Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Buna dimineata, randunicoase!
Am facut si noi ochi mai devreme, am papat niste ousoare de prepelita si gemuri de la Ikea, ne-am baut lapticul si acum stam cu burtile in sus. Eu tin tastatura pe burtica, sprijinita de picioare
Am citit o Mamicuta-suparici, e nasol cand ti se spulbera un vis, dar poate nu-i asa. Hai, ca o scoateti voi la capat!
Pe pediatra noastra o cheama Herling.
Clau, si eu m-am mirat cand am auzit...mi-a zis prietena mea ca respectiva care va naste acolo da atia bani si am ramas interzisa!
Mihutza, foarte frumoase pozele de Phoenix!
Roxa, si eu as vrea cos auto tot cu baza, dar sa vedem la ce ne-om hotari. Hai cu vestile bune, ca nu mai pot de nerabdare!
Simonette, chiar asa, da-le in colo de kg, bb sa fie sanatos si scapam noi de ele dupa! Eu cu Vlad am luat 18 iar sor0mea a batut recordul, a luat 35 si a plecat de la 50 kg, era bat!! Asa ca, relax, se poate si mai rau!
Aseara am stat pana pe la 12 jum sa caut pe net carucioare, sterilizatoare si pompe de san, pe situl pe care se uita si Simo. Bineinteles ca si eu sunt fan Chicco. In special la jucariile pana la 2 ani, merita sa dati un ban ca lumea. Toate pe care le am de la Vlad sunt impecabile, se va juca si Stefanut cu ele si au fost frecate la greu/scapate/aruncate...
Despre nasii de cununie, noi ne intelegem perfect, sunt niste prieteni adevarati, au si ei doi copii, baiatul lor e cu un an mai mare decat Vlad, si sunt super in toate privintele. Ei l-au botezat pe Vlad si acum urmeaza si Stefan, nu-i schimbam pt. nimic in lume.
Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
Stela, si mie mi-a iesit putin buricul, si o sa mai iasa pe masura ce se intinde pielea pe burtica, e normal, mama la fel a avut, dar apoi a revenit la normal, cum era inainte!
Ma apuc si eu de pus poze pe Flickr, sper sa reusesc sa le pun si aici...
Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Aaa, am uitat sa spun ca tot de Chicco am forfecuta de unghiute si pompita de nasuc, sunt f.bune in comparatie cu altele(Nuk, Angel).
Sa va arat ce mi-a placut:
caruciorul - http://www.bestkids.ro/pc-55-11-carucior-ct-02-cu-fotoliu-auto-cosulet.aspx
pompita de san - http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1435
Sterilizatorul- http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=703
Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
Mstela, eu am avut o nastere vaginala usoara, insa dupa nastere nu mai puteam face pisu (un fel de pareza de vezica, reversibila), nu a fost placut, dar a trecut ;). Sper sa nu mai fie la fel acum, adica nu mai vreau sonda. Nasterea a fost ceea ce si-ar dori oricare (dureri moderate, pe o suprafata de o palma sub burta, travaliu scurt, expulzie rapida, desi copil de 3.800 si cu capul mare ).
Va fi bine.
Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)
zozela spune:
Uuuff..Gata!Sunt si eu om acum!
Clau!!Eu ma gandisem sa-l dedicam p-asta Roxanei si pe cel de maine Simonicilor si Movalindei dragi!
Sovi sa stii ca e bine!Pentru mine..a fost o super seara!!Maare distractie pe capul meu!Serios!!
Cris m-ai facut sa rad!!Chilotii parasuta sunt aia..tetra,cu fund,care se ridica pana deasupra buricului
Stela spatarul caruciorului se lasa pana la orizontala(scrie in partea dreapta a pagiii).Si pretul e foarte bun,intr-adevar!!Eu l-am vazut prima data la niste prieteni,care l-au cumparat din Timisoara cu 700RON(fara cos auto) si mi-a placut f.mult!Pupici Teodorei jucause!
Gudinde!
Cum Delphin?!Filmuletul nu-i nimic pt.odisee in comparatie cu prezenta ta!!
Ramo ma bucur ca ai rezolvat cu prenatalul!Tinem pumnii pt.rezultate bune la analize!
Ali,Ariel,Luny,Pucca!
Sa-ti fie de bine,Miha!!Oricand..cu mare placere!
Nicio suparare,sunt de acord cu tine(din pacate)!
Cu nasii..ce sa spun..Nasii nostri sunt fratele tatei si sotia lui-doi oameni minunati,tineri(35ani) si care ne iubesc tare mult(mai ales nasul-pe mine)!Nu i-as schimba pentru nimic in lume!
Miha sunt bestiale pozicile!Broscutele,calutul,masinile,Adriuta..inghetata
Pupic Roxule!Te astept cu nerabdare cu..vestea cea mare!!Uite ca si rimeaza!!
Naty ce frumos ati rezolvat cu bucataria!!Bravo!!Cu filmul nu te pot ajuta..Imi pare rau..
Mami ma ingrijorasei ieri!Ma gandeam ca inca te doare burtica!Hai nu te necaji!N-ai putea sa o constrangi cumva pe mami tau?!Spune-i ca daca vrea sa va ajute-acum e momentul-asta doresti si basta!Pup fata!
Mama..Ioana..eu nu pot!!Am mancat jumatate si deja simteam ca explodez!N-am reusit sa dovedesc unul intreg inca,dar perseverez!
Marina tu faci cezariana?
Mama Simo ne tineti in suspans!!
Nicoleta ce frumos ne-ai scris tu acolo!
Kitzy hai ca stai bine!Eu mi-am depasit pragul..Am 11kg.in plus!
Oana!
Mai..bebele meu face niste chestii!!Brr..M-am trezit si stateam cu fata in sus si cu burtica goala-la mangaieli si taina(ora de rasfat)..Si incepe mitelu' asta sa faca niste miscari Mi se plimba ceva tuguiat pe sub piele..mai-dar tuguiat!!Parca eram in Alien!!Nici nu m-am mai putut uita..Nu pot sa cred ca mi se intampla asta..Bine..inafara de faptul ca burta mea e pe dreapta,pe stanga nu am burtica..Sta ghemuit pe ficatzelul meu!Totusi-cred ca perioada asta e cea mai frumoasa din toata sarcina!Acum constientizez ca-i un omulet in interiorul meu!Un omulet-adevarat!!
..Cred ca v-am cam zapacit..dar simteam nevoia sa ma descarc
Ralucutelor pe unde umblati??Olgutza,Monica,Varuna,Mary_lou,Diana-cum mai esti mamico,fetelor???!!
Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Roxana Claudia spune:
Am sosit cu vestile bune!!!
Robert dormea si-mi faceam planuri ca nu o sa-l vad prea bine..insa surpriza, am obtinut cele mai frumoase imagini din sarcina pe ecograful 3D!! I se vedeau pleoapele inchise si pana si genele erau in contur; parul zburlit ii plutea-n lichid de colo colo si suparat pe faptul ca-l tot impungea in nas sa-l vedem mai bine face ai niste grimase mortale!! M-am indragostit din nou! Pentru a mia oara m-am indragostit de el...E grasan, are deja falci, si nasul ii seamana cu al bunicului, in rest tat-su leit. La amandoi copiii se pare ca eu am fost doar purtator ca-n rest..nu seamana neam cu mine. 2850 g are si talpa de 72 mm, testicule coborate in scrot. Colul meu are in jur de 30 mm, deci rezista fara probleme inca cateva sapt. Nu a putut sa zica nimic despre orificiul extern pt ca cica se simte doar la palpare sau eco transvaginala..so, probabil dr a avut drepate ca ea a si palpat. Dar ce mai conteaza...e perfect sanatos si daca-l nasc chiar si maine, copilul e ok, complet maturat si intors cu capul in jos.... Dr mi-a zis ca are cam 5 zile avans fata de DPN, deci data probabila nasterii dpdv ecografic ar fi 20 feb iar eu am stabilit cu dr provocarea pe 18...chiar la termen.
Sunt tare fericita si va doresc la fiecare in parte sa veniti cu vesti cel putin la fel de bune ca ale mele!!
Acum hai sa incepem galeria pt draga de Simonette care-mi poarta de grija mai ceva ca o sora
Hai Simonette!!
Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
clauclau spune:
Zoze, da, ai dreptate caci oricum in fiecare zi schimbam capitolul!
La mine sughite asta mica de vreo 3 minute, dar un sughit zdravan ca-mi trepideaza burta asa constant!
Mama, mamaaa, ce se mai naste la zuze, ati vazut??? In fiecare zi cativa clopotei apar!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 34 + cu Rebecca
AMR 32 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Roxana Claudia spune:
Mami Papacioasa - nu fi trista..am trecut si eu prin asta dar am incercat sa vad si partea buna a lucrurilor (exista, sa stii!!). Acum 3 ani gasisem super teren insa tata socru s-a razgandit in a ne ajuta..Dar uite ca, chiar daca timpul a trecut si terenurile s-au scumpit (de 3 ori fata de atunci) anul acesta avem din nou perspectiva unui petec de pamant, de data asta pe banii nostri pt ca lucrurile s-au cam schimbat...si nu stii cat de incantati suntem! E pe munca noastra. Deci viseaza in continuare la poneiul ala, asa cum si eu am continuat sa visez la iarba verde a gazonului...Timpul le rezolva in modurile cele mai surprinzatoare...
Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
zozela spune:
M-a luat plansul de emotie!!Felicitari Roxana pentru bebelusul sanatos,frumos si grasunel!!In timp ce citeam,mi-l si inchipuiam!!Doamne ce frumos!!18 Februarie!!AMR 25 de zile!!Doamne-ajuta!Sa fiti sanatosi,sa nasti usor,usor si sa va intoarceti repede acasa!!
Fug sa va pun si-n listutza!
Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Roxana, super vesti !!!!
Te cred si eu ca te-ai indragostit din nou de bebe! Si ce voinicel e!
Bravo mamico! Deci pe 18 feb probabil se naste primul puiut din familia noastra mare de randunici!!!!
Ce emotii am!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 34 + cu Rebecca
AMR 32 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!