Copiluti de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gusta, curaj! O sa treceti cu bine si peste operatia asta si o sa ai si tu parte de putina liniste in viata ta. Pupici la Mara!

Nelia, multa sanatate si voua, mai ales Tudorei, poate nu are totusi otita, ca e tare dureroasa. Stiu ca mai demult ziceai ca daca mai face ii pui dopuri d-alea speciale, nu i-ai mai pus pana la urma? Bafta multa la doctor si la examene, esti de admirat cu scoala si cu copilasii dupa tine la cursuri, si Octav e de milioane cum te ajuta cu ei. Apropo: la multi ani, multa sanatate, sa iti traiasca!

Andutzy, stai linistita ca nu e atat de grav ca au racit dupa vaccin, nu iti mai face griji. Si s stii ca de multe ori piciul poate scapa, si eu ma impacientam la primul muc si nu o data s-a intamplat ca Georgia sa scape. Ca daca stau sa ma gandesc, ca tot vobreati de vaccinul asta de 2.5 ani, noi nici acum nu am reusit sa-l facem. Pentru ca de 3 luni de zile Filip este mucios, tuseste, iar acum ultima data cand am vrut sa-l duc avea bubele alea ca de varsat de vant, care btw s-a dovedit ca nu a fost de fapt asta. Iar acum e in berceni, abia cand termin sesiunea o sa-l duc.

Tdy, ce sa termin, ca abia azi incepe oficial sesiunea. Vineri am avut un examen, dar scris care nu face parte din sesiune, ci este o testare de final de semestru. Oricum am invatat ca apucata 3 zile, ca de-aia nici nu am mai scris, si am ajuns acolo si ne-a dat 3 exercitii a cate 3 propozitii fiecare, de nivel de clasa a 8-a cel mult dar nu strica invatatul, mi-a ramas ceva.
Iar azi am primul examen din cele 5. Problema este ca de cand am dus copiii parca ne-am intors in timp la varsta de studentie (aia oficiala ) ca umblam ca apucatii: vineri am fost in mall si pe urma intr-un club, aseara plecasem in beker brau dar fiind luni nu era nici dreq p-acolo asa ca am plecat sa spargem banii la un restaurant chinezesc, dar ne-am promis ca joi o facem lata in beker. Asta in conditiile in care eu am examen si azi si joi si duminica

Clara si Loreen, bagati cu graunte, ceai, lamaie, miere tot ce se poate. Si Mihai s-a trezit mucios si l-am facut pachet si l-am trimis la farmacie, are noroc ca nu sunt copiii acasa, ca racelile alea de 3 luni incoace de la el au fost luate toate!

Am mai pus un filulet in www.4shared.com/dir/4360536/2503bd83/sharing.html" target="_blank">ianuarie 2008 a fost distractiv pana i-a infipt furculita aia de plastic adanc pe gat si a inceput Georgia sa urle de nu mai avea aer.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete

Noi ne-am mutat in casuta cea noua, am reusit sa terminam aproape tot de scos din cutii si sa le aranjam. Mai avem mici detalii si cam gata. Pe 9 feb ne vine si canapeaua noua asa ca vom avea si pe ce sta.

Gusta, am tot citit de astfel de operatii si este una din cele mai usoare... Vorba fetelor, ne sperie pe noi gandul de anestezie, insa altfel este ok. Multa putere sa treci si peste asta si sa te gasim bucuroasa si optimista.. Va fi bine, totul... te pupam!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gusta- im primul rand imi pare bine ca ai inceput sa scrii din nou aici.
In al doilea rand iti spun si eu ca l am operat si pe cristi cand avea aprox 4 ani ( avea polipii cazuti in gura vorba medicului si acum ori sa ma sperie ori nu stiu mi s a spus cum naiba nu s a inecat asa?). Iti spun toata operatia nu dureaza mai mult de 15 minute , dureaza anestezia si pana se strezeste. Important e sa fie un medic bun si un anestezist bun ceea ce cred eu ca acolo unde esti nu duc lipsa. Bafta si sa scapati repede cu bine.

Ieri vorbeam cu cristi de scoala si bia era langa noi si la un moment dat a inceput sa spuna 1,2,3 in romana. Ne am blocat amandoi si am inceput sa continuam impreuna cu ea iar d soara a ras si si a pus manuta dupa aceea pe gura si gata, n a mai vrut sa scoata niciun cuvant.Concluzia mea si cred ca nu gresesc este ca nu vrea frate sa spuna nimic pana nu le spune perfect.

Fetele care au copilasi la gradi nu mi spuneti cum ati procedat in primele zile de gradi?stiu suna ciudat intrebarea asta de la o mama care mai are un copil mult mai mare dar ... eu tot intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta ii spuneam odata si Olgutzei din Canada cand era la capatul puterii cu Tony, cu ale ei probleme de sanatate ...unii dintre noi nu suntem lasati pe pamant sa huzurim si ca dupa viata de apoi avem dreptul la odihna...dar mai este si reversul medaliei ca pana la Dumnezeu ne mananca sfintii...
Oricum daca nu ai avea resurse sa suporti nu ai avea atatea...nestiute sunt caile ca s-o dau pe aia sfanta...
Bunicul meu a avut parkinson ...12 ani s-a chinuit si pe el si pe ceilalti...nu este una din bolile usor indurabile...
Eu daca nu mai am parinti pentru care sa-mi fac grji am ramas doar cu copii ...pe mine m-am scos de pe lista ca oricat m-as proteza tot mi-o iau ...

Cuscra nu s-ar zice ca Georgiei ii displace tratamentul...mai sta si cu un crac suspendat ca sa arate extazul...acuma si Filip a fost insistent si vroia sa fie sigur ca ajunge direct in stomac continutul ...trebuie sa mai ai un rand de ochi lasati de paza in camera lor ca -s imprevizibili...
Am luat graunte homeo dar la mine n-au acelasi efect ca la copii...is cutra batrana si iesita din garantie si au si ele mandria lor

Beatrice sa va fie bine mutarea...

Gabi ce crezi ca vom face?!Vom merge cu ele si jelim la poarta gradinitei zguduind gardul...eu nu vreau sa stau cu ea acolo...am sa fac ca la Bianca...plec si vin cand imi zice educatoarea...asta daca nu primesc telefon in primele 10 minute...
Si Delia a inceput sa numere...cand ma duc la ea dupa somnul de pranz sta cu degetele evantai si incepe unu... shashe... tei... cinci...si o iau la numarat si e mandra foc cand ajunge la zece...
mai nou are 3 ani dar arata 2

Clara n-am facut nimic io...mi-a picat netu si cand a revenit se terminase bateria...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta, ii tin si eu pumnii marei! Te inteleg cu anestezia. Eu am o "restanta" care ma apasa f. tare: nu l-am operat inca pe Stefan de hidrocel. Cred ca deja sunt inconstienta, dar imi e tare teama de operatie si anestezie, chiar daca toata lumea mi-a spus ca e o operatie f. usoara. In inconstienta mea sper sa se retraga pana la 3 ani.

In ceea ce priveste tusea Marei, sa stii ca si eu am trecut acum un an cu Maria prin asta. Din cauza tusei varsa in fiecare noapte. La noi s-a rezolvat de la sine, in luna iunie . Anul asta nu a mai tusit decat o perioada scurta.

Ce multi copii bolnaviori! Multa sanatate!

Si noi avem mici problemute. L-am suspectat pe Stefan de varicela, dar se pare ca a fost tot ceva alergic. Nu prea mananca. Si nu doarme!!! Eu sunt capiata. Vrea sa stau toata noaptea langa el si ma mai si plimba prin casa. Am ajuns sa nu reusesc sa dorm o jumatate de ora legata. Asta in conditiile in care eu ma culc in jur de 1 si am trezesc la 6 dimineata. NU mai pot! Cred ca daca nici la 3 ani nu isi regleaza somnul, o sa recurg la medicamente. Ori el ori eu .

Si o faza draguta: in ultimul timp, toata lumea ii aminteste ca la toamna se duce la gradinita. Mamei mele, i-a spus o data, cand atinsese subiectul gradi: "Nu mai vorbi, buni!", iar matusii mele, care se apucase si ea sa ii spuna ce baiat mare e si ca va merge la gradi, i-a zis: "Dar taci o data ca ma inebuniti cu gradinita asta!" Ca s avedeti cat entuziasm pe capul lui .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut pe contul comun de mail poze cu pisika mare si pisika mica Olivia. Si pozele par a fi facute in Romania Pisik? Ai fost acasa de sarbatori? Cum a fost?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele, am intrat sa va salut da' nu-s in stare sa scriu nimic ca-mi tremura neuronu' de oboseala dupa programul sexi de somn pe care-l avem (sau mai bine zis nu-l avem!)...in fine, nu mai zic la ce ora m-am culcat ca par nebuna...asta e.
Trebuie sa-mi revin ca sa merg la pediatru dupa trimitere, maine dimineata fac pitika pachet si o duc la spital pentru exudat, nu a facut scarlatina insa ceva nu e ok si vreau sa scap de-o grija. Intrebare ???: cum se face exudatul asta? in cate zile se da rezultatul?

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

TDI, noi i-am facut lui Andrei exudatul dupa anul nou. I-a luat proba din gat si din nas cu un fel de betisoare asemanatoare cu cele de urechi. Rezultatul a fost in 10 zile.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gusta-te rog mult sa ai incredere ca va fi bine. Te inteleg perfect, crede-ma. Stiu ca oricat ti-ar spune cineva ca iti va fi bine copilul, pana nu il vezi tu ca este perfect OK nu te linistesti. Dar esti intr-o tara civilizata, operatia nu este grea si apoi Marutu va fi bine. IMi dau seama cum este cand se aduna atat de multe pe capul tau si nu stiu cum se face ca sunt unii oameni la care parca se aduna toate necazurile. Imi pare tare rau sa aud ca ai atatea pe cap in continuare. Asa cum ti-au spus si fetele, poti sa ne spui orice te doare. Eu am mai spus si cu alte ocazii, cui nu-i place sa nu citeasca. ITi doresc mult curaj si multa rabdare. Te imbratisez.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, am revenit. sunt zombi.pup

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput