Mamici de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
boticelina spune:
Buna dimineta, fete cucuiete!
Anka, ai luat o decizie buna cu triplu testul. Tin pumnii sa iasa bine. Eu tot cred ca bitestul tau a fost ratat, si ca de fapt nu vor fi probleme.
Sunny mic, ce-i aia? Aia e o burtica?
Ma prapadesc de ras! Bine, nici a mea nu e mai mare, dar eu am mai mult "ambalaj" ![]()
AnaMaria sunt mortale body-urile Mariei, doar ca dupa ochiu' meu sunt pentru cam 3-6 luni. Pentru new born iti trebuie din alea de nu-ti vine sa le iei ca par de papusi.
N-am apucat sa va povestesc aseara ca am picat lata, dar am fost sa amusin carucioare. Am fost la Selgros pentru ca astia aduc produse Hauck, cele pe care le ochisem pe net. Sincera sa fiu, am ramas cu botul cam desumflat, poate din cauza ca-s primele de care trag first-hand, dar nu mi s-au parut "ce trebuie". Parca nu sunt atat de usor de manipulat, cel putin cel cu trei roti, ala cu patru era mai "dirijabil", nu mi-a placut cum venea sezutul in continuarea spatarului, rezulta un fel de damb fix la mijlocul lui bebe, de strans se strangeau amandoua bine dar nu suficient de usor, aveau un opritor care pe mine m-a rapus, un model nu-l puteam inchide deloc cu doar o singura mana cum se lauda ei. Am scotocit netul aseara ca sa ma orientez spre alte modele si poate sambata mai trec pe la niste magazine sa trag si de astea. Mi-e teama sa nu care cumva, incet, incet, sa constat ca trebuie sa le iau de afara.
Dac-o fi nevoie, ma ajuti Anka?
Va pup cu tzocaieli pe toate
, fug la muncile tastelor.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Dia - cei 85% nu te-ar dezavantaja, pentru ca:
- 8 milioane se compun din
> alocatia copilului de 2 milioane, pe care le ia oricum
> 6 milioane indemnizatia mamei.
Ori, 85% din 8 milioane ale tale reprezinta aproape 7 milioane. Asta daca vorbesti de net...
So.... ai avea cam 9 milioane sau chiar mai mult in cazul in care s-ar aplica procentul si nu suma fixa.
Dara - cred ca tot la Sanador ma voi duce si eu. Sun acum sa vad detalii despre cat dureaza interpretarea rezultatului. Apoi, cu ecografia de la ei cred ca ma duc si la Genetic Lab si am terminat discutia. ![]()
Anca
16+
dara_d spune:
Sper sa fie bine Ankalaura ,mie mi-au spus cand am intrebat cat dureaza pana dau rezultatul ca e vorba de cateva zile.O sa intreb maine si o sa scriu ce mi-a zis.
Boticelina dar ce harnica esti ca si anaxena deja cumparati pentru bebe ,eu nu am luat nimic ,nici nu stiu ce este inca.Dar cred ca pana la urma nu voi lua prea multe inainte de nastere ,prefer sa la iau dupa ,poate si din superstitie.
Ma mai gandesc ce si cum pe parcurs.
15+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dara_d spune:
Am realizat acum ca azi fac 16 saptamani de sarcina si mi-am schimbat semnatura.Ce bucurie mare 

HA HA HA.
16+
ankalaura spune:
Boti - noi am avut Hauck la Eliza si m-a chinuit ingrozitor. Nu stiu daca marca e de vina sau modelul pe care l-am avut noi, dar acum le-am gasit un cusur. De impins, vreau sa aiba manere, nu bara, iar din modelele Hauck de acum, unul singur e cu manere care e prea greu ![]()
Cu strainataturile, inca investighez. Nu livreaza toti in Romania, si parca tot as vrea sa il testez personal. Asa ca va ramane ca ultima varianta - daca diferenta de pret, insa, e mai mare decat un drum pana intr-o tara civilizata, voi da o fuga in tara civilizata ca sa cumpar. Intr-un weekend am rezolvat. ![]()
Am o sedinta. Revin
Anca
16+
boticelina spune:
Dara, eu mi-am propus sa cumpar strictul necesar dinainte ca-ti garantez ca daca-l trimit pe tatal meu sa-mi ia o tetina ortodontica de silicon pentru lapte (nu ceai, nu hrana groasa) pt 0-3 luni, vine cu mana goala. ![]()
Eu am luat deocamdata doar nste body maieu si body cu mineca scurta, unisex, sterilizatorul pt microunde, un termometru, o forfecuta, un set de pilota si pernuta, cateva perechi de sosetele si niste prosoape cu gluga pt baita. Astept cu nerabdare sa-mi zica sexul ca sa stiu ce culori o sa fac camera. In plus, m-am gandit sa fac cumparaturile mari acum pt ca din martie intram in renovare cu casa si o sa aleg mochete, perdele, tipuri de parchet si lavabil, si n-o sa mai am atat de mult timp doar pt bb. Deci pina la inceputul lui martie voi lua si patutul si carutul, cadita si masa de infasat. Restul, mai incolo, desi vor mai fi doar maruntisuri, gen biberoane si cosmetice pe care le pot lua in zilele normale de cumparaturi, nu necesita "turism" prealabil.
Dar asta e alegerea mea si mi-am zis cu obida ca si daca se intampla ceva cu bebe, le fac cadou, si tot le va folosi cineva.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
mama cate ati luat...ma omorati.....mai incet va rog...eu nu am luat nimic...
Cami 15
pustai
anaxena spune:
quote:
Originally posted by ella81it
Am sosit si eu acum si am intrat sa vedem ce ati mai scris.
SUN.Chiar sunt grasa
Doctorul mi a dat azi nr de telefon a unui nutritionist sa ma pun la dieta.Am 61kg
In rest bb e bine se misca non stop ,are 220 grame !
Mia dat unda verde lasi pot merge si la sala.A zis ca asta e cea mai linistita perioada din sarcina.
Mai aveam si un chist imens 6 cm care s a absorbit,deci e totul ok.
Sunt putin anemica si trebuie sa iau fier.Grasa dar anemica
Acum astept rezultatele la amniocenteza si mai am eco morfologica pe 12 feb.
MADA parca si tu tot pe 12 feb.?
ANAXENA..i am aratat pozele cu tine sotuluisi el ma intreaba ,,pai e gravida,,?deci eu zis ,si el la fel ca arati f.bine
ELLA18+
cand anume aratam bine?la nunta?
Ana-Maria
18+ am o
MARIA!!!AMR 22saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
dara_d spune:
Mai anaxena stai fata calma ca aratai bine si la nunta si arati bien si gravi cred ca ai tu o problema de perceptie sau obsesii,ca m-am uitat la poze si esti OK.
Aduna-te si nu mai gandi asa ca nu ai deloc dreptate.
16+
anaxena spune:
ankalaura am luta marimea 56 de la coccodrillo..este cea mai mica care o au,vanzatoarea mi-a zis ca s-ar putea sa fie prea mica pt bb..dar i-am zis ca nu fac eu copii asha mari
iar voi sustineti contrariul
sunt micutze sa shtiti
Ana-Maria
18+
am o
MARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

si pot merge si la sala.A zis ca asta e cea mai linistita perioada din sarcina.