Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
gtexro spune:
Aoleu Tdi, tu esti in pioneze si eu iti laud pisica! Acum am vazut mesajul...sanatate multa!!!
Monu am vazut si eu florile, sunt superbe!!!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
Tdi spune:
quote:
Originally posted by gtexro
Aoleu Tdi, tu esti in pioneze si eu iti laud pisica!
Dana, m-ai omorat, esti tare simpatica!
Va rog nu ma mai faceti sa rad ca nu mai pot de dureri!
Loreen, ma intrebam de unde ai scos-o pe Gizel...la denumire ma refer ca restul stim deja!
Monu, superbe florile!
Fetelor, se pare ca-i fac concurenta Gustei...si la noi se tot aduna problemele de o vreme incoace si zau ca abia mai rezistam...faza de azi a pus capac, se pare ca trebuie sa pun mana si sa ma menajez ca altfel pierd piesele, curg oasele in urma mea, vorba aia.
Ma intreba Loreen cum am aflat, pai nu e prima data...mai am o valiza de rediografii, rmn, cat-uri si analize, si am avut o cohorta de nene doctori cu bisturiu' pregatit de atac dar am zis pas ca nu-mi placea sistemul "dai banii, te operam si apoi vedem da' nu stim daca te mai faci bine". O sa incep cu investigatiile aici in italia dar mi-e si groaza sa deschid cutia pandorei ca is satula deja de spitale. Acuma e nasol ca s-a intamplat mai sus si are alte implicatii dar o trece si asta daca vrea, am bagat constiincios antiinflamatoare si viata e frumoasa.
Va pup.
Oana C spune:
Hai, ca mie a inceput sa imi placa sa fiu bolnava Soacra-mea vine si se joaca cu Eva si o ia pe la diferite activitati, sotul e linga mine la prima strigare (lucreaza de acasa acum), iar eu lenevesc in pat si citesc reviste, dorm cit am chef, ma ridic din pat doar ca sa ii fac de mincare fetei, ca nu am incredere in ideile culinare ale soacrei (iar sotul nu are 15-30 de min de stat la cratita).
Teddy, si eu ti-am admirat pisicuta si parul negru si des al Alyssei (de fapt, e norocoasa, ca te mosteneste). Las' ca ne facem noi bine dupa ce trimitem atomicele la scoala Eu cu asta ma amagesc acum; nici nu ma gindesc la #2 pina nu-mi refac neuronii.
Monu, LA MULTI ANI!!! Florile sint superbe! Bravo sotului iubitor!
Mari, LA MULTI ANI!!!
Danelutza, azi iar am stat cu ochii in pozele tale cu mincaruri si prajituri O sa-mi fac o lista, daca vrei sa imi trimiti si mie niste retete de prajituri ...
Gusta, cum se mai simte Mara, dar tu?
Eu am inceput sa ma interesez de gradinite aici, in Florida, dar nu mi-o primeste nimeni, pentru ca nu face la wc. Incepuse sa faca kk la wc, dar vad ca s-a lasat si de asta, nu a mai facut kk de 2 zile acum, ca nu-i place cum se simte dupa ce face in diaper, iar pe wc sau olita nu vrea sa stea.
Ma dispera astia de aici cu regulile lor idioate! In Pennsylvania o primeau, indiferent daca era in diaper sau chilotei si era mai bine, pentru ca vedea la cei care cereau la wc si se invata si ea. Aici trebuie sa o tin acasa ... Dar, las' ca mergem noi inapoi in Pennsylvania (pina atunci o sa invete ea sa faca si la wc, chiar daca nu va fi neaparat nevoie).
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
monu spune:
Ce mai faceti? cum mai sunt copiii? am si eu o curiozitate. sunt cuminti? ca eu m-am saturat sa tot aud de la dr de vesnicile crize de opozitie. tot ce face de cand se trezeste pana cand se culca e un scandal. nu face nimik fara scandal. cred ca e rutina deja. de mancat nu mai pomenesc ca mor tanara din cauza asta. si daca o vad ca nu mananca si o dau jos face greva foamei o zi intreaga numai de nervi si gica conta. dati metode ca mor de inima si cu ea de gat.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Androix spune:
Helou
La multi ani pentru Mari si Monu! Sa fiti sanatoase, dragelor si fericite si sa aveti puii sanatosi!
Monu, nu am mai trecut de mult prin greva foamei, mai nou Filip cere cand ii este foame, dar are si zile cand uita s-o faca. Si daca nu il pun eu la masa ar putea sa se joace si sa nu zica nimic. Ce ziceti ce copil am? Macar in era post-Georgia am avut vreo doua ocazii cand am uitat pur si simplu sa-i dau sa manance lui Filip iar el nu zicea nik.
Sfatul meu este sa nu o silesti, nu vrea sa stea la masa ok. Lasa-i la indemana mancare pe care o poate manca singura cu mana: bucati de cascaval, sunca, piept de pui la gratar, peste, fructe. S-ar putea ca sa fie chiar criza de opozitie. Asa ca daca ii pui mancare la dispozitie dar nu o toci marunt sa ia sa manance nu inseamna ca o face doar ca sa-ti faca placere ci pentru ca ii este foame. Poate functioneaza. Eu asa as face. Sau ii gatesti mancarea preferata, poti chiar s-o intrebi ce vrea de papa. Eu stiu: raspunsul este invariabil PIREU! Asa ca ii fac pireu de cartofi cu carnita si sos. Nu da gres niciodata.
Si nu o data am auzit despre copii care nu mananca dar cand le da altcineva rup castroanele in dinti. Si Filip la fel. Daca are vreo perioada de greva il rezolv rapid cu o vizita la socrella care il urmareste prin casa cu castronul de mancare. Si am mai observat ceva: e foarte pretentios. Nu-i place acelasi fel mai mult de doua zile la rand. Trebuie sa gatesc mai des, mai variat.
Adina,din pacate nici de data asta nu pot onora invitatia Pe 3 am un examen motiv pentru care copiii vor fi tot la socri.
Apropo de asta socrella da semne de oboseala. Kinderii se trezesc unul pe altul, iar ea nu prea mai apuca sa doarma. Deocamdata fac pe mortul in papusoi. Cand va deveni disperata situatia o sa intervin salvator
Tdy, sanatate multa!
Andreea mama de Filip si Georgia
onixone spune:
Monu cu intarziere LA MULTI ANI!In viata mea nu am primit asa flori.
Monu draga ce sa iti spun de Alex apropo cum mai sunt copiii...
Al meu copil....a devenit obraznicutz asa intr-o forma frumoasa spusa.Nu mai asculta.De ex acum scriu cu un cearceaf in cap si el calare in spatele meu pe scaun.Nu avem probleme cu mancatul decat ca imi cere sa il ajut.Adica sa ii dau eu.Iar eu...mama cu responsabilitati ca sa il stiu mancat stau ca troala si ii dau.Cand nu doarme la pranz ma termina pana ma inchid in dormitor si il rog sa ma lase 5 minute ca sa nu iau paginii aurii si sa ii caut alta familie.O familie care o vrea el...cu orice litera!!!!
Ieri am fost la un lac sa vedem ratele, lebedele si alte oratanii.Imi venea sa il arunc in apa cat de obraznic a fost.Speria orataniile, arunca cu pietre in ele, urla la un om care era cu fii-su si dadea paine la rate.Il dadea pe fii-su la o parte si striga in gura mare:Alex!Alex! Paine(si toate astea in romaneste).Omul se uita la mine si i-am spus ca vrea si el paine.E drept ca noi nu am adus paine ca tocmai ce cumparase si am zis sa nu praduiesc painea proaspata.CA vorba aia..luasem painea pe credit card, ca financiar...cacao nu e asa de neagra ca situatia financiara.Ma rog...
Alta data am fost in vizita(de curand)la cineva.Manca niste chips copilul.DAr le molfaia si le scuipa pe jos, bea apa si o punea inapoi in pahar.Gazda gravida in 3 luni aprope si plina de greturi saraca.Va da-ti seama cand vedea chips-uirle molfaite pe jos pe parchet nu prea ii facea bine la stomac....
Si alte povestiri daca mai imi vin in cap am sa mai povestesc.
Dar...acum sa va zic ca are si parti amuzante.Are o fata de plapuma de care nu se desparte desi i-am schimbat plapuma cu una mare el o cere pe aia.Ieri gateam si el bineinteles ca in bucatarie scotea tot ce gasea in dulapuri.La un momnet dat isi punea fata de plapuma in cratitza pune capacul si striga.Plapuma?Unde esti?Amuzant rau de tot.Scotea plapuma o strangea la piept si zice: Friends!!! I love you...si o pupa.
Se freaca fii-miu de mine acum ca imi vine sa il pun pe post de tablou.
Va pup si revenim!!!
P.S. Am vazut poze frumoase a lui Tdi si Nelia. sa va traiasca pisoiul.Am si eu un acasa!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Mercedes spune:
La multi ani monu si mari cu intarziere , imi cer scuze ca n am fost pe faza.
Ce frumos vorbiti de copilasi
A mea mandra ieri mi a facut prima criza intrun magazin comercial de langa bloc, am crezut ca mor. S a crizat deoarece am avut imprudenta sa i spun ca nu i iau bomboana pe bat cum a luat un tatic fetitei sale. Eu nu stiam cum sa i explic ca nu sunt bune alea si ca nu i iau si gata in prezenta taticului respectiv.( saracu la un moment dat so fi gandit sa mi dea bani sa i iau biei, cred nici prin cap nu io fi trecut ca nu vreau sa cedez santajului). La faza asta i am spus sa plecam, bia nu si nu si am lasato acolo eu am iesit din magazin si ea urland dupa mine.A mai plans vreo doua minute si gata.
laura - la 15.55 am primit un telefon sa i mai astept 5 minute si drept urmare am ajuns acasa dupa ora 17.
elisor, pe unde umbli?
gusta?
loreen spune:
Tdi se epileaza simplu cu masina de tuns...eu asa am epilat motanul...l-am dus la veterinar si l-a facut gigea...arata ca dracu ca se speria si el de el ...dar i-a prins foarte bine...si acuma nu-i mai cade blana asa tare...cand vine caldura iar il tund...
exista si mancare speciala impotriva caderii lanii...
Gabi doar ce-ti spusei ca vei sta dupa cheful lor...
Cu Delia si eu patit din astea o gramada...si la fel se uitau l amine ca la urs...dar o abuream cu altele si daca nu strangeam din dinti si-mi vedeam de treaba...
Lucas saru-mana de link...ii astept...
Gabitza cum e?!
Elisor si ai ei sunt in refacere dupa reciclarea virusului in natura...au fost toti si mai sunt gripati ...dar supravietuiesc...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"