Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- da si eu la fel m-am gandit!Multam pt inf despre Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danuta, nu fii trista, cateva fire albe nu inseamna nimic, decat ca esti o femeie matura si puternica. Eu am albit rau pe sarcina, nu am avut nici un fir alb si asta vara m-am trezit cu cararea din fata plina de par alb. Daca seman cu tata (si cam seman ) am incurcat-o, el la 40 de ani era complet alb.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

PInacolada, am confundat, Mami Help e cea cu bonele nepotrivite. Ioana este ok.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Pana la urma cum e cu legumele astea? La un moment dat trebuie sa i le dam sub forma de supa o parte si sub forma de piureu cu ou sau carnita cealata parte la aceeasi masa? Sau e dupa principiul "vazand si facand..."?

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Isabeluta, nuuuuuuuu mama...doar in primele zile ii dai zeama chioara, si lapte in completare, apoi treci la piure de legume cu lapte in completare, si in cca 2 sapt adaugi carnita, ulei, ousor in piure si apoi completare lapte. Dupa un timp, variabil, nu va mai fi nevoie de completare, ci o sa ii ajunga masa de legume cu carne, pentru ca va ajunge la o cantitate suficienta. La inceput insisti sa le accepte ca gust,nu conteaza cantitatea, baza e tot in laptele de dupa, apoi maresti cantitatea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pinacolada

Roxana- da si eu la fel m-am gandit!Multam pt inf despre Ioana!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Tocmai postasem ca am incurcat eu borcanele. Mami Help e cea de la Unirii, acolo nu mi-a placut. Ioana a fost ok, au insistat tot asa sa ma duc pe la ei sa discutam, insa din pacate nu au gasit bone potrivite la vremea respectiva.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, Tzuki sa imi spui si mie de cresa Titan IV si eu stau prin zona, sigur la 2 ani o sa ma intereseze, poate mai repede...depinde de multe( Lunca Bradului este pe langa Lic Dante???? sau ma insel)

Noi in seara asta nu am mai papat cereale, aveam super tatzi pline si am preferat laptele lui mami, de altfel vreau sa vad daca dormim la noapte
(ma rog o trezire), daca da, nu-i mai dau cereale, ca si asa cred ca a ajuns la 8kg la 4 luni jumatate( l-am cantarit azi acasa, nu sunt prea sigura pe cantarul meu, oricum la 4 luni avea 7,5kg) si 70cm(nu ii sunt bune badyutele de 6 luni, aveam acasa unele de 1 an,74cm scrie pe ele si ne sunt foarte putin lungi).

Sim, nici eu cred ca mai merg in parc maine ca nu am carutul in masina si nupot sa ajung si cu scoica si carutul in parcare.

revin

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

De cresa aceea din Titan am auzit si eu de bine, a fost nepotica mea Miruna, dar mai marisoara , pe la 2 ani, si au fost foarte multumiti.

Roxana, de la ce , de la nece, bine ca e mai bine Andrei !
Intr-adevar, eu cam asta intelesesem de pe acolo, ca nu are efect. Daca are,oricum e unul de scurta durata, ca timpul de injumatatire la adrenalina e foarte mic.Si la dentist, unde se pune pentru efectul ei de a contracta vasele de singe local , ca sa scada singerarea, efectul e scurt, 30 de minute.
Cu orezul Nestle am avut si eu aceeasi nedumerire, imi aduceam aminte ca " pe vremea mea" (adica la Cristian), era de la 4 luni, acum am vazut si eu ca scrie de la 6.Sa-i pieptene...Eu i-am luat orez milupa, care vad ca n-a constipat-o, dar pun doar o masura in bibe de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

multumesc pentru rapsuns gabitza,mami de stefan
o sa intreb doctorita despre gavisconul asta, sa vedem ce zice
eu am disperat iar astazi ca nu mi-a mancat copilul
innebunesc cand citesc despre bebeii vostri de 7-8 kile si 70 cm lungime

Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Cu toate ca m-a luat asa o stare de euforie si entuziasm cu gandul la evenimentele de sambata,botezul fetei si cununia religioasa(aia civila am facut-o in 2004,12 feb.)azi m-am si necajit un pic...cand am vazut cat am incaruntit..Sunt eu vopsita blond,dar azi m-am speriat cand am vazut cat par alb am in cap.M-am si tuns mai scurt si se vede mult mai bine acum...imi vine sa plang...
In plus,la spovedanie,preotul a zis ca trebuie sa ne caim de un pacat f. mare:cel al concubinajului...

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Felicitari pentru asa "dubla" frumoasa !!!!Lasa parul alb...
Iar parintele, mie nu-mi prea plac preotii care fac "instructie" cu sarmanii oameni. De ce sa te caiesti? Ca ai un copil minunat, cu un om pe care il iubesti? Ca iubesti? Doar n-ai facut nici o crima, n-ai dat in cap nimanui...ai iubit si ai dat nastere la prunci..Mie astea nu mi se par pacate. Acum ca primesti si binecuvintare o sa fie cu atit mai bine.

La botez la Ana-Maria s-a nimerit un parinte cam " nazist".Ne-a tinut o predica fioroasa, pe un ton agresiv, vorbea cu noi de parca eram elevi pusi la colt,...nororc ca eram eu bine dispusa si mai mult ma facea sa rid. Pe nasa a luat-o la rost ca de ce nu stie crezul pe dinafara....Una peste alta, desi ne-a invitat foarte sigur pe el sa devnim enoriasii lui, ne-a pus pe fuga...

Mergi la inceput

Magda, deci nu am observat numai eu chestia cu 4 si 6 luni. Acum imi faceam procese cum ca am dat atunci orez mai devreme, sigur ca la indicatiile pediatei. Al meu e cam constipat...acum a facut cu chiu cu vai o mica ghiulea. Maine incerc si cu alte fructute sa vedem poate il mai ajuta. Mar cu morcov il cam constipa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput