Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)
Raspunsuri - Pagina 15
numeioana spune:
quote:
Originally posted by natynic
Auziti ce zice la "Nasteri" ca in Coreea straveche femeile isi trageau sotii de penis cand nasteau ca sa-i doara la fel. Inseamna ca in cazul cezarienelor gestul ar putea fi util cand trebuie sa te ridici prima oara din pat, ca punct de sprijin, ca inteleg ca atunci doare maxim operatia....
naty 29+ cu(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Ce faza taaaaaaaaaaareeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Ioana
35+ si
Davidburtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Ce e tare, ce faceau coreencele sau propunerea mea de adaptare la realitatile moderne?! ![]()
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
delphin spune:
Naty, te laudasi cu ceva pasta de avocado sau un truc asa. I-mi dai si mie reteta, asa la ochiometru. Reper...am 2 avocado in casa![]()
Eu am pus de o placinta cu branza...dietetica. adica branza cu ou amestecate si cu o lingura de faina esenta de lamaie, puse in foietaj si la cuptor. Gospodina mai sunt. Pt. cine vrea dulce pune zahar sau zaharina pe deasupra ca si zahar pudra.Voila! Va invit!
pozici
bb2
burticutza
luny spune:
Eu i-am citit sotului meu faza cu coreenii si radeam cu lacrimi, dar el a facut o fatzaaa.., era de poza!!! parca...
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Floriio, ti-am vazut pozele. Deci si tu te-ai maritat cu bebe in burtica, suntem mai multe...Dar eu la 13 saptamani la nunta aveam deja burtica mai mare, tu taaare supla mai erai. Frumoasa miresica si frumoasa burtica de 26 sapt (si mai pozezi si sexos pe deasupra...)
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
numeioana spune:
Luny, doar nu te asteptai sa rada
Ioana
35+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:

Cate no-spa se i-au maxim intr-o zi?????

mi se contracta burta si ma c-am doareeee...si mai simt si o presiune puternica jos...ce sa fac??? mi-e rusine sa o sun pe dr mea cu toate ca mi-a zis sa o sun cand am nevoie..
Ca sa pun capac m-am si certat cu sotul la greu si bocesc de numa-numa
a mai si plecat sa se racoreasca...

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
28+
Bebe2
Pozele mele
luny spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia![]()
![]()
Cate no-spa se i-au maxim intr-o zi?????mi se contracta burta si ma c-am doareeee...si mai simt si o presiune puternica jos...ce sa fac??? mi-e rusine sa o sun pe dr mea cu toate ca mi-a zis sa o sun cand am nevoie..
Ca sa pun capac m-am si certat cu sotul la greu si bocesc de numa-numa
a mai si plecat sa se racoreasca...
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de2
Alexandra Ioana
Alina28+
Bebe2
Pozele mele
In primul rand, TREBUIE sa te linistesti!!! cu cat esti mai agitata cu atat mai rau faci!!! Ia no-spa, stiu ca merg 4,5/zi...si dak e tot asa, suna-ti dr neaparat! Nu are de ce sa-ti fie rusine, se poate intampla!!...si mai ales ca stiu ca nu vrei sa il pui pe bebne in pericol, asa ca mai bine suni, sau chiar te duci la control, ca sa te linistesti, ca in mod sigur nu e nimic grav! eu asa cred...esti doar supi, iubita, trebuie sa te calmezi si sa te linistesti!! te pup, ai grija de tine sdi de comoara din burtica!!
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Ali, eu iau No-spa mult, 1 la 3 ore in afara noptii, deci ia linistita ca n-are treaba cu bebe, dar mult mai eficient e daca asociezi cu un supozitor cu Scobutil, o sa te linisteasca bine. Nu te speria, stai linistita intinsa, respira adanc si va trece.
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
Simo27 spune:
Ali,eu iau 4 no-spa pe zi plus 4 scobutil(daca ai acasa ia si tu scobutil) si cel mai bine suna dr,ca el stie cel mai bine ce e de facut...linisteste-te si lasa supararile deoparte ca nu-ti fac bine nici tie ,nici bebelusului!multi
Simo,mamica lui DAVID
,
34+ cu SAMUEL