***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
mica0307 spune:
Cum faceti merele la cuptor? La cuptorul aragazului sau la cuptorul cu microunde? Si cat le tineti? Vreau sa fac si eu pentru Maya. Ma gandeam sa fac saptmana viitoare o supa cu galusti si inainte de a pune sare in ea sa ii opresc si ei putin sa vad daca mananca.Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kay spune:
pup fetele mele !
first, LA MULTI ANI, TIMUR !!!
ckristina, stai sa-ti zic. azi "mi-am luat liber" fix cat sa vad un film. am dus Soniuta la socrii si am purces spre cinema, la Mall. proasta idee. toti mitocanii cu toalele cele mai bune, alea de mare firma gen "versage" erau perzenti la raport, de parca-i striga dupa numar, ca la bilete la gara... si filmul ar fi fost bun, adica destul de interesant, daca ala din spate nu tinea mortis sa-mi explice exact ce se intampla, de parca eu nu vedeam, iar o fatuca ori mioapa???(astia nu vad la distanta) ori nu stia sa citesca, da sclipici la ochi avea, tot intreba ce a scris??? deci puteam linistita sa inchid ochii si motai, ca mi-era povestit flimul, cuvant cu cuvant si cadru cu cadru ! deci un dezastr, lume multa...
cat despre timpul meu liber... pai oricum gandul meu e la Sonia (daca nu sunt cu ea), iar cand stam acasa si ea doarme eu ma ingrop in tratate de cardiologie pediatrica, tehnici de constructie a arterei pulmonare, mai nou stiu teoretic cum sa intubez orotraheal... saudocumentatie pt colegiul medicilor. DAR planuiesc sap asta 2-3 ore de masaj, una dupa alta ! si daca nu ma satur, mai bag una ! noroc ca e salonul colea, fac 10 min pe jos !
de maine incep regim !!! de 3 (trei) zile nu am mai mancar dulce (marea mea problema) si deja s-au dus 3 kg... dar e cale lunga pana la momentul in care nu o sa mai injur cantarul cand ma urc, invocand tehnologia lui proasta !
va pup ca ma rupe S, are deja 5.900 gr !!![ :D]
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Motannel spune:
Mica, merele se coc la cuptorul aragazului ... le speli si le pui intregi in coaja in tava curata (adica fara nimic adaugat in ea)... eu le scot dupa ce le crapa putin coaja. Din experienta iti spun sa nu le lipesti unele de altele, caci acea parte ramane cruda. Le scobesti apoi cu lingurita si le pasezi cu furculita. Eu le adaug si o lingurita sau doua de cereale (mai ales cele cu mar de la Humana se potrivesc, dar merg cerealele de orice fel).
Kay, uite din aia nu mai merg eu de ani de zile la cinema! Ai relatat foarte bine motivele! Sosonica a crescut. Sanatate maxima si un !
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
Motannel, la Mall aici in Bucuresrti e si mai rau... ca au fite de Bucuresti si mai vezi una imbracata in leopard de sus pana jos, asorte cu geanta si pantofi si o clama imensa (tot imitetie leopard, din catifea) in care sta prins parul roz... la brat cu unu pitic cu burta mare, lant gros de-i face rani la ceafa, in blugi prespalati, dar galbeni de nespalare, cu pantofi de lac sau piele cu bot ascutit, o geaca de fas si o helanca stramta, sa se vada muschiu`... si ti-e greata asa cum mi-e mie acum
data viitoare ma uit la DVD-ul pe care incerc sa-l tot vad de 1 luna...
eh, de bine ce am zis de masaj, iata ca a si picat... ca daca sta soacra cu S marti cand ma duc al Colegiu, nu-mi mai permit s-o chem iar, pt masaju meu... asa ca, la revedere masaj !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
mica0307 spune:
kay ce bine povestesti tu de mall vitan. Am fost si noi ieri si asa mi s-a parut si mie. Pe langa faptul ca era plin de nu puteai sa mergi trebuia sa mai suport si toate fitzele si toti parvenitii...adica aia care isi plimbau leopardul prin mall asa cum ziceai si tu .
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Kay, exact asa, + ai uitat, MOBILUL, care trebuie sa sune neaparat o manea de suflet, talangile de aur la ORL ( nas, gat si urechi, adica)+ un ghiul frumos cu un sarpe impleticit, sau, preferatul meu, un jaguar lesinat, sugrumat de burta.
Nu stiu dca am timp sa recuperez cele 5 capitole sarite. Mai e cineva stirbut ca noi, sau am ramas ultimii?
Si piticutul meu se trage de oute dar in egala masura si de burtica.
LA multi ani sarbatoritilor zilei de azi:
Ana Teodora, Mario Luca, David, Mara, Teodora Ioana, , Alexia,
si mamicii Timur
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Mai e cineva stirbut ca noi, sau am ramas ultimii?![]()
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Noi ,noi suntem stirbi ca ci inca nu ne-a vizitat zana dintisor dar speram sa o faca curand.Am inteles de la dr ca cei ce nu au dinti pana acum se chinuie mai rau caci au cordonul gingival puternici si tare ii doare cand sparge.saracuti nostrii stirbi!Lui STEFAN ii pup io gingiuta si sper sa mai treaca din durere!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
mihamora spune:
quote:
Originally posted by kay
Motannel, la Mall aici in Bucuresrti e si mai rau... ca au fite de Bucuresti si mai vezi una imbracata in leopard de sus pana jos, asorte cu geanta si pantofi si o clama imensa (tot imitetie leopard, din catifea) in care sta prins parul roz... la brat cu unu pitic cu burta mare, lant gros de-i face rani la ceafa, in blugi prespalati, dar galbeni de nespalare, cu pantofi de lac sau piele cu bot ascutit, o geaca de fas si o helanca stramta, sa se vada muschiu`... si ti-e greata asa cum mi-e mie acum
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
LA MULTI ANI TIMUR!
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
![](copilas.gif)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
angelabv spune:
Ali24, multumim de aprecieri, acolo unde poza avea vreo 2 luni si jumatate, pare mai mare...si si-a schimbat tare mult fizionomia...trece timpul , acum avem 8 luni ! Abia astept sa facem tort la 1 anisor !!! Poti sa ne pui pe lista de pretendente, Rafi e tare scump si stie deja sa faca "ceau,ceau"...
Kay,ai descris tare plastic lumea de la mall. Apropo, ce film ai vazut ? Ma bucur ca Sonia e bine, am revazut pozele, a crescut si e o dulce, te admir si iti doresc multa sanatate, ca-i mai buna decit toate!
Eu i-am dat mere si pere, dar dupa ce le-am bagat face kk mai tare...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
hello,
I'm back!
ce bine e iar pe taramurile noastre, londonezii astia sunt niste tacniti, brrrr, pai umbla toate despuiate in sandale sau pantofi fara dres iar ei in tricou; e adevarat c-am prins vreme buna dar tot iarna e;
Si data trecuta cand am fost am gasit aceeasi oameni freaky dar daca a trecut timpul, am uitat.
Anyway, shopping la greu, timpul nu mi-a ajuns deloc, dar reduceri ioc, desi in toata europa inca sunt la greu; am aflat si eu, ca fraiera la spartul targului, ca in UK reducerile sunt in perioada 27dec-27 ian, deci eu am prins ultima saptamana de reduceri dar in fapt n-am cumparat nimic redus ca nu mai aveam ce, adica in toate magazinele sunt colectiile noi si doar intr-un colt ingramadite cele reduse , nici nu m-am mai obosit sa ma uit la ele.
Dar nu regret, fiindca chiar si asa am cumparat multe lucruri si ieftine si scumpe, in functie de target
Si eu ma gandeam ca LR are preturile cele mai bune, dar de departe Primark-ul londonez eclipseaza LR; adica i-am luat lui Boby set de 7 body cu 4 lire, tricou cu 1 lira, hanorac cu 2 lire, etc din colectia noua, deci preturi nereduse.
I-am luat si de la frumosul Next cate ceva, in special de incaltat, preturi ok dar nu mici erau si la mothercare si M&S.
pentru Bob am adus 2 genti mari , adica haine si de incaltat pentru vara si toamna.
Pentru mine 6 perechi de incaltari , camasi de la TM Lewin, 2 genti, sotul mi-a luat niste cercelusi, training de la Adidas special de tenis, ceva topuri si cam atat; nici o pereche de jeansi, cum am sperat.
Sotul nu s-a ales decat cu o pereche de pantofi de la Clarks, ca e tare mofturos
Mi-a fost dor de voi, am apucat sa citesc cate ceva din urma...
Azi am fost sa-l vad pe Bob, imediat ce-am aterizat ca nu mai puteam de dorul lui; e asa mare, are 9 lunite si sta nesprijinit in picioare pret de secunde bune, dupa care se lasa controlat in fundulet
noapte buna
, mamica de David (24.04.2007)