***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
kay spune:
ALI !!!! sa traiesti ! m-ai linistit !!! iti dai seama ce spaima am tras... ca eu am mai vazut d`astea negre in kk la terapie,la alti copii si era sange uscat... si prima chestie am dat cu apa oxigenata ca sa vad daca fasaie... si cand n-a fasait m-am linistit partial. multumesc mult de raspuns si spune-i sotului tau ca soacrele, in genere nu vor binele... a mea zic. ca imi venea sa-i sparg fatza cand am vazut-o taiand preocupata la rosie... si avea un zambet de "lasa ca eu tai mai bine rosia si fi`miu mananca mai bine de la mine" ... sa-i fie de bine ! mi-am zis eu.
ca ma chinui sa montez imprimanta... ca nu merge de nici o culoare... nush ce sa-i fac
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angiuta spune:
Kay si Vladut a facut kk asa de la banana, mi-am dat seama imediat ca e banana pt. ca era singurul aliment nou, plus ca s-a constipat de la ea...
Noi plecam in oras sa cautam un carut ca in asta care-l avem abia mai incape, habar nu am ce carut vrem dar sa studiem macar piata...
Inca ceva...cine-mi spune si mie cum fac sa ascund link-ul cu poze in semnatura?ma tot chinuie talentul dar nu reusesc...
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007) http://good-times.webshots.com/album/562260675ELTeSb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Salutare, dupa 5 capitole de absenta. Abia am apucat sa citesc cateva pagini si nu as fi scris (ca sunt cu aspiratorul intr-o mana si cu bebe in scaunul de masa suganda barbita) daca nu as fi vazut ce a scris Alyna. Si Matei a avut viroza cu temperatura si tusea rau si mucios si mai rau. Dr a zis numai Ambroxol si Nurofen 2 zile, daca nu s-a ameliorat mi-a dat Ospamox. Dupa alte 2 zile a fost ok. Colega mea de camera din spital a fost mai panicoasa si a preferat sa se duca la spital cu bbele ei, unde niste destepti de dr. i-au recomandat Nurofen si Panadol, alternativ la 4 ore, si ziua urmatoare era plin de o spuzeala ca de varsat de vant. Culmea e ca scrie si in prospectele lor sa nu fie combinate, dar asta a fost recomandarea unor medici de spital pediatric.
Noi am sarbatorit 8 luni cu aparitia primului dintisor. Uraaaa! Dar acum deja ne chinuie urmatorul. Topaie bine in picioare, face si un pas doi sustinut sau cu ochii dupa ceva interesant, dar tot nu merge in 4 labe ci sare ca o broasca. I se pare mai interesant asa. Are niste reflexe de portar de handbal, mananca f bine cu lingurita cam orice gretosenie de mancare de bebei. Doar cand a fost bolnavior isi facea scarba cu mancarea. Si-a cam schimbat programul de somn, are extrem de multa energie si se joaca pana pe la 10 noaptea, apoi imi da despteptarea pe la 4-5-6 dimineata cu o portie joaca pana i se face foame si da in plans. Se potoleste si adoarme ( cateodata) dupa ce mananca. La 7 luni si jumatate avea 8.300 kg si 70.5 cm. Mi se pare cam piticut, dar e al meu si e cel mai cel.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
poohy spune:
Kay ma bucur ca sunteti bine Uite habar nu aveam ca poti face asa de la banana... Manu nu primeste asa ceva :D
Azi m-am intalnit cu Florentina-Roman si Cipri in Carrefour. Eu eram fara tzu ca inca nu am dus-o in supermarket, astept primavara. Cipri e un frumusel si era tare cumintel - in sensul ca eu sunt obisnuita cu Manu care de obicei cand vede oameni straini incepe sa planga. Trebuie sa mai socializeze si ea, deocamdata mai "discuta" cu o fetita in parc (Manu vrea sa ii scoata ochii, fetita o musca etc
)
Sobi, si colegii mei (am 2 cu copii de 1 an/1 an si 8 luni) mi-au zis ca fetitele lor au papat servetele. Asta e... Vladut are aceleasi nr de kg ca si Manu la 7 luni. Si mie mi-e frica sa nu se faca prea grasuta, la noi ar avea cu cine sa semene, dar Vladut nu cred ca tu esti slaba slaba. Pleaca sotulache 1 luna in state maine dimineata si mi-a zis sa am grija sa nu ii lipseasca 1gr lui Manu pana se intoarce, dar nici sa nu se faca dodoleata-dodoleata sa o rostogoleasca
Alyna, multa sanatate pentru micut
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kay
INTREBARE :
Sonia a facut acum un kk normal, dar cu nite fire ca de ata, scurte si negre... nu e sange, pt ca am turnat apa oxigenata si nu a facut spuma... dar ce poate sa fie? pediatra mi-a zis ca poa sa fie fibre... eu ieri i-am dat pt prima data in supa rosie si ardei... o fi de la astea??? voua vi s-a intamplat??? ca m-am super panicat cand am vazut...
Si Marei i-au iesit de-alea in kk si chiar ma gandeam de la ce or fi, ca eu n-am ata neagra in casa, deci nu avea cum sa manance asa ceva, si, oricum, nu avea cum sa o faramiteze in halul ala
![](icon_smile.gif)
Edit: acum ca am citit raspunsurile fetelor de mai sus, ma gandesc ca si la Mara o fi tot de la banana, ca i-am tot dat. Deci poti sta linistita.
Vroiam sa va intreb ceva, dar am uitat. Poate imi aduc amine. Nu mai stiu cum ramas pana la urma, a facut vreuna dintre voi branza din lapte praf de bebei plus calciu lactic? Cum a iesit? E scarboasa? Noua ne-a zis pediatra ca putem sa-i dam Marei branza inca de la 6 luni, dar facuta din lapte de vaca si iaurt. Or eu nu vreau sa-i introduc de-acum laptele de vaca.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Diversificarea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
kay.cu placere.
"si spune-i sotului tau ca soacrele, in genere nu vor binele... a mea zic. ca imi venea sa-i sparg fatza cand am vazut-o taiand preocupata la rosie... si avea un zambet de "lasa ca eu tai mai bine rosia si fi`miu mananca mai bine de la mine" ... sa-i fie de bine ! mi-am zis eu."esti tare comica cum povestesti.in general poate ca ai dreptate dar e spre binele nostru sa credem ca de fapt ele ne vor binele si nu rau ca sa nu ne enervam si sa privim totul ca pe o gluma.eu m am invatat asa cu toate ca, cateodata imi vine si mie sa explodez.si credema ca e mai bine.inainte stateam toata ziua bosumflata si nu vorbeam nimic cu ei ca ma tot enervau dar daca privesc totul ca pe o gluma sunt mai linistita.asa ca incearca si tu .........
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
kay spune:
Sonia a facut febra de la vaccin adica are un 38... nu e tragedie, dar imi sta pe creier...astept sa vad ce se intampla pana diseara, am vb cu amandoua pediatrele si daca urca peste 38.5 ii dau nurofen. deocamdata i-am pus un body cu maneca scurta si atat. sper sa-i scada sau macar sa nu mai creasca ! acu se agita de foame, rontaie de zor un hanorac.
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
kay spune:
am uitat sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine zilele trecute.
Va multumes din suflet pt vorbele bune si pt sprijin !
va
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
tudorcatalin spune:
buna fetelor!mie nu mi-a mers netul zile,dar am recuperat din urma cu cititul.
kay si bb meu face cu firicele negre, atunci cand mananca banana.si eu m-am mirat cand am vazut prima oara, nu stiam de la ce este.
piticul meu nu-si mangaie "bijuteriile" pt ca are mainile ocupate cu jucarele cand ii schimb pampersul, in schimb face altceva, sta cu limba scoasa toata ziua.oare nu-si stramba dintisorii, nu cresc inafara daca da cu limba pe ei mereu?
vorbeati de ordine, de curatenie, sunteti obsedate de aranjat.eu fac altceva, numar tot timpul, cati catelusi sunt, daca sunt toate jucarelele in pat, cati pampersi mai sunt, cati pantaloni sunt la spalat, cati sunt curati in dulap, are toti ciorapii ? etc.sunt prea bolnava, sau sa fie o ramasita de defect profesional( eu sunt economist)?si imi revin mai greu?
eu i-am dat direct iaurt cremoso, de la danone, nu am facut in casa.
slava Domnului ca eu nu am soacra, cred ca si eu ma certam cu ea toata ziua.
aveti grija pe unde iesiti si unde va plimbati ca este iar epidemie de gripa, ieri in Bucuresti erau 16 cazuri , dar izolate.
pupici la capsunici
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
kay spune:
eu ! de data asta vesela ! i-a scazut febra !!! si doarme linistita ! si o naopte buna !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com