*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alinatudor, relax, mami. Si la Mathias i-a sangerat buricutul dupa ce i-a picat inca cateva zile. La inceput i-am pus compresa sterila cu spirt, cum faceau la spital. Apoi am sunat-o pe dr. si a trimis asistenta si l-a dat cu nitrat de argint (cum se face la nastere). Dar tot a mai supurat un pic. Mi-a zis sa o sun din nou daca e ceva, asa ca am sunat-o, si l-a mai 'nitratat' inca o data. Abia acum e ok de tot.
Daca azi la 5 vine dr. nu trebuie sa iti faci griji. Ea iti va spune ce e de facut.
mamica panikarda 2

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Aaa..am uitat sa va spun..Stefi a avut 47 cm la nastere si Apgar 9...Cand are cineva timp sa completeze si datele ei in listuta...
Ma uit la listuta cu clopotei si nu imi vine sa cred..cat de mare este..plus ca nu imi vine sa cred ca ci clopotica mea e printre ei..mai ales ca este clopotel de ianuarie...

Fetele va pup din nou apasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Cretulino, felicitari, sa-ti traiasca Mariuca, sa fiti sanatoase

Beinazutza, felicitari, sa-ti traiasca printesa Beatrice

ERENA, NASTERE USOARA

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

hai mai Mary sa nastem amandoua marti la Filantropia...ai vazut ce mese a fost azi? I-am scris lui Iry despre sonda urinara...

Ereena, dragutza ce tot spui? Si maine e o zi mare!!! uite, maine trebuia sa nasc si eu, la fel si Mary...formam echipa dar asta este! Galerizam aici de zor maine doar pt tine!!!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

daca mai sta fata mea in burtica pana marti sa stii ca mi-ar surande ideea totul este sa ma primeasca frumosul tau doctor

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Beinazutza felicitari pt. Beatrice cea mare. mare curaj ai avut sa nasti fara epidurala. felicitari inca o data.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Waw ce zi a fost ieri! Am citit tot cu sufletul la gura, dar n-am reusit sa postez...din cauza de Stefanitza maraita si cascade de musafiri...

Deci felicitari fetelor pentru nasterile in duet, pentru transmisiunile ca la TV, pentru curaj, pentru bebeii frumosi si sanatosi:

Carmilia - felicitari pentru bebe Alex si pentru ca ai "spart gheata" ieri Sa va bucurati de frumosul vostru, sa fie sanatos si papacios!

Irinouka - sa-ti traiasca voinicul cu ochi albastri!Sa fie sanatos, spiritual, informat si vesel...asa ca mami a lui :)

Beinazutza - statuie mami! sa nasti natural, fara epidurala ditamai fetita de 4000g! Sa fiti sanatoase si tu si Beatrice!

Cretzulino - iata-te si pe tine cu Mariuca mica si creatza si superba in bratic :)Sa creasca mare si sa va bucure viata!

Si acum:

Gooo Ereena Gooo nastere usoara si bb sanatos!

Alina - am vazut pozele Stefaniei...o scumpete!Nu te ingrijora cu buricutzul...ii trece Mami, mami ...asa-i ca-i greu sa gandesti medical cand esti mami?

Ceska si Lala - La multi ani pentru voinici!

Lala 20 - pentru bibi frumusica, curajoasa si papacioasa!

Doculetz - cum mai stai cu edemul? ufff greu cu sanii astia...Sper ca sunteti mai bine!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

sunt asa de suparata .. nu a mers netul ieri dupa-amiaza si nu am putut sa va dau in timp util vestile de la creata si de la beinazutza .. am vazut ca le-ati aflat dar ceva mai trazior .. offf .. imi vine sa-i strang de gat pe astia de la rds!!

SLIVIA, IUBITA, IN SFARSIT O TII PE MARIUCA TA IN BRATE! SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!

IRINUKA, RARESELU A IESIT CAND A VRUT EL. SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

BEINAZUTZA, CE CLOPOTEL MARE AI! SA TRAIASA BEBELINA SI SA FIE SANATOASA!

HAI EREENA, HAI EREENA, HAI EREENA! NASTERE USOARA SI CEL MAI SANATOS SI FRUMOS BEBELIC! [MAJORETA]

hai ca le-am inghesuit pe toate caci mi-e frica ca iar raman fara net ...

zuzele si bebeii

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Am primit mesaj de la ereena (cred. sper sa nu fac vreo greseala... ca nu s-a semnat.)
Spune ca a luat o gura de ulei de ricin si au inceput durerile Spera sa scape repede!

Iti tin pumnii ereena sa ai un travaliu cat mai usor si sa-l tii la piept pebebe matei cat mai repede !!!!

E - RE - NA !!!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

alinuscha si eu am tras o spaima cu buricul lui bebe .. o curatam si am ridicat putin de clema aceea sa o sterg .. am observat ca de acolo iesea putin ceva ce arata ca un mat .. am crezut ca mor de inima .. ca am scos matele fetii din burtik .. aproape m-a busit plansul .. inca nu stiu daca e ok .. E OK SA SE VADA ASHA??

zuzelor .. bebelinei inca nu i-a cazut buricul .. si are deja 10 zile .. ce sa fac .. eu o dau de 2 ori pe zi cu spirt si betadina .. offf ... vineri vine si dr pediatru s-o vada ..

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

un mic test .. scuze

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE