Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)
Raspunsuri - Pagina 17
ralucaspm spune:
Ela, sunt relativ bine, sa zicem . Nu prea mai apuc nici sa citesc tot ce scrieti (e f f mult), dar sa mai si scriu. Desi intru destul de des pe calc.
Mi-au prelungit contractul de la serviciu pe inca 6 luni si mai incerc si eu sa lucrez cat doarme Ioanna ( fac fizica teoretica si pot sa lucrez de acasa pe calc).
Ceva contractii mai am si eu si dr mi-a spus sa am grija ca exista pericolul sa mi se desfaca cezariana precedenta si de aceea nu trebuie sa am contractii deloc. Mi-a dat o pastila cu magneziu mai puternica si trebuie sa rezista cu ea pana pe 5 martie, cand intru in luna a 9a.
Apoi trebuie sa intrerup Mg si sa incerc sa stau mai mult in pat ca sa nu am contractii pana in jur de 20 martie cand imi face cezariana. Cica nu e bine sa nasc imediat dupa ce intrerup Mg ca e pericol de hemoragie.
E bine ca pe 4 martie i-am luat maica-mi bilet de avion sa vina sa ma ajute ( 90 euro Bucuresti- Heraklion, pret neasteptat de bun, daca e cineva interesat, desi in situatia noastra...poate mai tarziu
)
Altceva, am luat f multe kg si de aceea imi vine sa lesin cand stau in picioare, ca cica apasa uterul pe vasele de sange care se intorc de la picioare la inima. Tot din cauza kg ma dor si incheieturile de la solduri f tare.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Ma duc acum sa o pregatesc pe Ioanna de mers la pediatru ca de 10 zile nu mananca mai nimic.
Va pup si o seara placuta si linistita tuturor !
Raluca
29+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
Ali_bia spune:
http://www.price.ro/specificatii_chicco_carucior_ct_0.2_cu_fotoliu_auto_cosulet_80985.htm
Ce spune-ti de acest carucior?
Nu stiu sigur dar parca l-am mai vazut pe la o randunica
..tre sa ma intelegeti sunt 
Si-a facut efectul pastiluta, mi se pare chiar repede
si gata m-am linistit..a venit si randunoiul si mi-a adus un pomelo stie ca-mi plac fff mult...
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
28+
Bebe2
Pozele mele
Ali_bia spune:
Caruciorul l-am vazut la bubu mi-am amintit
de asta imi iau
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
28+
Bebe2
Pozele mele
luny spune:
Zoze, m-am lamurit si eu!!
Ali, ai vazut ca nu-i chair asa negru?...
ma bucur ca esti ok!
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
quote:
Originally posted by ralucaspm
Naty, cezariana nu doare asa ed tare cand te ridici din pat. Mai rau doare epiziotomia. La cezariana in prima zi am ramas cu perfuziile in care imi bagau si calmant. Si apoi taietura e sub muschi, nu taie muschii, si nu doare asa de rau cand te ridici, dar te ridici mai pe o parte, nu stiu cum sa-ti explic.
Mie nu imi e deloc frica de recuperarea de dupa cezariana. Cel mai frica imi e de epidurala si apoi de ideea ca dr o sa ma taie si o sa fiu cu burta deschisa si constienta.
Raluca29+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
Raluca, acum glumeam, stiu ca refacerea e ff diferita la fiecare organism, cum oi avea norocul. Altfel insa, fara sa fi trecut prin asta, si pe mine categoric ma sperie mult mai rau ideea de epiziotomie decat de sectiunea cezariana si apoi, la naiba, sa te misti in asa fel incat sa nu soliciti muschii burtii oi stii eu cum sa fac, dar sa te doara de lesini la fiecare pipi sau stat in fund pur si simplu...nashpa!
naty 29+ cu
(Iulia Elena)AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bubu05 spune:
Ali, bine ca te-ai linistit, am vazut ca ai dat apa la soricei...nu mai plange ca nu e de bine!
Da, de carucior, si eu l-am ales si Simonette!
Zoze, iertare c-a ajuns mirosul de mici pana la tine
, nici eu nu sunt fan, dar astia au fost buni! Ti-am pastrat si tie, de pofta! Am vazut ca ai pus tu linkul cu batista bebelusului.
Roxana, abia astept si eu sa merg la eco, dar mai am pana pe 10 martie! Robertino o sa aiba 3 saptamani atunci 
Si eu am, e super de tot, se ataseaza la aspirator. isi regleza singura puterea cu care trage si face minuni, intr-adevar. Bb se va obisnui cu zgomotul de la aspirator si conteaza mai mult sa-i cureti bine nasul , chiar daca plange 2minute. Vlad n-a avut nici o treaba cu aspiratorul, asa ca il curat super.
Am vazut pe net ca sunt acum niste aparate in genul asta electrice care cred ca sunt mai silentioase si mai usor de folosit(de exemplu cand pleci undeva si n-ai aspiratorul dupa tine). Dar cand a aparut batista bebelusului era o nebunie, eu am cautat-o in n-spe farmacii pana am gasit-o.
Oana
26+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
fetelor, pai pana la urma, voi ce parere aveti despre batista bebelusului?..merita sau nu prea?..
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Zozelina, fir-ar sa fie, TOTI oamenii fara CASCO pe masina patesc incidente, parca-i un facut. Am o colega al carei fiu a dat cu mingea si a facut praf parbrizul unui Volkswagen Polo nou-nout pe care proprietarul nici nu apucase sa faca CASCO si saraca a trebuit sa plateasca cateva luni la parbrizul ala...
Sar'na pt explicatiile cu batista, deci tot un aspirator e. Pare o treaba ok. Cat despre aspirator, ma credeti sau nu, am o cunostinta al carei copil cand era f mic nu adormea cu nici un chip decat daca parintii dadeau drumul la aspirator in casa si...efectul era magic! ![]()
Ali, vezi totusi stai mai putin in fund azi, e chiar mai rau ca in picioare. Si nu mai plange!! Eu cum plang cum am contractii...
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Roxana Claudia spune:
Subscriu si eu pt renumita Batista a Bebelusului. Eu am pompita de la Nuk cu care nu am reusit sa ii scot nimic copilului si-n miez de noapte el s-a dus dupa batista respectiva pt ca nu mai respira copilul
.
Ioana - da..eu am cumparat in jur de 10 bibe mici de la Selgros, cred, marca Primii Pasi, si costa cam 20 mii unul. Se inchid perfect cu dop si cand le decongelezi le scoti capacelul respectiv si pui tetina preferata. Eu chiar si acum folosesc la Cata bibe de la Primii Pasi insa tetine ortodontice gen Nuk. Pe alea le-a preferat copilul. Dar recipientele respective de care povestea Luny ca a castigat...eista si la Avent (se numesc Via) si la Nuk...insa sunt prea scumpe..si mie nu mi s-a parut ca merita. Si crede-ma ca 10 bibe imi ajungeau...ca doar nu era sa umplu un conge intreg!!
Roxana
36 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
numeioana spune:
Eu din cate am citit pe-aici zic ca merita. Am si o prietena care foloseste batista la fetita si e f incantata. O s-o cumpar si eu, dar mai tarziu...
Ioana
35+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.