***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

M-am uitat si eu la filmulet si am citit!
No comment!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

An@, iti raspund eu. Pe doamna Palicarie o poti gasi la Policlinica Batistei, marti si miercuri (cand m-am dus eu era de la ora 1 in fiecare dintre cele 2 zile)
Nu mai gasesc numarul de telefon de la policlinica, dar am cautat acum pe net si am gasit
Str.Bati#351;tei 27, sector 2, Bucure#351;ti, 020934 Tel.: + 40 (21) 3148114
Sper ca e telefonul bun. Se da telefon si se face programare (in general mai trebuie sa revii cu un telefon aproape de ziua respectiva pentru a verifica daca doctorita va veni)
Programul actual probabil o sa ti se spuna la telefon, nu cred sa se fi schimbat. Eu am facut programare dar nu stiu daca este neaparat necesar (dar zic eu mai bine) - cand ajungi la policlinica platesti (20 sau 30 ron, nu mai tin minte) si ti se da un bon de ordine. Eu am ajuns intotdeauna prima, probabil ti se spune la telefon sa nu vi la prima ora ci mai tarziu daca si-a facut cineva programare inaintea ta, nu sunt sigura, ca nu e clinica privata.
Mie mi-a facut o impresie foarte buna - este rabdatoare, sta de vorba cu tine pe indelete, raspunde la toate intrebarile. Nu m-am mai dus din motive de depresie datorita alaptarii (care nu a mers) si a bubitelor lui Manu - mi-a zis sotul stop mersul la X doctori + ca Palicarie insista pe alaptare, eu nu reuseam si depresia mea se adancea (nu era vina ei, ci a mea ca sunt mai prapastioasa).
Face parte dintre doctorii de moda veche care iti dau numarul de telefon (si si al doctoritei Nanu (nu stiu daca asta este exact numele, nu inteleg bine scrisul) si iti zice sa suni de oricate ori ai nevoie sau ti se pare ca ai nevoie, sa nu eziti.

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

carstea, ar trebui pompita (eu recomand batista bebelusului) pt cazurile in care se infunda urat si nu poate sa mai respire. iar e bine de scos mucii ca sa nu coboare in plamani sa faca cine stie ce p`acolo. in general e bine sa ai un ceva de scos mucii.
din cate vad i-a dat tratament profilactic, asa ia si S in caz de orice. 2,5 panadol, poate juma de oscillo dimi si juma seara si ser in nas. nazomer sau NaCl... asa ca nu pare sa fie ceva nasol.

azi Sonia a facut baieee !!! dupa 3 zile de urat ApaNova ca nu am avut apa deloc 1 juma de zi si pe urma doar rece-rece de imi ingehtau mainele spaland bibe, azi a curs apa calda !!! si hop fata la baita ! aproape ca uitase ce-i aia, mai ca o apuca plansul cand am bagat-o in cada... si pe urma a mai tras 3 chiuieli si a adormit, inaite sa manace. eh, se trezeste cu o foame acum...

Alyna, ce inseamna avis? poate ai vrut sa zici aviZ, ca altfel nu leg... ma bucr ca e mai bine David !

ca ma asteapta salata ! o, ce fericire

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Poohy, multumesc mult!!
Voi cum mai sunteti? te-ai lamurit pana la urma daca sunteti sau nu alergice? Pana la urma testele pe care le-ati facut sunt relevante? mie mi-a spus acum dr ca pana la 1 an nu prea sunt relevante, ca nu au suficienti anticorpi,...
Noi stam prost cu luatul in greutate si de-aia vreau sa merg la Palicarie, sa mai vedem o parere. Ca dr noastra mi-a spus sa o trec pe lapte praf de soia (pt alergici) ca ea crede ca e alergica si de-aia nu ia in greutate. I-am cumparat Alfare de la NAN si e horor. mie mi-a venit sa vomit cand am gustat si normal ca nici ea nu l-a vrut. Eu am alaptat exclusiv pana la 5 luni si mai alaptez inca, dar nu pot sa nu ma gandesc ca poate daca ii dadeam lapte praf lua mai mult in greutate. Desi ea e sanatoasa, vioaie, ...Of, mereu ma deprima vizita la medicul asta. parca vrea cu orice pret sa-i gaseasca ceva.

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput

An@ , incearca humana SL, e super bun ! eu i-am dat Soniei in G, cand a avut scaune mai moi si mi-au dat de la spital. si evident, am gustat intai si era chiar bun ! mie una mi-a placut si eu nu ma omor dupa produsele de soia.

da cate kg are de ziceti ca e asa de slaba? si cati cm?

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy in ce stat merge sotul tau? Of, ce frumos tre sa fie, mai ales cand o sa vina cu muuuulte cadouri pentru voi. Ce dor imi e si mie de state....mai ales de shoppingul ala pe neprobate .

kay nu te mai supara. Stii si parerea mea...

Of am citit si eu despre Bianca Brad si am plans cu lacrimi de crocodil...

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

mica mult de tot !!! ce face Mayuta? pup-o de la noi !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Kay, m-am grabit sa scriu dar asta am vrut sa spun.Erati 2 pers care ma atentionau si v-am spus ce mi-a recomandat mie dr si cat i-am dat!Lamuresc si asta ca sa nu existe cine stie ce interpretari!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by kay

An@ , incearca humana SL, e super bun ! eu i-am dat Soniei in G, cand a avut scaune mai moi si mi-au dat de la spital. si evident, am gustat intai si era chiar bun ! mie una mi-a placut si eu nu ma omor dupa produsele de soia.

da cate kg are de ziceti ca e asa de slaba? si cati cm?

Kay, multumesc!
Dar oare de ce dr nu mi-a zis si de asta? mi-a spus ca pe piata noastra nu sunt decat Alfare de la NAN si unul de la Milumil.
Pe de alta parte, nu prea as vrea s-o privez aiurea de lapte normal daca nu am dovada ca e intr-adevar alergica.

Avem la 8 luni 6250 g si 64 cm. Pe curba greutate raportat la inaltime suntem super si ea arata bine: copanoasa, falcoasa. Dar pe curbele raportate la varsta suntem sub grafic.
Pe de alta parte, mai e si factorul genetic: eu am fost toata viata incadrata la distrofici, mereu eram cu muuuuuult sub greutate fata de varsta mea si la scoala cum ma prindeau la vreun control cum ma trimeteau la dr, dar nu aveau ce sa-mi faca ca eram sanatoasa. Ca sa va faceti o idee in ce hal eram: cand am ramas gravida aveam 43 kg!
O singura dr m-a linistit cand i-am povestit de mine (si de sot ca nici el nu a fost mai breaz), Dr. Anca (tu Kay sigur o stii) si mi-a spus ca nu voi avea niciodata un copil elefant, ca nu are cu cine semana.

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay Maya s-a tot marait azi. Saptamana trecuta a reusit sa adoarma singurica in patut, dar cum in week-end am luat-o la noi in pat...gata, iar nu-i mai place patutul. Vrea sa adoarma pe canapea si eu sa stau langa ea...adevarul e ca in 5 min adoarme asa. Si azi...probabil si dupa articolul ala citit si cum tot plangea in patut am luat-o langa mine pe canapea.....s-a cuibarit imediat la pieptul meu, s-a prins cu o manuta de tricoul meu...si a adormit. Doamne si m-a luat un plans....pierdem niste momente atat de minunate din teama noastra de a nu-i invata in brate sau cu noi in pat....si cred ca nu se merita....si mi-am amintit si ce a scris Bianca Brad cat ii e de dor sa o tina in brate......offff

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput