Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, povestea masinii Cielo se incadreaza perfect la ce vroiam sa zic, cu ghinionul daca n-ai CASCO. Imi amintesc ca in vara am iesit cu nasii si bebeul lor la un picnic, vroiau sa ne arate terenul pe care isi vor face casa langa Buc si al meu cu nasul mi-au facut figura, si-au luat bere si au baut pe indelete anuntandu-ma ca asta e, eu conduc la intoarcere (nasa nu conducea). Cand m-am uitat eu bine la ditai Renault Laguna in stare excelenta a nasului mi s-a pus un nod in gat, la care el: "Stai fara grija, are CASCO, poti s-o busesti ca si asa platesc CASCO degeaba de ani de zile". Pe acelasi motiv a batut-o la cap pe nasa sa-si ia carnet, ca doar doar vede si el o zgarietura pe masina. Auzi!
Am vazut aspiratorul, sigur ca pare o chestie mult mai eleganta dar, mama, 190 ron??-cand avem casa de luat si atatea chestii pt bebelina, no way, sorry...

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, nu cred ca te ajuta pe tine batista bebelusului, eu am incercat-o, iti dai seama, la inceput, sa vad ce putere are, cum trage. Pt. noi e apa de ploaie, te gadila putin pe nas si nu iese nimic. In schimb, la bebici, pt. ca au nasucul mic, trage, nu glume, bine de tot. dar va spun, sincer, ca nu e traumatizant absolut deloc.
Asa e, aspiratorul ala cu baterii e elegant, dar si pretul...eu n-as renunta la batista bebelusului si e cam 40 de ron, daca mai tin minte...

Luny, mi-ai adus aminte de Sangria...mmmm...

Doamne ajuta inca un trimestru plin de vesti bune si cozonacel la dospit acolo unde trebuie!

Oana 27+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Uf! cu greu m-am abtinut sa nu mananc ca purcica si sa termin toata salata de avocado. Am scotocit eu bine prin frigo si am gasit 3"avocati"+1 bucata frate, am zis ca o iesi ceva din 4. Am renuntat si am pus 3. Donc...fetelor, face-ti reteta pusa de Naty, pt. mine, intr-un mesaj anterior. E bestiala! Avocado in combinatie cu usturoi nu am mancat niciodata pana azi!
Eu in schimb am facut-o in varianta light...adica, 3 avocado pisati, helas cat cuprinde si usturoi. Tare bun! Cu paine completa....

Simonette, bafta maine!

Cu batista bebelusului...am avut pompitza stil para si a mers, plus ser fiziologic in fiecare nara...dar mi se pare barbar...am sa caut si eu una electrica, dar aici am vazut ca si aici e scumpa.

Sovi, la mai mare! Placinta asta e piesa mea de rezistenta la nivelul desert rapid. Mananca toti de rup...in plus e facuta cu baranza 0% fat.

Vazut burtici frumoase si masini straine

Eu la masina am asigurare 3 sferturi, adica daca reparatia e mai mica de 500€, platesc eu, daca nu plateste asigurarea. Insa schimbatul motorului nu intra in cheltuielile de asigurare.
Pana in vara trebuie sa vindem una din masini...si sigur nu va fii a mea . O las intr-un garaj de concesionar care se va ingrijii sa o plimbe putin, ca sa nu sufere timp de 2 ani. Nu vreau sa ma despart de ea si in plus e masina buna cu multe optiuni.

Ralucutza, bine ca ne-ai dat vesti ca ne ingrijoram...singura acasa, alte alea!

Trimit mesajul asa cum de teama sa nu raman in urma iar si fug la datorie!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

dragelor!

Va ca sunteti foarte vesele si ciripitoare, ca de obicei. Am citit cuminte tot ce ati scris, dar nu am avut nici o tragere sa particip la discutii.
Am o pasa proasta, ma enerveaza tot, nu am chef de nimic, parca nu-mi iese nimic. M-au apucat toate frustrarile stranse in timp. Imi vine doar sa plang si sa , si dupa aia sa mai plang putin. Offf, hormonii astia!

Sunt ca in bancul ala cu maimuta: ma asez intr-un colt si astept sa-mi treaca.

Pana atunci va urmaresc din umbra

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Capitolul 75!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,

Ati deschis alt capitol sau ati plecat la culcarica toate?

Am schimbat si eu semnatura, am intrat in trim. III.
Bubu, Sovi, dea Domnu s-avem un trimestru frumos si fara belele.

Cristina 27+

Mergi la inceput