Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
mandarinutza spune:
Celia, bine ati venit!
Danuta, parca tu intrebai mi demult ce filme dragute am mai vazut. Mie mi-a placut mult "The great debaters" cu Denzel Washington" si "Mr Magorium Wonder Emperium" cu Natalie Portman si Dustin Hoffman.
Nana, ma buucr tare mult ca Andrei e mai bine.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
La mult ani pentru sarbatoritii de astazi:
Yannisa Milena de Marunzika
Ana-Adelina de Greyeras
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
isabeluta spune:
Sim suuuper carticica. Imi place cum e realizata.
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Danutza poate vorbeste fetita ta cu baietelul meu si ii spune ce bine e sa dormi. Hihihi...
isabeluta de
betty78 spune:
Andries un pentru tine. E intradevar baban are peste 8,5kg si 70 cm....oricum e cam cel mai mare ca si varsta
Nana multa sanatate lui Andrei si ma bucur ca este mai bine....sper ca plecarea sprwe BAoston sa va rezolve problemele.
Celia, Isa13bel bine ati venit!
Andreea11 eu as iesi, dar astept sa treaca doctorul pe la noi.
Apropo cine se plimba pe b-dul decebal sau prin zone...ca imi este lene sa imi duc bebe pana in parc in 23....masina, scaun auto, alte alea
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Happiness_4_us spune:
Multumim tare mult pentru gandurile frumoase.
Noi am trecut la Milumil2 iar Andrei s-a constipat tare de la el ptr ca nu am inceput si diversificarea intrucat o sa plecam la Boston si ma gandeam sa o incepem dupa ce venim. Intrebarea mea este daca sa-i mai dau formula de inceput ca aia nu il constipa? Nu stiu ce sa fac.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
betty78 spune:
si al meu azi la capitolul dormit.....poate alta data
Pinacolada deci sa inteleg ca nu ai gasit pe nimeni? Si eu cred ca o sa imi caut o bona....mai ales acum ca ar trebui sa incep sa gatesc si mai am si de lucru de acasa...
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
isabeluta spune:
Pana la urma cum e cu legumele astea? La un moment dat trebuie sa i le dam sub forma de supa o parte si sub forma de piureu cu ou sau carnita cealata parte la aceeasi masa? Sau e dupa principiul "vazand si facand..."?
isabeluta de
laviniaN spune:
LA MULTI ANI!
Yannisa Milena de Marunzika
Ana-Adelina de Greyeras
Nana ma bucur mult sa aud vesti bune despre voi ,sa va ajute DD sa va intoarceti sanatosi acasa.
si eu dau tot Milumil 1 la fetita inca nu am trecut pe 2 desi am depasit 4 luni jumate
pe cutie scrie ca sepoate da mai mult timp milumil1,mai am vreo 2 cutii dupa acea facem schimbarea.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
danuta36 spune:
Mandarinutza multam fain.Sa stii ca l-am vazut si pe cel cu Nicole Kidman(recomandat de tine)si mi-a placut.
Isabeluta deocamdata poate doar sa-i mimeze..hihihi Cred ca pt. Vladut are asa un feeling,caci e nascut in aceeasi zi cu taica-su,22 sept.