sper sa am credeti.

nico_adina spune:
Si fetita mea a invatat la aceasta scoala si a avut-o ca invatatoare pe dna Chipaila, o invatatoare f buna, pe care o recomand cu caldura, mai ales ca la anul va lua clasa 1. Despre scoala.... la 1-4 nu sunt probleme, acestea incep de la gimnaziu. Este o scoala buna, eu am fost f multumita.