***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 8
ckristina spune:
UNICUL DEFECT AL FEMEII
>> Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea
>> de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un
>> inger si a spus: De ce-i dedici atata timp acestei
>> creaturi?
>> Iar Dumnezeu a raspuns: Ai vazut lista speciala pe
>> care am facut-o pentru ea?
>> Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic,
>> sa aiba peste 200 de parti mobile,
>> toate substituibile, sa poata functiona cu Cola
>> light si resturi alimentare, sa poata tine patru
>> copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut
>> care poate vindeca orice durere, de la un genunchi
>> zgariat la o inima franta si va face toate acestea
>> cu doar doua
>> maini.
>> Ingerul a fost uimit de cerinte. Doar doua maini?
>> Nu se poate! Si asta e modelul standard?Dar e prea
>> multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta
>> pana maine sa-ti sfarsesti lucrul.
>> Ba n-o sa astept, a protestat Dumnezeu. Mai am atat
>> de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care
>> imi este atat de aproape de inima. Deja se poate
>> vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra,
>> poate munci 18 ore pe zi.
>> Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. Dar, Doamne,
>> ai facut-o atat de moale.
>> Da, este moale, a incuviintat Dumnezeu, dar am
>> facut-o si puternica. Nici n-ai idee
>> cate poate suporta sau indeplini. O sa poata gandi?
>> a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: Nu
>> numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca
>> solutii si sa negocieze.
>> Atunci, ingerul a observat ceva si,apropiindu-se, a
>> atins obrazul femeii. Oops, se pare ca din modelul
>> asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa
>> pui prea multe in el.
>> Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima, l-a
>> corectat Dumnezeu.
>> Pentru ce e lacrima intreba ingerul.
>> Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria,
>> tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea,
>> singuratatea, deznadejdea si mandria.
>> Ingerul a ramas impresionat. Doamne, esti un geniu,
>> te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat
>> uimitoare.
>> Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc
>> pe barbati. Indura necazuri si cara
>> greutati,intretin fericirea, iubirea si bucuria.
>> Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa
>> planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt
>> nervoase.
>> Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in
>> fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au
>> convingerea ca exista o solutie mai buna. Traiesc
>> in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele
>> necesare.
>> Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc
>> neconditionat.
>> Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se
>> bucura cand prietenii obtin premii.
>> Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o
>> nunta.
>> Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera
>> cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari
>> atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.
>> Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o
>> inima franta.
>> Femeile exista in toate formele, dimensiunile si
>> culorile. Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge
>> pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii
>> cat de mult tin la tine. Inima unei femei este cea
>> care face lumea sa se
>> invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt
>> pline de compasiune si au idealuri si isi sustin
>> moral prietenii si familia. Femeile au lucruri
>> esentiale de
>> spus si totul de oferit.
>> SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA
>> UITA CAT DE MULT VALOREAZA. Nu le lasa sa uite!
> Trimite acest mesaj tuturor
>> femeilor din viata ta ca sa le reamintesti cat de
>> extraordinare sunt.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
mica0307 spune:
kay cum mai e Soniuta? Hai uite un pupic pentru voi sa fie bine. Aveti grija de voi si maine dimineata sa ne spui de bine. Sa dormi si tu...si nu uita sa mananci .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
arcadia spune:
ckristina, multumim de raspunsul cu dintisorii! pai in cazul asta, nu mai vrem dintisori pana la vreun an
andrada, si eu exact la fel ma gandeam: ca suntem ultima capsunica fara dinti, cel putin la categoria noastra de varsta. acu m-am linistit am admirat filmuletele cu antonio, e super dragalas cum viermueste prin casa cu carliontii lui! mi-a parut cam rau cand si-a prins degetelul in sertar.
madi, graviduta, ankaa, multumim pentru info despre dintisori!
liviana, si Calin s-a obisnuit sa doarma cu mine in pat, si ma intreb cum o sa-l dezvat! probabil o sa ajunga mama sa doarma cu el felicitari pt kg pierdute. eu am tot atatea kg cu cate am iesit din spital, si mi-e foame tot timpul felicitari si lui b pt ridicat
dianalaura, si Calin face brrr pe burta mea, adica sufla e un dulce! inca nu se joaca cu ustensila , dar am de gand sa-l las in pace sa se joace cat doreste am vazut poze cu stefan, e tare frumos
elteka, unde locuiti voi acum, in Estonia? ce gene are Elias (cele de la ochi adica) felicitari pentru indreptarea posturii (cum era?) la piscina inoata singur sau e sustinut? mie mi se pare ok ca e prietenos cu toata lumea, Calin plange la unele persoane necunoscute, iar eu as vrea sa fie sociabil mai incolo.
kay, cred ca imi imaginez stresul prin care treci. e bine in momentele astea sa-ti fie cineva alaturi, sa te incurajeze, sa te mai destinzi un pic. iti tin pumnii pentru controlul Soniutei. pentru cand ai amanat cateterismul? si ce implica, sau ce inseamna? am mai citit la subiectul de la umanitare, dar n-am gasit. sper sa nu te stresez cu intrebarile astea
iaurtul cred ca e mancarea preferata a piticului meu. ii dau cu fructe sau simplu, cu biscuite. biscuitii au gluten, deci a trecut testul, si i-am dat si branzica facuta din lapte de vaca. am ajuns la 4 mese pe zi: dimineata fructe cu biscuite, pranz legume, cu carne, ou sau orez (sau simple), dupa amiaza iaurt, seara cereale. in rest ceva titi (nu mai vrea foarte mult) si cateva guri de apa. mi se pare totusi ca bea cam putine lichide. piticii vostri beau apa?
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Ninutza spune:
Alegrutza, pentru Oliver
Ali24, pentru Rafael Albert
Ciuffy , pentru Nicolae Spiridon
IrinutzaS , pentru Stefan
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Alyna24 spune:
Neata!
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI!
Ali24,[pup]
Dianalaura, chiar vroiam azi sa va intreb daca patiti la fel cu baieteii vostri!David e disperat cand il dezbrac.Trage de ea/ele in ultimul hal si rade in hohote!Cand ii iau manutele de acolo sau ii pun pampersul....e jale!O fi bine sa-i lasam?Eu incerc sai spun ca nu e bine, sa-i iau manutele mereu de acolo, ii zic"nu" dar ca de obicei cand ii zic asta pt ceva , mai rau face!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
miniuta spune:
alyna, de ce sa nu fie bine sa-si testeze propriile bijuterii? cred ca e ceva foarte normal la varsta asta, cand bebeii (maine poimaine copilasi) nostri descopera lumea si propriul corp. din cate stiu eu, ei oricum nu stiu acum ce e bine si ce e rau, abia vor incepe sa inteleaga dupa un an si ceva. eu de ex nu o sa-i spun ca nu e bine sa-si pipaie partile intime, ca sa nu le asocieze cu ceva rusinos (ca nu e ceva rusinos). acum cred ca cel mai bine e sa-l lasi sa-si satisfaca curiozitatea si ca sa ii poti pune pampersul sa ii distragi atentia cu ceva, si mai incolo sa ii explici ca si alea sunt tot ale lui, ca si nasul, urechea, doar ca se tin ascunse de restul lumii si ca nimeni altcineva nu are voie sa se joace cu ele (mama sau tati sau buni au voie sa le atinga la baie si doar atat). bine, eu ma gandesc la tot scenariul asta stiind cate cazuri de abuzuri sexuale sunt aici (inclusiv in gradinite )de ma intreb de multe ori daca i-am facut un bine "lansandu-l" in lume.
ah, si inca ceva. eu incerc sa nu ii spun lui david prea des "nu". prefer sa ii spun "ia mana de acolo", "ce faci acolo?" sau alte reformulari decat NU si NU E VOIE. nu vreau sa-l cresc cu prea multe interdictii, prefer sa ii fac totul in jur sigur de explorat (deja am pus cateva usi la biblioteca pentru ca prea imi jumulea cartile de pe rafturile de jos).
mamica lui david(21.05.2007)
poohy spune:
Kay, pentru tine is Soniuta sa iesiti cu bine din perioada asta dificila! Nici nu cred ca imi pot imagina prin ce treci, pe mine ma apuca depresia, plang si imi vine sa ma arunc pe geam de la niste simple bubulite care nici nu o deranjeaza pe Manu Asa ca nu pot decat sa zic ca sunt alaturi de voi daca aveti nevoie de ceva, sa iti urez multa putere si multa sanatate pentru Sosonica, o mica-mare luptatoare, care sigur va fi cineva cand va fi mare
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
angiuta spune:
kay tu esti o mamica curajoasa asa ca nu te da batuta! Soniuta sa se faca repede bine!
Miniuta tu ce fel de carne ii dau lui D? m-am hotarat si eu s-ai dau lui Vladut dar sapt. trecuta cumparasem un borcanel Alnatura de la care cand l-am desfacut mi s-a intors stomacul pe dos asa ca nu i-am dat piticului iar ieri a cumparat sotul de la supermarket-ul bio piept de pui si e 25 de euro kg iar pe o bucatica mica a dat 4 euro numai ca in ritmul asta dau faliment...as lua de la supermarket normal dar mi-e cam frica...stiu ca acum cativa ani a fost scandal cu carnea de la real (noi de acolo cumparam sau de la kaufland).
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
poohy spune:
Alyna, nu am apucat sa citesc altceva, dar am vazut ce scrii despre David. Cred ca si Manu daca ar avea asa ceva ar face la fel :D Cand o las numai in pampers se trage si isi pipaie burtica, si trage rau de pampers care o intriga foarte mult. Cand ii scot si pampers-ul, e contrariata si il cauta, dar nu prea ajunge la nimic de burtica :D
Sobi, bine ai revenit Si Manu daca s-ar putea ar manca toata hartia din casa, se infige in servetele tot timpul, e specializata in furat servetele din mainile altora (mai ales copii ii cad victime una-doua). Si ea a papat cate o gurita de servetele din cand in cand, dar nu m-am speriat chiar asa tare...
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Alyna24 spune:
Miniuta, sincer nu m-am gandit la teoria ta prea mult!Ma gandeam doar ca nu e bine sa-si stimuleze "obiectul"!Iar la faza cu "NU", mi se pare mai de inteles acum la varsta asta decat"nu pune mana acolo, nu face asta ca nu e frumos.....etc ca oricum nu prea intelege nimik!Nu stiu cum sa procedez cand face ceva ce nu trebuie ca sa se invete sa nu mai faca!De ex, arunca jucariile(e pasiunea lui cea mai mare).Sta in pat(patut) si le arunca pe jos.E asa parsiv ca se uita in ochii tai si cu manuta in acelasi timp le da drumul jos!Imi vine sa-l mananc dar...nu e bine sa arunce tot ce prinde!Incerc sa-i arata(ca de explicat degeaba ii explic) ca doar cu mingea ne jucam asa s-o aruncam dar.....degeaba!Ma gandeam ca de mic trebuie sa-l inveti ce sa faca si ce nu e voie, nu?
Mai dati si voi sugestii pt chestii de-astea!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)