Alimentatia intre "AGONIE SI EXTAZ"
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Laptele degresat in combinatie cu altele (ex. fasole) produce cancer . Sint niste reactii chimice....e...cind se ajunge la punctul X incepe cancerul. Acum care sint combinatiile si cantitatile...asta e problema cea mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
quote:
Originally posted by Ancuta-Maria
Problema este urmatoarea: mai nou se spune ca si laptele degresat produce cancer. Pana studiile nu spun ceva concret, nu prea ai cum sa ii crezi... anii spun beti lapte, altii nu,
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Pai, da! La unele organisme si in anumite conditii, laptele (datorita cazeinei pe care o contine) poate produce cancer.
Iar in cazul in care cancerul este deja instalat, cea mai buna metoda de a face tumorile sa se dezvolte (aoleu, cum suna!
![](socat.gif)
ocebine spune:
off topic: Eu citesem ca laptele produs de vaci carora le-a fost administrat rBGH are in componenta IGF-1 in concentratie mai mare si in consecinta poate da un risc ridicat de cancer la prostata si cancer de sin. Sint o multime de articole pline de informatii contradictorii cu privire la consumul de lapte, daca e sanatos si in ce cantitati.
On topic:cu privire la gastronomie, eu zic ca este eronat in a o compara cu insatiebilitatea. Arta culinara este mai mult decit o tocanita sau o ciorba. Inseamna si o deschidere catre alte culturi, gusturi, obiceiuri, etc. Nu inseamna ca in fiecare zi vei consuma kilograme de faina si unt, un sfert de porc si 5 gaini pe care le dai pe git cu un butoias de vin.
Mie imi face placere sa gasesc retete noi, sa le experimentez, sa le filtrez prin gustul meu, sa le compar cu retelele mamei...imi place sa stau la bucatarie cu baietii mei si sa ii invat sa manince corect. Bucataria a fost un inceput pentru ei il ale cititului, al matematicii combinat si cu niscai istorie...In plus a ajutat la indemnare.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ancuta-Maria spune:
Ops... denizel, p'asta nu o stiam... eu sunt mare consumatoare de lapte...
Guestus...
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)