Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
nelia spune:
Androix, a reusit! Frumosi si seamana bine de tot unul cu altul. Si-mi place jocul lui Filip, il ai undeva pe net, ca sa vad si eu exact ce este? Chiar zilele trecute am remarcat ca fetele mele nu s-au jucat cu masinute, trenulete, desi la gradinita si cind mergem in vizita la Tudor am vazut ca le place. Stiu ca e bine sa se joace si cu jucarii de baieti si le-as lua ceva antrenant. Am un singur joc de lemn, care printre altele, are si un trenulet micut si niste sine, si se mai joaca din cind in cind cu el.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
andutzy spune:
Nelia, sa va dea D-zeu sanatate! Sa va refaceti cat de repede! Esti de admirat, aveti atata tarie....eu sa-i am bolnavi as fi mai bolnava si mai cazuta decat ei, tu mai ai taria sa ne adresezi si noua cate o vorba frumoasa!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
nelia spune:
Andutzy, stii ce bine imi face ca am unde sa intru si sa ma pling, stiind ca sint inteleasa, fie si numai pentru simplul fapt ca aici sint mamici care trec sau au trecut prin lucruri asemanatoare.
OlgaM, multumim mult pentru acel sac, il purtam peste tot, pentru ca daca il pun in el sta un timp fara sa vrea in brate, oriunde ar fi. Cred ca se simte in siguranta si il incalzeste bine. Il tin in brate in el pina cind adoarme si apoi il pun pe pat, in patut, in scoica, in carut si doarme foarte bine.
Voua va merge dropshots-ul? Mie imi da eroare, serverul lor e in pauza...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Androix spune:
Nelia, am doua circuite d-alea primite de Mihai la o filmare pe vremea cand inca nici casatoriti nu eram, daramite sa ne mai gandim si la copii si le-am pastrat si acum cateva zile, vreo saptamana si-a adus Mihai aminte de ele si a inceput sa mi le insire prin casa, ca sa nu-ti imaginezi ca sta asa functional, nooo, se demonteaza, calci pe piese de-ti vine sa urli la luna, chestii d-astea. Ce pot sa-ti spun e ca sunt de la hotwheels, o marca de masinute de jucarie foarte prezenta pe-aici. Am cautat pe net dar nu am reusit sa gasesc ceva similar. Poate reusesti tu. Au site si am vazut ca sunt si in canada, hotwheels.com
Andra, seamana si ai tai fff bine Acum te asteapta deja o perioada fff frumoasa, Horia o sa inceapa sa reactioneze si el la Dragos, o sa ai cateva surprize care o sa te incante.
Am dus copiii! pana marti suntem singuri, ca liberi nu pot sa spunc a suntem. Maine am primul examen, marti al doilea. Astea sunt cele mai usoare. Pe urma incepe urgia...
Andreea mama de Filip si Georgia
onixone spune:
nelia: uite iti dau link-ul de mai jos.Eu am download doar partea free.
http://www.playkidsgames.com/games/timezAttack/timezAttack.htm
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!!!
Nelia, cred ca ar trebui antibiotic pentru Tudora, febra persistenta plus tusea si inrautatirea starii generale e un semn de infectie, probabil pneumonie...nu vreau sa te sperii dar ar fi bine s-o vada un medic cat mai urgent!!!
Noi, dupa cum vedeti, suntem iar in tura de noapte!
Ieri s-a culcat pe la 04.30 atomika si a dormit pana la 11, apoi a picat lata la 17.30 dupa aproape 2 ore de balaceala in cada, s-a trezit la cina si acuma frectionam trifoiu cine stie pana cand.
Intreba Mercedes de ore...deci din 24 doarme intre 8 si 10 ore, in astea inclus somnul de dupa-amiaza (min 1 h, max 2.5).
NewMami spune:
Am supravietuit weekend-ului cu mutatul – n-a fost deloc usor, dar nu ma pot plange din moment ce misiunea mea a inceput dupa ce toate lucrurile au fost mutate. Eu si Patrick de sambata pana luni am fost plecati la un water park ca sa-l putem lasa pe tati in pace sa mute lucrurile.
Eu am intrat la smotru de luni. Tati a lucrat mult, mult de tot saptamana asta dar a reusit sa termine de instalat si amenajat tot main floor-ul. Ai mei ne-au fost tare de ajutor, nu stiu ce ne-am fi facut fara ei.
La granita a decurs neasteptat de bine, am obtinut si eu si Patrick vize temporare deocamdata de sedere in State - deci totul e OK.
Patrick – nu-mi vine sa cred ce bine a trecut peste schimbare. I-a placut la nebunie noua camera incat si in timpul zilei se retrage la “odihna” in noul pat. In una din camere am pus mobile lui veche just in case nu se acomodeaza cu patul de baietel mare, dar din prima seara mi-a spus categoric ca nu mai vrea in patut de baby.
La asa o camera, nici eu n-as mai comenta nimic.
Mai avem de lucru, dar incet, incet se vor face, iar cum da caldura iesim afara sa amenajam si gradina si pe afara. In basemenet e inca plin de cutii, tot ce n-am dezpachetat si ce n-am stiu unde sa-i gasim loc.
Eu am inceput serviciul de miercuri, unde e totala nebunie. Ca si timp fac acum 20 minute cu tot cu trecutul granitei, deci nu-i un capat de lume.
N-am reusit sa citesc mai nimic din urma, sper ca toata lumea e bine cu mic cu mare. Stiam ca vine ziua Olgutei, dar n-am putut intra din lipsa de net.
OlgaT, cu scuzele de rigoare, din tot sufletul cel mai calduros “La Multi Ani!” si la cat mai multi ani cu sanatate si fericire.
Mai intru dupa ce mai recuperez cu cititul, essential e ca suntem bine cu totii.
Mai muncim cat mai putem si apoi vrem sa plecam pe undeva cu ai mei ca merita din plin si sa ne odihnim. Inca nu ne-am hotarat, e mai greu fiind iarna esti mai limitat.
Aurasa spune:
Buna dimineata!
Sanatate copilutilor bolnaviori!
Eu-s topita de somn. Ce naiba, ma tot vait atata! Alexandru se trezeste de 2-3 ori pe noapte, se foieste, se ridica-n fund, daca nu ma duc la el plange, daca il iau la mine-n pat, iar nu doarme ca e invatat singur. La un moment dat am zis ca e laptele, ca nu ii ajunge. Am trecut pe Humana 3, desi pedi zisese ca e ok pana la 1 an cu Humana 2. Ultimul bibe de seara este de 300 ml. Ziua mananca foarte bine, cum nu credeam. Or fi dintii ??? Asa ca dimineata sunt mai obosita ca seara.
Catalin are si el fitze, dar nu mari. Eu le consider normale atata timp cat imparte atentia mea cu Alexandru. Sa il laud: cand iesim afara nu se desprinde de caruciorul lui Alexandru, nu cere aiureli in supermarket (noi mergem in 3 : el, bb si eu)decat rar cate o prajitura Magura sau fornetti
Mi-a zis ca vrea sa il invat sa "citec, tu stii, eu, nu". OOO, mama draga, pana mai ieri bb , acum imi cere sa il invat sa citeasca. I-amn spus ca il voi invata, ii mai arat literele pe cartile lui de povesti.Nu fac scoala cu el, ca la gradi ce va mai face? In schimb il invata el pe micutz sa se joace. Si ... uimitor, cel m8c il imita si face si el ce vede la Catalin.
Si.. in noptile cand ma trezesc si nu mai pot adormi.. tricotez .
Asta e ultima creatie:
Pulover Winnie
Alte poze
Inchei ca deja s-a dat desteptarea. O zi buna tuturor
Mercedes spune:
tdi- te intrebam de ore de somn deoarece nici fiica mea nu doarme f mult de la 23- 7 si la pranz aprox 2-3 ore deci in total 11-12 ore deci nu cu mult mai mult decat alysa.
Oare daca ai incerca sa nu o lasi sa doarma dupa ora 17 n ar fi mai bine, sa impingi cumva orele de somn mai incolo?sunt convinsa ca esti terminata...
newmami- am admirat camera e super spatioasa , felicitari pentru mutat si gradi.