Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!

Roxana

+29, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!

Ce bine e sa nu ai mult de citit din urma!
Eu imi rod unghiile de nerabdare pana m-o suna Roxana sa-mi spuna cum fu la echo!!!! Am niste emotii ptr eaaa...mai mari ca ptr mine maine!

Acum merg sa schimb asternutul ca nu stiu c um a facut Luca pipi mult aseara si s-a udat pe langa pampers...

Masina de spalat e pregatita ptr a spala lucrusoarele pe care le aduce Laur azi...

Papacios, hai mah, nu mai fi suparata ca p;oate o convingeti pana la urma! Nu se compara frate casa pe pamant cu un apartament, mai ales cand ai copii... Trebuie sa o convingeti, apeleaza si tu la alte metode...lugu-lugu mamicutza mea... si ai sa vezi ca va fi bine!

Am luat si eu revista "superbebe" cu al 3-lea volum de muzica ptr bb, l-am si ascultat...supeer!!!

Va doresc o zi buna tuturor si va pe fiecare-n parte!

Aaaaa, Mihutz, am vazut pozicile...suuuupeeer! Ma bucur mult ptr voi..va doresc din suflet numai bine!!!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Revin si eu sa ma plng de durerile mele de oase (sunt sigur niste oase mici, din zona inghinala, durerea dispare imediat dupa ce ma asez in pat, doar cand ma ridic reapare o vreme, dupa ce merg mai mult dispare iar... ce-o fi si asta?). In rest imi simt si eu uneori mainile amortite, insa sigur nu se compara cu amorteala de mai tarziu, ca abia sunt in saptamana 28... Eu numar zilele, dupa calculele mele ar trebui sa intru in prenatal pe 24 februarie. Nu mi-as dori neaparat (ca stiu ca daca stau acasa nu e bine pentru tonus si kg), insa uneori cand suna ceasul la 7... uffff.

Vreau sa le incurajez pe mamicile aflate la prima sarcina si care au nevoie de incurajari (numeioana ), nu va faceti griji in legatura cu nasterea, circula tot felul de povesti, insa fiecare experienta de acest fel este unica. Eu am simtit ca ma ajuta foarte mult si chimia interioara in acele momente, simteam o liniste interiora nefireasca in timpul travaliului. Si la cateva ore am uitat tot ce fusese traumatizant (nastere pe cale naturala, deh!), iar cand l-am vazut pe Stefan in sala de nou-nascuti nu mai aveam nicio amintire (doar cateva dureri de la sonda, dar asta e alta poveste).

Noi, mamicile, ajungem sa ii iubim atat de mult pe nazdravanii din burtica incat trebuie sa ajungem sa ni se para firesc si faptul ca tot noi trebuie sa ii nastem . Si Doamne-Doamne le ocroteste pe mamici, aveti incredere!

A, am o mare banuiala ca bebe al meu s-a intors deja cu capul in jos, martea viitoare mi se va confirma/infirma, fiindca merg si eu la medic. Parca e o vesnicie pana atunci...

(De la o vreme mi se pare ca trece timpul foaaarte greu - asta e mai ales cand sotul meu este plecat. Am inceput sa tai zilele de pe un calendar de la birou, un fel de numaratoare inversa prematura (ultimul termen nu are nicio legatura cu nasterea lui bebe, sper). Am o stare stranie. Dar imi revin eu!)

Simo27, curaj, nu mai este mult si vine Marele Moment, el va justifica tot efortul nostru timp de saptamani multe si minunate.

Va doresc o zi frumoasa, la Brasov este soare si ger.

Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'Neata!!!
Am venit si eu cu cafeluta pentru toata lumea....
Aseara am reusit sa ma culc pe 3 si un pic si m-am trezit adineauri cu o foameeeee...am papat un pic si acum la o gura de cafea

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Fetelor,dimineata cand m-am trezit, m-am ridicat in fund si aveam burti beton!!! astea sunt Braxton?...offf, m-a si intepat burti azi noapte si la un moment dat cand ma-m intors de pe o parte pe alta, m-a taiat o durere ca de intindere musculara..

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by luny

Fetelor,dimineata cand m-am trezit, m-am ridicat in fund si aveam burti beton!!! astea sunt Braxton?...offf, m-a si intepat burti azi noapte si la un moment dat cand ma-m intors de pe o parte pe alta, m-a taiat o durere ca de intindere musculara..

luny-asa patesc si eu si nu cred ca bine sa ne doara si burtica

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Gata!!! M-a sunat Roxana...e super-bine dar o las pe ea sa va dea vestile!!! Doamne Ajuta sa fie si la mine maine macar pe-aproape!!!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

pai nu au fost in acelasi timp, contractia cu durerea, m-a durut in timpul somnului, cand m-am intors de pe o parte pe alta, ca si cum as fi facut cine stie ce efort fortzat, ca la o intindere asa...si am mai facut si sport...d-aia mi s-a parut aiurea..ma gandesc ca or fi ligamentele si ca totusi lipsa de miscare din ultimul timp se simte si la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

'mneata
Mi-e lene sa fac ,de fapt ceai.

Stela26+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Roxana, felicitari!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput