Copiluti de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Stiu am zis ca numai scriu da acuma am nevoie de un cuvant bun de la fetele care imi pot intelege situatia.Stiu iar am sa fiu judecata ca ma plang da nu ma mai intereseaza,care are sa imi faca observatie sa nu se mai chinuie sa imi scrie mesajul ca imi face mai mult rau.
Poate stiti sau nu noi din decembrie ne chinuim cu Mara cu raceli repetate si cu medici si cu de toate am ajuns sa ii dam o gramada de medicamente raceala nu ii mai trece.Am ajuns in ianuarie sa numai dormim noaptea ca Mara tot ce manca ziua voma noaptea si tusea pana se inneca.A primit si augumentin si nu este nici o ameliorare si am ajuns la spital la ORL-ist si am aflat ca are un chist si polipi la nas asa ca pe 8 februarie o vom opera.O vor anestezia total si va sta o zi la spital.Sunt plansa si suparata si va scriu ca am nevoie de voi prietenile cu care am impartit si rele si bune.Asa ca o vorba buna imi va prinde bine.

Va rog cine vrea sa ma judece ca ma plang sa nu imi scrieti si sa imi sariti mesajul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gusta, sintem aici, alaturi de tine si de Mara. Eu zic sa nu te mai gindesti la ceea ce s-a spus, ai luat-o tu prea personal, desi esti una din fetele care se pling cel mai putin, la cite ai avut de tras. Desi nu pot sa te ajut decit cu incurajari, poti sa fii sigura ca voi fi alaturi de voi cu toate gindurile mele bune. Chiar daca nu scriu de fiecare data, intotdeauna ma gindesc si ma rog la oamenii care trec prin necazuri. Acum sint alaturi de tine, de Gabitza si de Andutzy, care trebuie sa-l opereze de polipi pe Dragos, ieri au fost alte fete, miine vor fi altele. Si nu ma indoiesc nici o secunda ca daca voi avea nevoie vreodata de un sprijin, il voi gasi din plin aici, la voi. Si la fel de sigura sint ca orice fata de aici gindeste la fel ca mine si traieste la fel ca mine fiecare bucurie, dar si fiecare necaz petrecut in acest loc atit de drag nou. Altfel nu am fi aici, nu!?!

Deci, draga mea, lasa orice jena la o parte si plinge-te cit poti tu de tare, ca umeri si batiste vei gasi destule. De fapt, plins e un fel de a spune pentru a vorbi de un necaz, mai ales cind acesta e legat de un pui mic. Sanatate si bafta multa sa mearga bine acea operatie!

Noi plecam acum la medic! Tudora nu e bine, i-a trecut viroza, dar sigur are otita. Nu are febra, dar plinge din orice, nu maninca nimic si e palida! Voi cere sa nu-i faca vaccinul astazi lui Lisandru, ca deja e prea mult si pentru mine daca face vreo reactie, imi trebuie o pauza ca sa o iau de la capat. Nu mai spun cit am de citit pentru joi si vineri, am test de lectura la ambele cursuri si eu nici nu m-am apucat.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum ne-am intors de la Carrefour, am fost si am achitat pentru noul nostru www.beko.ro/frigider.php" target="_blank">frigider. O sa ni-l livreze joi. Costi vrea sa ma pregateasca pentru mancare multa, pentru trei barbatzei

Gusta, pe nepotica mea, fata fratelui meu au operat-o de polipi cam atunci cand era de varsta Marei. Nu a fost o operatie complicata, chiar daca s-a facut anestezie totala si a stat o zi in spital. Dupa aceea a putut respira usor, a putut dormi noaptea si n-au mai fost atatea raceli. Imi imaginez ca nu iti este usor sa stii ca o sa treceti prin asta, dar conditiile de acolo sunt sigura ca sunt mai bune decat cele din Romania, iar operatia asta este relativ des intalnita la copiii mici.

Era chiar si pe vremea noastra, eu am facut-o inainte de doi ani. Pentru ca faceam otite repetate, din cauza polipilor, ca nu aveau pe unde se elimina secretiile si o luau spre ureche.

Curaj! Suntem alaturi de tine. Si gandeste-te doar ca e spre binele ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gusta, imi pare foarte rau ca aveti probleme! Poti sa ma contactezi pe mess oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva, nu sunt io chiar o buna companie dar sa stii ca iti inteleg ingrijorarea pentru sanatatea fetei. Copiii se refac foarte repede, o sa vezi ca va suporta usor operatia si va fi totul bine! E normal sa-ti fie frica, si mie mi-ar fi teribil de frica sa trebuiasca sa o operez pe pitika insa daca trebuie, atunci mi-as face curaj si as merge pana la capatul lumii sa-mi ajut copilul! Uite, si printre copilasii din grupul nostru au fost unii operati, Maya Olgutei la inima, Eva OaneiC la burtica si parca a mai fost cineva dar de ele doua imi amintesc ca erau cazuri nu tocmai simple si erau si mult mai micute ca varsta...stiu ca nu e usor dar trece si asta si o sa fie bine! Te rog sa ne scrii de cate ori ai nevoie, suntem aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gusta, eu te inteleg foarte bine. Asa cum spunea TDI, si Eva a fost operata, nu doar o data, ci de 2 ori. Prima data la 1 an, operatie de muschi la ochiul sting; sub anestezie generala. Inainte de a se decide operatia, a trebuit sa i se faca un MRI la cap (tot sub anestezie generale), ca sa se asigure ca deplasarea ochiului sting nu este de la probleme neurologice, ci din cauza muschiului ochiului. Deci 2 anestezii generale pina la 1 an.
La nici mai putin de 1 an de la prima operatie, adica inainte de a implini 2 ani, i-am facut operatie pentru rotatia intestinala; tot sub anestezie generala ...
Deci 3 anestezii generale, o gramada de IV-uri in minute, tuburi in nas si alte alea ... Ti se rupe sufletul cind o vezi asa, cind vezi ca anestezistul se chinuie sa ii gaseasca vena din minutele mici, rascolind cu acul pe sub pielea minutei; o sa plingi cind or sa o ia la operatie, o sa-ti vina sa urli pina iese din operatie si speri ca totul va fi bine, imaginindu-ti tot felul de scenarii, o sa fii trista cind o vei vedea somnoroasa, plingacioasa si incomfortabila dupa operatie (dar sa fii sigura ca nu o va durea nimic, au ei grija sa ii dea medicamente pentru astea).
Dar, la sfirsit, vei sti ca va fi bine dupa operatie, ca nu va mai avea probleme si ca ai facut ceea ce o mama buna face pentru copilul ei (sa stii ca nu multi parinti isi duc copiii la dr sau operatie, cind au nevoie - am aici o prietena cu 4 copii, din care unul are nevoie urgenta de operatie, dar ea nu face nimic, chiar daca toti cunoscutii incearca sa o convinga, probabil si doctorii la fel).
Si e bine sa intri aici, sa ne spui cum se simte Mara, cum te simti tu, tot ce se intimpla si te face sa te simti mai bine. Eu asa am facut si am avut un ajutor imens de la fete!!!

Andra, curaj si tie si multa sanatate lui Dragos (nu am apucat sa citesc de operatia de polipi, abia acum am aflat).

Gabitza, mereu cu gindul si inima la simburelul mititel din burtica, sa fie bine.

Nelia, LA MULTI ANI sotului!!!! si sanatate fetelor.

Olguta M, nici noua nu ne-a zis pediatrul de nici un vaccin la 2,5 ani. O sa intreb saptamina asta, pentru ca trebuie sa sun oricum sa aflu rezultatele la echografia la rinichi (a facut echografia anuala, de verificare a rinichilor, din cauza refluxului). Sper sa nu fie nevoie de vaccin

Gata, fug, ca ai mei au iesit deja din casa; mergem iar la Mall, ca sint reduceri mari, de sfirsit de sezon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna diminea#539;a...

As vrea sa spun multe dar nu-mi iese nimic din cap...dar cum este sezonul bolilor macar aici stam bine... fetele sunt sanatoase si daca scap si de ultima saptamana de scoala atunci e bine...
Pe mine vad ca ma incearca o raceala zdravana dar deocamdata o tratez cu siktir...

Gusta ,cum spunea si Nelia ai luat-o tu prea personal atunci ...vezi tu fiecare dintre noi am ales calea cea mai usoara de a trece peste necazuri...asta nu inseamna ca este si cea mai buna...dar stiu ca izolarea este cea mai proasta dintre ele...asa ca stai aici cu noi sa suferim împreuna si la bine si la rau ca doar asa ne-am cunoscut...pe mine stiu ca nu te superi ...
Cât priveste operatia Marutului asa cum spuneau si fetele si asa cum stiam si eu nu este una de o complexitate mare...ceea ce nu inseamna ca este usoara...tu esti o învingatoare si ai dovedit-o în nenumarate rânduri si vei face fata si acestei situatii ...stergeti mama draga lacrimile zâmbeste si ai sa vezi ca operatia va fi bine si puiu mic se va recupera minunat. Mai ai o saptamâna pâna atunci si nu poti plânge incontinuu...
De sanatatea lui Bert ce mai poti spune ca si el era anul trecut pe lista?!

Olguta din America, Oana C este un vaccin din schema noastra ,tipic tarii noastre si pe care eu am refuzat sa-l fac... am vorbit cu doctorita mea, unde neoficial am fetele înscrise , si mi-a spus ca nu conteaza daca îl fac sau nu... si cum pediatra Deliei nu s-a sinchisit sa-si aduca aminte eu de ce as face-o...

Nelia cu întârziere sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos sa aiba grija de copilasi mama lor...

Tdi pisica mai traieste?!Stii ...bucura-te ca o ai în casa, mai ales ca ea va ales pe voi...sunt bune terapeute si pentru sufletul si starile noatre ,dar si pentru imunitatea copiilor, mai ales daca sunt fete...cu conditia sa o vaccinezi ,mai ales daca iese din casa... cu CV-urile cum stai?!

Gabitza eu stau ca pe jar pâna te suna aia cu rezultatul...fain frugiderul ...scump?!

Elisor ma uitam aseara la teveu si îmi imaginam ce draci si nervi aveai cand te uitai la masina înzapezita...asa arsta si Constanta la începutul anului, dar la noi nu s-a facut nimic pentru usurarea traficului....bucuria copiilor...

ce sa mai zic ca mi-a fugit toata inspiratia...puilor bolnavi le doresc toata san#atatea din lumea sa se refaca repede ca acusica vine primavara...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

na ca mi-am luat-o ...tu-i mama lui de sistem de operare ...ala de la MacOs...revin

Gata l-am refacut...io nu stiu cum naiba se descurca americanii cu sistemul lor...este turbat rau...ce-i drept mama obisnuintei pentru noi e la fel cu uindozul

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gusta, suntem alaturi de tine, asa cum ti-au spus fetele e o operatie des intalnita, ideea de operatie si anestezie la copilasi ne sperie. Nepotica mea are si ea o problema de genul asta si raceste des, asa ca mai bine sa se faca bine decat sa faca alte complicatii.
Si da, plangi aici ca nu e un forum cu restrictii de vreun fel in ceea ce priveste starile prin care trecem.
Va tinem pumnii sa treceti repede peste toate.
Gabitza, d-aia am luat si eu, super ocazie 8 mil, nu am ratat-o dar nici acasa nu a ajuns inca,nu e in functiune:)))
Laura, ce facusi cucoana aseara?:)

M-a prins o raceala sambata cand am iesit cu Teodora afara, m-a pacalit soarele si pisca bine gerul, ma cam ustura in gat siimi curge nasul sper sa nu o pricopsesc si pe garga.

Va pup, sa aveti o zi faina!

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gusta, capul sus mama! Asta e cea mai simpla si de rutina operatie care se face la copilasi Oricum, conditiile de la voi nu se compara cu mizeria (umana) din spitalele noastre... O colega i-a facut baiatului ei operatia si l-au si expediat acasa in aceeasi zi.
Pe de alta parte, daca nu ii faci operatie dai in complicatii, si risti ca toti microbii sa se acumuleze in urechi. De aici poate ajunge la surzenie - iti spun asta pentru ca asa a patit colega mea despre care spuneam mai sus: baiatul nu mai auzea, dar parintii au crezut ca glumeste, ca face pe surdul.... pana l-au dus la audiograma, apoi direct la operatia de polipi.

Sanatate multa Marutului si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Eu stiu ca este o operatie usoara dar ma doare si simteam nevoia sa spun sa aud vorbe de incurajare si sa stiu ca oameni cu sufletul mare sunt alaturi de mine.

Laura nu as vrea sa iti zic ce am avut de la inceputul anului sa iti dau asa numai o idee.Copilul imi e bolnav si asa e din decembrie iar in ianuarie mi-a vomat in fiecare noapte si asa am stat eu de paza,socru mi-a fost diagnosticat cu Parkinson si a fost dus cu salvarea de acasa la spital si acuma e acasa si mai trec pe la el,tatal meu a cazut cu capu intr-un geam de a avut o taietura de vreo 10 copci si pe spate numai taieturi ,dupa am facut o toxiinfectie alimentara si acuma ma pregatesc sufleteste pentru operatia lui Mara.Oare puteam sa am mai multe pe lista si eu nu stiu.Credeti-ma ca fac haz de necaz .Asa ca astept pareri la ce spital m-as putea duce si nici nu stiu daca m-ar primi la unu de nebuni.

OanaC mi-ai prezentat exact ce se intampla in interiorul meu pentru ca eu am sa o duc la sala pana o anesteziaza eu stau cu ea ca Bert chiar nu poate si nici nu l-as lasa si cand se va trezi tot eu am sa fiu prima cu ea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput