Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
mie mi-e cam greata....

Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mersi pt raspuns ref la batista bebluli...cred ca o s-a achizitionez si eu, am vazut ca e in farmaciile Dona..la fix ca am card Avantaj!![]()
ia-te ca am reusit sa pun si poze!!...

Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Zoze, asta cu barbrizu e poveste gen "Doamne fereste pan'te nimereste". Las, bine ca nu era nimeni in masina! Sau pe langa
Floriio, incantata de cunostinta! super pozicile, mie imi pari inca silfidutza. Tare fericita erai, Casutza de Piatra!!

Delfina-gospodina
sa ai spor, sa iasa bun, si sa nu se depuna unde urasti tu!
Ali_bia, nu mai plange ca ti se infunda nasucu! Off asa imi venea sa ii gasesc si eu nod in papura lu al meu ieri, pana mi s-a luat un val de pe ochi si mi-a trecut.
Eu la baby-expo am vazut un fel de batista bebelusului, numai ca in loc sa fie atasata la aspirator. mami trage aerul cu gura pe furtun. si are un filtru dispozitivul, ca sa nu ajunga miclobii la aspiratorul uman. Chiar mi s-a parut mai uman. Aspiratorul meu rasuna infernal, ca e puternic.
sovi
26+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
sovietica spune:
Mi-am schimbat semnatura, ca nu mai aveam rabdare pana maine. Da Doamne inca un trimestru minunat si in grafic, mie si celor "de o burta" cu mine!

sovi
27+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
Sovi, nu mi se pare deloc comod si practic sa te apuci tu sa tragi cu gura...si nu e traumatizant deloc sa folosesti aspiratorul. Plus ca trage cu alta putere si scoate tot. Plus, v-am zis, au aparut acum unele electrice, micute cu un acumulator si ma gandesc ca sunt cam la fel, daca vi se pare aiurea faza cu aspiratorul.
Eu, insa, sunt f. multumita de batista bebelusului si fara ea nu m-as fi descurcat cand nu stia sa sufle nasul. Si chiar si acum o folosesc cand e racit rau si are muci vascosi/verzi sau cum or mai fi.
bb trebuie sa stea in pozitie verticala cand scoti mucisorii, dai mai inainte cu spray apa de mare sau ser fiziologic si apoi bagi pompita.
Pompita din asta mica, para, eu am de la Chicco si imi e f. folositoare si aia, dar cand are un muc mic de scos, nu din aia vascosi si lipiciosi.
Iar in prima luna chiar trebuie aspirat in fiecare zi bebelul si curatat nasului cu ser fiziologic.
Am gasit aspiratorul nazal- http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2836
Ce m-am lungit 
Oana
26+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Sovi, si eu, motz! ![]()
![]()
![]()
Oana
27+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Lucyanaa spune:
Buna seara.
Ma alatur si eu mamicilor de martie-aprilie. am 30 de sapt si DPN este 2 aprilie.
RalucasS spune:
Buna seara 
Cred ca m-ati dat disparuta, dar eu acasa nu mai am net de cateva zile din cauza ca iar au furat panoul de jos...Mi-a venit si randunoiul acasa, mi-a facut o surpriza enorma, sunt extraordinar de incantata. Acum suntem in vizita la niste amici si m-am gandit sa nu ratez ocazia de a va scrie. Nu am citit nimic din urma, dar o sa o fac atunci cand o sa am si eu net acasa din nou...si sper sa fie cat mai de curand.
Va
pe toate, va doresc multa sanatate si mi-e un dor de voi de nu mai pot....
33+
Lucas
natynic spune:
Sovi, trimestru usor (ca, ehe, parca vad cum incepi si tu toata ziua ca te doare aia si ailalta, ca esti balena, ca ti-e greata, ca nu dormi, ca arsuri)-dar tu esti o viteaza! 
In al doilea rand te cert rau, ca doar nu esti adunata de pe strada: cum poti sa cumperi chestia cu "filtru de microbi" ca fiind adevarata?? Microbii ca microbii dar virusii iti trec si de mama filtrului, mi se pare horror sistemul, plus ca nu poate aspira mama ca un aspirator...
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bubu05 spune:
Chiar, Naty, la virusi si microbi nu m-am gandit
, asa e! Iar cu aspiratorul fac asa: sterg capatul in care se baga pompita, apoi dezinfectat cu spirt, pompita e si ea spalata...deci nu se pune problema ca nu e igienic. Mai ales ca doar trage. Iar capatul care se pune la baza nasucului, adica pe nara, se spala f. bine inainte cu apa si sapun.
Ma duc sa pregatesc masa si revin!
Oana
27+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze