Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Neata. Azi multa treaba, stat cu copiii, bagaje si studiu. Asa ca nu voi fi foarte activa azi. Desi am vrut sa repar modemul Zapp am decis ca e mai bine pentru toti sa nu iau laptop cu mine, as risca sa fac precum faceam asta vara la mare, eram non-stop cu laptop dupa mine, mai putin la plaja si la restaurant. Nici nu dormeam noaptea si primul lucru cand ma trezeam deschideam calculatorul. Deeeeci...o sa imi lipsiti o saptamana intreaga. Ma consolez ca voi avea suficient de citit cand revin, probabil vreo 4-5 capitole noi, daca nu cumva mai mult.
Prisi, nici eu nu suport AC si de aceea nu le iau desi ma cam chinui. Si uite ca nu am ajuns sa mai pun steriletul ala. E mortalaaaaaa Miru, sa stii ca asa si pleaca, urmeaza niste balanganeli in fata si in spate si hopa de-a busilea.
Nana, tare ciudat cu borcanelele astea, nici nu ma gandisem ca in alte tari ar fi impartite altfel. Eu sunt necajita de Hipp, nu gasesc in magazine toate sortimentele pe care le au ei, desi am vazut ce importa la noi.
Magda, Alex e intr-adevar roscatica, o combinatie de blond cu roscat. Dar cand era bebelus era super rosie, toata lumea se mira de ce este asa.
Celia, exact asa e si la noi, cum ii aude vocea Alexandrei este disperat sa o vada. Ea e ceva mai circumspecta insa, uneori il vrea si intreaba de el, alteori e geloasa.
Gabriela, noi stam bine cu diversificarea in sensul ca mananca, dar e cam haos. Ieri a papat suc in loc de fructe si la pranz mar cu morcov, pentru ca eu am fost plecata si am uitat sa ii fac dimineata supa. A mancat tot borcanul.
Si_bv, e putin ciudat ca plange la bunica, sau la altcineva. Sunt inca prea mici sa aiba preferinte si de regula daca sunt luati in brate se bucura la oricine. Andrei sta la absolut oricine si e fericit nevoie mare. Poate bunica e mai ezitanta sau nu o tine in pozitia care ii place. Copiii simt imediat daca sunt tinuti de cineva care ezita, Alex era asa cu cealalta bunica atunci cand era vorba sa o schimbe si sa o spele. Pe masura ce a fost tratata cu multa incredere in sine nu s-a mai foit asa. o sa fie bine, sincer. Te invidiez ca ai o bunica disponibila.
In fine, va las ca acum se trezesc copiii. Sa nu uit, ieri am primit mesaj de la Carpatina ca nu are internet, asa ca a absentat motivat. Numai ca eu uitucica am uitat sa va spun. O zi super!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Andries spune:
Neata'
Roxana acum inteleg de ce nu il lasi cu mama,la trei operatii de hernie nici eu nu m-as risca. Doar ca te vor costa bonele alea o carutza de bani, mai pune la socoteala si mancarea lor si ai sarit de 20 de milioane. La banii astia mai bine iei una interna.
Ligeea problema nu e salariul ci lipsa personalului. Acum e un boom pen'ca nu s-a terminat cu generatia decreteilor, eu una sunt un decretel pur sange m-au facut ai mei fara sa-si dea seama ce se intampla si ca mine sunt multe fete. Dupa revolutie majoritatea s-au abtinut de la facut copii pentru ca doreau sa adune bani de casa, cariera si alte alea si s-au apucat acum la 30 si ceva. Mai sunt si o granada de tineri care au venit in Bucuresti sa munceasca (evident ca aici au mai multe oportunitati, unul din ei e barbatul meu de exemplu) dar nu au adus si bunicii aferenti dupa ei ca sa nu mai vorbim despre cate femei intre 40 si 50 de ani au plecat in strainatate. Bona mea nr. 3 de care am fost f multumita, venise din Grecia si de la mine a plecat in Olanda. Ce sa mai spun?
Andries
Celia spune:
Buna dimineata mamicilor .
La mai multe lunite pentru:
MARIA TEODORA de Luy
STEFAN de Sim
MARIA de Tomasa
MARIA DIANA de Tzuk
EDUARD STEFAN de Bumbita
ROBERT de Laurici_27
ELIANA de Mihastroescu
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
gabitz78 spune:
buna dimineatza si de la noi.
wow...dar am avut ce citi!
la multi ani cu sanatate si fericire sarbatoritilor zilei de azi!multi pupici tuturor.
sa ma "laud" si eu nitel: eliza a dormit toata noaptea...de la 10.30 la 7.30!si dimineatza a supt bine (100ml). noi avem o problema cu suptul, asa ca asta e un adevarat record mondial!.
tomitza - intreaba de gaviscone, dar sa stii ca la noi nu exista, trebuie luat din franta!pupici si multa sanatate.
insanatosire grabnica micutilor bolnaviori si un pupic dulce mamicilor.
va pup...ma cheama datoria!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Celia spune:
A_alinta multumim de primire si pentru ca ne impartasesti din experienta, metodele si sfaturile tale si de acolo...schimb de experienta...
Legat de momentul inceperii diversificarii...Andreea e hranita cu laptic de mami , aproape de 4 luni , avem 7,500kg , dar mesteca limbuta in gurita cand participa ...cu privitul...la masa celorlati...sa inteleg ca ar trebui sa "guste" si altele pentru ea ,evident.
Roxana G Legatura asta dintre fratiori eu o vad altfel... peste ani , cand se vor termina cu gandurile si manifestarile copilaresti...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)