Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
loreen spune:
Hop asa ca sar de la una la alta...acuma cand a scris Andreea mi-am adus aminte ca au anuntat ca Mihaela de la Class este insarcinata cu al doilea copil
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Am citit ce s-a mai scris si vad ca toate mamicile trec prin chestii asemanatoare legate de copii: o fi virsta sau ceva in aer. Cel putin Onixone m-a facut sa rid cu mesajul ei, atit de frumos a descris ce-i face odorul!
Gabitza, ma bucur sa aud vesti atit de bune. Sa va traiasca si sa fie sanatos, sa se dezvolte frumos, iar tu sa ai o sarcina si o nastere usoare. Sa ai grija de tine, ca sa poti face si fetitza dupa aceea... N-au trecut acele 10 zile!?!
Tdi, in legatura cu pisica, pune-i si tu niste motocei ca in Amintirile lui Creanga, intr-un loc de unde o auzi mai putin, poate asa se joaca acolo si renunta la alergatul prin casa.
Loreen, esti mortala! Cica arata ca dracu ca se speria si el de el...
Mercedes, si fetele mele fac crize, odata sau pe rind, de la acele bomboane pe bat. Aici stau copiii cu ele in gura ca porcul cu paiul... Nu-i inteleg frate pe parintii astia si gata. Cum poti sa dai asa ceva unui copil chiar sub doi ani!?! Au mai lins si ale mele cu diverse ocazii, nu spun numai ca nu sint bune pentru dinti, dar au chimicale, aveau limba colorata dupa ce terminau cu prostia aia.
Androix, bafta la examene! Cite mai ai?
Andreea, mami de Ericozaur, ce bine imi pare ca ne mai scrii despre voi. Asteptam mai multe si poze cu voi trei, ca nu mai stiu daca sinteti tot atit de frumosi!
Florentina, am vazut pozele si ai doi copii minunati! Printesa mea exotica preferata are un par super si e atit de frumoasa ca nu mai pot de dragul ei. Iar Patrick e un dulce! Sanatate multa, cum mai sinteti!?!
Mai aveam de spus, dar acum nu-mi mai vine nimic in minte si oricum s-a terminat cafeaua, deci si pauza. Ne mai vedem simbata dupa-amiaza, ca pina atunci sint plina peste cap cu de toate pentru toti!
Va pup si va urez sanatate multa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
onixone spune:
Gabitzam: felicitari , ma bucur pt baietel.Sa fiti sanatosi si sa treaca mai repede lunile astea.
loreen: sper sa nu gresesc parca tu scriai de Jamie Oliver.Vreau sa iti spun ca pana si copilul meu stie cand strig prin casa Jamiiiieeeee...el zice Oliver si baga si un Ahhhh la sfarsit .Si sa iti spun de ce.Barbatul meu nu este gelos deloc.Orice i-as spune despre un alt barbat care poate mi-a facut cu ochiul ca poate ma invita la o cafea ...mai fac glume ca postasul sta mai mult decat in mod normal...el nimic.Nici o urma de gelozie.Dar cand apare Jamie la tv incep sa il strig cum am mentionat mai sus..Hei...cum sa spun de abia atunci ii pot capta atentia si imi spune si el in sfarsit ca imi arata el tot un Jamie...De fapt si de drept tot ce am spus in atatea randuri puteam spune in cateva cuvinte...adica...si mie imi place de el si fizic si cum gateste.Bai frate(ca sa zic asa) este atat de dezinvolt tipul asta cand gateste si face sa para totul asa de usor ca atunci iti vine sa te apuci sa gatesti.
Fii-miu imi baga degetele in nas fiind cocotat pe birou.Am uitat sa va spun ca ii place foarte mult lui Alex sa ma miroasa.Asta doar pe mine si fatza lui de plapuma(adica gagica lui)Ahhhhh...hai sa va povestesc ceva misto apropos de gagica.
Suna telefonul si o voce suava cere cu Alex Jipa.O secunda m-am blocat dupa care zambind am intrebat daca Alex si-a facut prietena si eu nu stiu...Persoana de dincolo de fir s-a blocat.Am ras bine si i-am explicat ca mi-ar facea placere sa il vad pe Alex vorbind la telefon dar are 2ani jumate.A ras fata respectiva de nu mai putea.Ea era de la o gradinita unde aveam programare si singurul nume care il avea era numele lui fii-miu ea crezand ca e tata copilului de fapt.Cam asta e povestea.Sper ca vi s-a parut funny asa cum mi s-a parut si mie.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
loreen spune:
Oana lu'Alex io fizic nu ma sparg in placeri dupa el ca eram atenta doar la ce spune...la teveu nu -am studiat ca eu nu prea ajung sa vad nimic...dar citesc si ma zgarii pe retina ca aici nu gasesc mai nimic din ce are el in retete...ma omoara cu chestia de cea mai buna calitate...orice gasesti la noi nu calitate...
Si Delia are degetele pe post de masina de forat ...are o tehnica in ea ca nici eu nu reusesc ca utilizez peria de biberoane in halul in care ea invarte dejtele in nas
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Gabitza, !
Sa va zic de pisica: a zgariat-o pe Alyssa pe mana cand voia s-o mangaie si tocmai am observat ca e zgariata si pe fatza langa ochi, lucru care ma scoate din rabdari...eu si sotul noi suntem franjuri pe maini ca ne mai jucam cu ea si inteleg ca musca si baga ghearele din joaca insa la copil nu pot accepta asa ceva! in plus iese pe terasa sa se plimbe si s-a imprietenit cu pisica vecinei, lucru care nu poate decat sa ma bucure dar acuma numai afara vrea si face numai prostii...sa va zic faza: ies si o chem pe imblanita si o vad iesind din terasa vecinilor, cu pamant de flori in freza, intru la banuieli si ma uit de unde a venit - shock - toata terasa vecinilor era plina cu pamant de la flori sapat si imprastiat de pisica mea! ma pregateam s-o iau de gat dar apare vecina razand si zice sa nu-mi fac griji ca nu e prima data, va dati seama ce m-a consolat! acuma seara am descoperit colectia mea de lalele pitice cretze sapata din temelii! sunt suparata foc...si motzata nu se arata. cu galagia noaptea si jocul am inteles-o desi e mai complicat la noi avand 70% din casa open space s-o ignoram cand se urca peste tot si arunca obiecte pe jos cu care apoi trage ture de alergat mai ceva ca o turma de iedutzi! offff...
revin sa va povestesc de motzata bipeda...si aici stam bine!
loreen spune:
Tdi castreaz-o...se mai potoleste...sau o sedinta gratuita de manichiura pedichiura...sau o extirpare a ghearelor ( ma batea gandul la un moment dat)
Aurasa spune:
Salutare ! Intru la raportul de noapte: 2 copii muciosi, morocanosi si de vreo jumatate de ora fara febra. Dorm cica, dar mai mult se perpelesc. Catalin doarme de-a latul patului si vorbeste ceva cu Cancu (Clovnul lui), care se afla aruncat pe un fotoliu, iar Alexandru doarme la 45 de grade sprijinit de perne sa nu se mai inece, desi l-am aspirat.
Eu am fost la dr. cu chistul meu care in loc sa scada s-a marit si inmultit, fapt pentru care am primit o luuunga lista de medicamente plus o trimitere la o echo. Cica sa nu ridic si sa nu fac efort si eu stau cu Alexandru in brate toata ziua.
A facut Catalin o chestie azi... i-am dus dr. o cutie de bomboane. Intru in cabinet, ies, iar la plecare Catalin in gura mare: "Mamiii, ai uitat bomboanele la tanti dotora". M-a luat cu lesin. Ii explc in soapta ca eu le-am daruit, la care el, tot tare: "Dar eu vreau bomboana". Niciodata nu a facut asa ceva. El nu cere nici la magazinul din colt. I-am cumparat acasa bomboane la fel. Credeti ca a mancat? A desfacut si ne-a dat noua."Nu mi piace mie, face rau la burtica"
De ce stau la calc? Sa nu ma ia somnul si sa ii pot urmari mai usor. Alexandru inca se trezese sa pape noaptea lapte, asa ca-s obosita de nu mai stiu cum ma cheama.
Aaaa, am ras cu lacrimi la faza cu epilatul matzei.
O seara buna, ma duc sa le pun apa in bibe ca parca vad ca se trezesc in acelasi timp.
blackpanterro spune:
Ioana, ai avut dreptate....vine racheta si deshteptul de omu meu i-o da lui Aidan desi am zis ca e cadou de ziua lui....
Ia uitati-va la el http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-01-31/20:40:57
Tdi, sanatate multa si noroc cu matza.Am trecut prin asa ceva in It si am renuntat in final la matza ca imi miorlaia toata noaptea la usa sa o las in pat la noi.
Aurasa, tare faza cu Catalin!Sanatate si voua!
Gabitza, felicitari pt baietel, sa ai restul de sarcina cat mai frumos si un bebe frumos si sanatos!
Nelia, de cate ori te citesc(btw scri foarte fain) ma gandesc cum reusesti sa faci fata la tot?Si cu prunci si cu scoala...eu ma cacacesc daca sa mai fac unul si mi o groaza de nu mai pot.Oricum nu se poate deocamdata, nu as avea nici un ajutor si nu vreau sa ma incumet.Eu sunt masochista, imi doresc, dar cand ma gandesc ce bine imi e acum cand Aidan e mai mare, ne intelegem, doarme super bine, mananca ok....sa ma mai leg la cap cu inca un bebe?Dar pt ca sunt masochista o sa o facem poate la anul :)
Oricum jos palaria in fata ta mami!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Tdi spune:
pot sa ma mai plang putzin?...am un sotz batut in cap! da batut raauuuuu....vai ce m-a enervat in seara asta si ne-am certat ca kiorii, de fapt io m-am certat cu el ca tace ca mutu-n papushoi....offf...de ce: de 2 zile ne chinuim cu o porcarie de telefon VoIP pe care musai a vrut sa-l cumpere desi a costat o carutza de bani si nu era cazul, faza e ca nu reusim sa-l facem sa functioneze, adica sa sunam prin internet de pe el ca asta i-ar fi menirea...pana la urma guess what: domnul NU a citit instructiunile! nu e prima oara cand face faze din astea insa acuma a iesit prost ca l-a configurat aiurea pe zizitopu' lu peshte si nu merge neam!
De maine incep "serviciul" (o sa fac de acasa, part-time, prin telefon o activitate tip marketing-comert) si imi trebuia o chestie simpla si banala gen un cont skype preplatit si niste casti de 2 lei...nooo, nu e bine, mister a vrut sa ne complicam existenta!
Ah, inca o bucurie: pisica e in calduri!...am exilat-o jos in taverna ca n-am mai rezistat la mieunaturile ei, dupa ce ca de 2 nopti nu ma lasa sa dorm, imi era frica sa n-o trezeasca pe pitik in toiul noptii!
Ce sa mai zic...o sa va povestesc maine cum a decurs prima zi de jobuit! Sa-mi tineti pumnii!