Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

cine se trezeste prima si face cafeaua sa-mi pastreze si mie o cescuta mai maricica .chiar o canuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sabinelu FANTASTIC " cand unu devine doi" !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

nu stiu cine s-o trezi vad doar ca eu sunt ultima fara somn ...

bine ca ne dorm bebeii ..azi sunt bebei maine maricei si poimaine ..noi ori suntem bunici ori...bone -vedeti ce fac orele iinaintate din mamici ?horror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Am mai gasit rochita draguta foc, dar e pt 3 luni; o puteti vedea aici. Asa-i ca-i frumusica foc?
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti mereu sanatosi, frumosi si norocosi!
Acum chiar fug la nani!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

buna dimineata, mamici!
multumim maria, mandarinutza, magda pentru urari!
maria iti pastrez cafeaua calda, un ibric, sa iti ajunga toata ziua!
magda, hai sa-ti spun de ce m-am decis sa incep cu cereale... nu spun ca eu am gasit adevarul absolut referitor la divesificare dar sa va impartasesc din ceea ce stiu si eu...academia americana de pediatrie recomanda introducerea mancarii solide undeva intre 4-6 luni. Prima masa se recomanda a fi iron- fortified cereal ( nu cereale cu orez ); se crede ca unde in jurul acestei varste depozitele de fier ale bebelusului scad foarte mult si este bine sa se aditioneze fier.
Se incepe cu o lingurita sau 2 de cereale amestecate cu lapte, date cu lingurita lasand pauze intre imbucaturi; daca mancarea este refuzata nu se forteaza, se mai incearca intr-o saptamana; se creste cantitatea pana la 4 lingurite astfel ca dupa o saptamana poti trece la alte iron - fortifies baby cereal precum oatmeal sau barley. Odata ce copilul mananca cereale se poate trece la introducerea de piureuri de fructe si vegetale.
Inainte de introducerea unui aliment nou se recomanda sa astepti o saptamana pentru a putea identifica eventualele posibile alergii alimentare.
In ceea ce priveste daca copilul este pregatit pentru trecerea la alimentatie solida se face referire la urmatoarele aspecte: te priveste curios cand tu mananci, nu mai este satisfacut cu cantitatea de lapte si pare in continuare infometat....

Mergi la inceput

bernix, ai dreptate ca am fata mare... si cand ma gandesc ca la inceput imi faceam griji ca nu suge suficient... in 15 minute era gata, de fapt ca si acum... se vede treaba ca mandruta stie ce vrea
de aceea mi se pare minunata ideea acestui forum , pentru ca putem sa cunoastem atatea obiceiuri... se pare ca asa cum un copil este unic asa si parerile pediatrilor sunt diferite....deci o gramada de pareri din care incercam sa selectam cei mai bine pt. copilul nostru... bineinteles ca o sa va povestesc cum crestem noi, dar din cauza programului mai aglomerat intram mai rar...
cum sa fie aici cu un bebe? mi se pare relaxant, pot sa zic dar adevarul este ca si alexandra e un copil exceptional de bun...pediatra a suspectat-o de displezie de sold , ne-a trimis la ultrasound, apoi la un pediatru de copii la children hospital... a fost o alarma falsa , din fericire, dar cu ocazia asta am vazut si cum sunt tratati bebelusii... jos palaria!
in rest noi nu am avut nici o problema pana acum, roadem la greu manutele cu salivatia de rigoare, prindem suzeta si incercam sa o ducem la gura dar deocamdata nimerim pe langa, ne opintim de mama focului sa ne ridicam in fund ( si doctorita a zis sa o lasam un pic ) in schimb nu am incercat niciodata rasucirile....probabil e mai greu la 8 kg... a, si e cea mai fericita daca se vede in oglinda!
in ceea ce priveste zimaflour-ul , sau cum se scrie corect, am observat ca aici exista apa speciala pt. bebelusi, imbogatita cu fluor....
si inca ceva... pediatra ne-a spus sa o tinem cat mai multa pe burta pentru ca o ajuta foarte mult la formarea musculaturii... cam atat deocamdata...

Mergi la inceput

nana, astazi m-am uitat la pozele tale de la nunta si am ramas ... muta!!! esti superba! ... andrei e bucatica rupta din tine!
sa dea Domnul sa se termine cat de curand greul prin care treceti!
pup toate fetele , va doresc o zi mai buna decat cea care a trecut si bebelusi sanatosi!
teodora, nu ai mai dat nici un semn, sper ca toate sunt bune la tine!
referitor la depresii sunt 100% de acord cu tine , magda! iar ceea ce ai spus despre grijile noastre mi-a mers direct la suflet!
de-ar fi toti doctorii ca tine!!! ...
pe curand!

Mergi la inceput

bun venit noilor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata
am trecut sa va salut, azi am o zi incarcata si nu stiu cand apuc sa intru

Maria Teodora de Luy, Stefan de Sim, Maria de Tomasa, Maria Diana de Tzuk, Eduard Stefan de Bumbita , Robert de Laurici, Eliana de Mihastroescu azi iese petrecere mare

va pup si sa aveti o zi buna

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna dimineata si de la noi si la multi ani sarbatoritilor!

Emma si Andrei

Mergi la inceput