Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana Claudia spune:
Stela - cosul auto care are si baza este acesta http://www. chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=576 , dar fireste ca vorbesc de model, de altfel poate fi achizitionat si de la alte firme. Baza aia ramane in masina intotdeauna..tu doar iei cosul si mergi in casa. Cand pleci nu mai e nevoie sa fixezi cosul in centuri sa te chinui de-ti vin toate pandaliile ci doar pui cosul peste baza fixata deja si impingi: face click si gata!! Si eu as recomanda Chicco oricui...cine mai are copii stie de ce...
Sovi - si noi luam aer conditionat dar din alt motiv: asta vara mai aveam nevoie de inca unul in casa (unu nu face fata la 4 camere) si degeaba am fi cumparat ca n-avea cine sa-l monteze. As ca, uite un motiv in plus fata de cel adus de randunoiul tau. E tatic intreprinzator vad
Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
natynic spune:
Neata! Pai noaptea-s prima, dimineata-s prima?! Nu e drept!
Am ramas azi-noapte pe canapea cum am zis, sa las randunoiul sa doarma ca are delegatie straina la serviciu, am visat numai mascari si cosmaruri, dar dragul de el pe la 4 bantuia cu ochii carpiti prin casa sa ma aduca in pat, ca ma tot cauta acolo si nu ma gasea...Apoi am dormit ca pruncul.
Cine vine la cafea? Raluca, unde esti?!!!
Roxana, eu nu m-am hotarat la cos de masina (bine, nu m-am hotarat la nimic )dar mi-era clar ca trebuie cu baza pe care sa culiseze ca e mai simplu de montat-demontat. Cat despre Chicco, si nasa mea e fan la orice dispozitiv cu putinta desi sustine ca-s preturi maricele la orice, dar aproape numai de acolo le are pe toate.
Apropo, constat ca sunteti tare multe nu prea incantate de nasii de cununie...Acum inteleg de ce randunoiul a tinut musai sa avem nasi tineri, de varsta noastra, cu care sa ne intelegem f bine si asa a fost, caci eu cu nasa eram colege de serviciu si prietene de suflet (lucru greu de gasit la serviciu...) si din fericire randunoiul si nasul s-au inteles si s-au placut de la prima intrevedere. Plus ca noi suntem nasii copilului si daca ne vor boteza si ei fetita vom fi chiar ca o familie. Dar s-a mai interesat si nasa si parerile raman impartite intre preoti, e clar, ceea ce ma turbeaza,macar de mi s-ar da o explicatie solida...Asta e, daca nu s-o putea, avem si alti doritori la coada!
Mihutza, da, stiu genul de bucatarie. Vestea buna e ca sotul s-a intalnit ieri cu constructorul care i-a zis ca daca vrea, bucataria se poate inchide; la fel, daca nu-ti convine sa zicem tipul de gresie pe care-l folosesc si vrei pe jos marmura de nu stiu care sau parchet de nu stiu care sau mai multe prize montate, etc pur si simplu le ceri, manopera ramane aceeasi doar ca, normal, platesti in plus. Ceea ce e super, ca te scuteste de santiere ulterioare, cand esti de ja in casa cu catel si purcel. Asa ca m-am linistit cu bucataria. Revenind la tine, tare fain arata Phoenix si pare a avea zone in care mai mergi si pe jos, nu esti total dependent de masina, ceea ce detest eu la vreo 80% din America.
Gata cu primul cearcceaf, va astept la cafea!
naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Am downloadat si eu odata un film, apare ca l-a salvat, e fisier tip Power Iso si cand dau sa-l deschid nu merge...Are cineva idee cum deschid filmul (Ratatouille)?
naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mami_papatot spune:
BUna dimineata dragele mele mamici! Pentru mine nu este chiar atat de buna pentru ca ieri am avut o zi tare proasta si de ce sa nu recunosc, plina de dezamagire...ma dor lucruri pe care nu pot sa le inteleg...dupa ce am hotarat impreuna cu mama (sau cel putin asa mi-a dat de inteles, dar acum inclin sa cred ca a fost un da spus doar ca sa scape de mine) sa cumparam un teren ... gasisem ieri unul de 1000mp cu 29000 euro ... aproape de noi, intr-o zona frumoasa (nu rezidentiala, dar asa cum imi place mie, sa miroasa a fum si a lemne arse)...iar ca bani nu mai vbesc pt ca cine a aruncat un ochi stie ce preturi sunt...de la mama pana la casutza asta faceam jumatate de ora...ne-am dus sa-i spunem si a inceput ca e prea departe...defapt cand i-am zis unde e a inceput cu .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...acolo? sa zica lumea, unde stai, in Balaceanca....de parca acum as sta cocotzata pe fantanile de la UNirii... ca intr-un final sa-mi zica ca ea nu poate sa faca treaba asta (ea punea 14 si noi 15)...imi vine sa plang si acum, desi am facut-o aseara de m-am saturat...si ma enerveaza ca nu intelege ca terenurile cresc si ca nici nu vor mai fi in zona in care ne-o dorim noi...plus ca val banilor se va pierde si probabil peste 3 ani de banii astia ea isi va lua o masina si noi vom sta in continuare in cacatul asta de ap, in cacatul asta de cartier imputit si nenorocit...(fetelor, banuiesc ca nu la limbajul asta va refereati cand spuneati ca postez haios dar sunt f suparata)...adio vise, adio mama! e atat de incapatanata ca mor...a pierdut din dec si pana azi vreo 6 mii de euro, pt ca e incapatanata, pt ca nu are inceredere in mine...si asta ma doare mai mult decat cacatul asta de ap in care stau...asa a fost mereu...si ma enerveaza pt ca noi ne resemnasem deocamdata cu casa asta...dar a avenit ea sapt trecuta, ca un client de-ai iei vinde 3500 de mp la Scorvistea cu 45 euro.mp ... adica 140000 euro erau de colo , dar 29.000, e investitit prea riscanta...(adica la de 4 ori distanta fata de ea si de afacerea mea fata de balaceanca, dar acolo era aproape, probabil pt ca se mergea pe dn1 care e vesnic blocat)...si mor de suparare...adio ponei pt bebe, adio cutzu, adio casa cu gradina...adio, mama...si ma enerveaza ca dupa ce a zis ca nu luam terenul ala ca nu se poate, incepuse ca ia uite ce terenuri sunt in revista asta...si ne baga sub nas un pliant cu terenuri...pai la ce mi le mai arati frate?
recunosc ca nu am reusit sa citesc tot din urma, mai mult printre randuri si si alea pe sarite...
cu toate acestea...
clau, iaca dezamagire, copilasul tau plin de entuziasm are si el caderile lui...si acum exact asta simt...ca ma zbat degeaba si ca indiferent ce as face si cat as trage de mult nu voi reusi sa schimb mare lucru...oricum, asa prntre lacrimi, te pupaceste dulce!
sovi, multumesc pentru grija...sunt mai bine la problemele cu burtica, defapt nici nu stiu daca au fost probleme reale sau mai degraba starile aferente perioadei asteia de sarcina...cu corasonul insa, am detaliat anterior...la pamant!
ariel, stiu ce simti...asta e cand ne mananca undeva...imi pare tare rau ca s-a intamplat asa...
numeioana, nu te mai ingrijora...bebe este aproape dar totusi cozonacelul trebuie sa mai creasca putin...si sunt sigura ca va veni atunci cand trebuie...
clabuc, pupici si bun reveit pe crengutza!
teo2rina...felicitari inca o data si casa de piatra!ptiu, ca iar mi-am adus aminte...
adriutza, pupuri multe...m-ai imbolnavit cu cutzul ala al tau...asa visam eu pt Honey Bunny la casutza din vis...
mihutza, nu stiu de cand ai pus tu pozele cu hainitze, dar eu acum le-am vazut si tare sunt dulci...
rox - claudia, tare sunt curioasa cum va fi la nastere , mai ales ca si eu tot pe varianat asta vreau sa merg...mai e atat de putin!
simonette, nici acum nu ti-am multumit pt orez...mi-a mers la casa sufletului, mai ales ca imi doream eu un papa bun facut in casa!
naty, la capitolul nasi, noi avem o pereche pe cinse...cred ca i-ai vazut prin pozele de la nuntica...pot spune ca sunt mult mai de viata decat noi , f haiosi si mai ales...tin la noi cum nu se poate...cel putin Floricica, atunci cand le-am spus ca ne-ar placea sa ne fie nasi, a inceput saplanga de bucurie...evident ca tot ei ne vor boteza si pe bebe mic...nici nu a fost nevoie sa le spunem, pentru ca imediat dupa ce i-am anuntat ca vine un bebe, au inceput cu finutzul mic sau finutza mica...
bubule, sunt tare curioasa cum o cheama pe pediatra ta...cumva Gabi Bar?
ursuleata si mussara, m-am mai veselit si eu cu bancuri voastre!
in rest, pentru ca nu-mi mai aduc aminte cui trebuia sa scriu, ma asigur de pupici pentru cory, violetaH, rox-dox, mstela, ali bia, ralucutze, simo si pentru toate mamicile mele dragi!
mami_papatot 29+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
zozela spune:
M-am trezit,dar..nu singura!! Ma insoteste o..foame de luuup!! Aseara am mancat o jumatate de pomelo si vad ca se cunoaste!
Fug sa ma linistesc putin si revin!
Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
luny spune:
'neatza!
mami_papatot, imi pare rau de dezamagirea ta...stiu cum e...si ai mei procedeaza la fel...desi la mine ar fi vorba doar de o diferenta de bani pt un apartam amarta cu 3 camere, sa scapam din asta mic de 2 in care stam acum, este semidecomandat, cat o garsoniera, avem si 2 pise superbe la care nu renuntam, si ne va fi ffff greu cu bebe mic, sa izolam dormitorul sa nu intre ele acolo...am aceelasi soi de amaraciune...sper macar spre sfarsitul anului sa se intample ceva, o schimbare...sa ma mut in apartamentul bunicilor care este maaaree, tot 2 camere, dar decomandat, cf 1 sporit...si sa inchiriem aici, sa mai strrangem putin sa ne luam macar unul cu 3 camere, desi visul nostru ar fi o casuta, dar nu cred ca ne vom permite, mai ales intretinerea unei case pe pamant te rupe-n doua...ne-am gandit pana acolo, eram si noi la un pas sa vindem apartamentul sa luam un teren, dar n-a fost sa fie..
Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Naty, imi pare rau ca nu pot sa te ajut sa deschizi filmul...
Eu am luat deja cosuletul si nu are baza, dar am tot incercat sa-l montez in masina si nu-mi ia mai mult de 1 minut. Se monteaza f usor dupa parerea mea. Trebuie sa tragi de centura masinii si s-o agati in trei puncte: doua sunt spre piciorusele lui bebe si unul in spatarul scoicii. Deci daca nu sunteti dispuse sa dati 400 RON pe acest tip de scaunel, puteti lua si unul fara baza, care e mai ieftin. Si eu am incredere in produsele Chicco, desi cele care se gasesc la noi sunt facute in China...
Roxana, bafta la doctor azi!
Despre nasi ce pot sa spun?! Eu sunt mai norocoasa din punctul asta de vedere. Ne intelegem f bine cu nasii, David va fi primul lor finut, deci va dati seama ca sunt tare fericiti si nerabdatori!!
Ioana
35+ si David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Zoze, eu cand ma pun pe mancat pomelo, nu ma las pana nu-l inving
Ioana
35+ si David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Teo2rina spune:
mami,iti inteleg supararea, de fapt furia, mai degraba. e greu cand trebuie sa faci un lucru impreuna cu altcineva, iti spun din proprie experienta, ca noi am cumparat un apartament si un teren pe banii nostri si am zis ca ii ajutam si pe cumnata si sotul ei si la un moment dat incepusera sa comande pe banii nostri. acum n-as mai ajuta pe nimeni. nu stiu ce sa-ti zic, ti s-au naruit niste vise, pacat ca nu aveti voi toti banii.uneori nu te poti baza pe nimeni,din pacate. sotul tau cum a reactionat? te pup si incearca sa te linistesti un picut.
va pup pe toate, dragelor,inca o data va multumesc pentru urari.
naty, e super ca puteti face orice modificare doriti,asa am facut si noi in apartament.nu-ti face griji ca pana la doi ani nu va puteti muta,bebita oricum e micuta tare si va sta in patut de bebe.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
clauclau spune:
Neata randunici, am venit si eu la cafeluta! Am dormit bine, se pare ca solutia mea pentru insomnie este sa nu mai dorm cu randunoiul. Asta e, mai facem un mic sacrificiu. Dorm singurica acum si dorm bustea!
Mami, nu mai fi tristuta, tie iti sta bine vesela si debordanta. Chiar daca nu a fost sa fie acum, nu se stie niciodata ce-ti ofera viata, o sa fie ceva mai bun decat acum. Sau cine stie, poate mama ta se mai gandeste intre timp, pune totul in balanta si o sa fie de acord. Lasa acum tristetea ca nu e momentul potrivit pentru ea. Gandeste-te la Honey, ea este cea mai importanta acum!
Roxana, te cred ca ai emotii, la fel sunt si eu chiar daca sunt la al doilea bebe. Poate tocmai ca stim ce ne asteapta, cine stie...Dar daca stau sa ma gandesc prea mult la nastere ma trec fiorii, asa ca-mi zic ca mai e destul pana atunci...si ma mai linistesc putin!
Bubu, nu stiu ce-ai auzit tu, dar cum ti-a zis si Ccris nasterea la Medlife naturala/cezariana costa 3540 ron. Se mai adauga cazarea si per total ajungi undeva la 4200 ron cu totul. Iar astea sunt noile preturi de anul acesta, abia majorate.
Si pe mine cateodata ma oboseste tare Razvanel cu energia lui si el e mai mare, d-apoi Vladut ca e mititel si nazdravan!
Zoze, ba nu-i nimica toata, ai luat destule. Si important e ca ai avut fun! Si sunt de acord cu tine sa dedicam capitolul acesta Roxanei si lui Simonette!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 34 + cu Rebecca
AMR 33 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!