Mamici de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
ankalaura spune:
GATA! Trimis doua burtici pe mailul comun
Va rog sa nu va speriati de oglinda jegoasa de degete - sunt ale fiica-mii. La blitz s-au vazut mai mult decat cu ochiul liber ![]()
Ei bine, la mine sa vedeti burta nene!!! ![]()
Anca
17+
boticelina spune:
Anka e totala burtik! Vreau si iooooo! Oricum pandesc la interval si pozele cu hainutzele lu' bb Ligia.
Fetele, help, I have a boob problem! Cat draq se mai fac? Ca dintr-o cupa B spre C abia mai incap in D
Unde ajung? Incep sa ma tina hainele peste boobs.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
mi s a udat chilotul rau si sunt speriata de moarte.oare pierd lichid?
19+
Mami de
Cris
Poze Cris
ankalaura spune:
Trimis si poza cu Eliza si una poza cu mine inainte de burtica - asta ca sa ma dau si eu mare ca am fost gandva subtirica ![]()
Anca
17+
boticelina spune:
Miki, trebuie sa inchid io mailul ca eram deja in el, smulgeam caritica de la Caprioara. ![]()
Anka slaba si frumoasa
las' ca si acum o sa fii la fel. Plus cu doua fete cucuiete!
Burtik mea de acum arata ca burtica ta inainte de bb
. Cam ca la Sunny, dar si io fost sportiva si am muschii de otel, ingropati in shunculitze, dar muschi seriosi. Asta-mi zic de fiecare data ca sa ma consolez cand vad ca burtica mea arata ca una dinainte de ciclu la 4 luni jumate.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Bey "duamna"
Anka aveti o super burtica! Foarte draguta esti!
Moniq si mie mi-or crescut si nu se opresc! Ce solutie sa-ti dau?...Nu avem! Eu deja sunt alintata de prietene "Fulga"
Asa ca fruntea sus, esti viitorul biberon al gargaritzei mici si dragi! Sa-i dai cu crema, ca sa nu plesneasca pielea, da? (parca-s o mama cicalitoare
)
Mona mai eu sunt convinsa ca nu pierzi nici un lichid! S-o fi facut mai apoasa secretia, o fi pipi care s-a mai scurs...poate fi orice altceva! Zau! Ai incredere in DD!
Pe principiul "tzara arde si baba se piaptana", eu dansez zor nevoie mare, spre amuzamentul bubului meu scump! Ii arat galushtii pe ce muzica am dansat cand am facut-o!![]()
Pup si sa fiti cuminti!
18+
ankalaura spune:
GATA - pe mailul comun, pozele cu hainutele bebelinei.pentru ca nu stiam daca va fi fetita sau baietel, am luat cu alb, galben, verde, bej, turcoise. Mai am niste body maieut, dar nu stiu daca imi vor mai trebui multe in plus.
Anca
16+
ankalaura spune:
Asa.... acuma sa citim din urma si sa raspundem
Am uitat sa va reamintesc - nu de alta, dar, celor care vreti sa emigrati, sa nu cumva sa uitati de ce vreti sa plecati din Ro
Am uitat sa va reamintesc faptul ca media pretului platit pe fiecare piesa de hainute de bebelina a fost de 1 euro si vreo 25 de centi....
Ella - eu inteleg. Nu este vorba de a fi puternic. Pentru un om mare, e simplu, dar pentru un copil? Acuma, nu vreau sa supar pe nimeni, dar nu inteleg pe mamicile care, din cauze religioase sau din considerente personale nu ar face intrerupere in cazul demonstrarii unor probleme la bebe.
Eu sunt sigura ca de data asta totul va decurge lin, iar la mine sunt sigura ca bitestul a avut ceva eronat. O sa ma convind facand triplutest in doua locuri.
Miky - 11 ani are fetita ta??? E ditamai domnisoara! Sa va traiasca! prima data cand ai spus ca mai ai o fetita acasa am crezut ca ai o copilita de gradinita, asa... ca mine... ![]()
Sunny - si tu ai facut lb straine?
Si eu
Auzi, cu greutatea.... Mai ai 5 kile si ma ajungi din urma, da' la vremea cand eram eu la greutatea ideala, pe la 21 de ani!
Acuma am mutat stacheta - mega ideala e la 55, dar n-am mai avut 55 de vreo cativa ani, dinainte sa raman insarcinata cu Eliza. Apoi, am urcat la 57 - cat aveam cand m-am gravidizat cu Eliza si cat aveam in vara asta.... Apoi am urcat la 62 ca de... ne pregateam de bebe, iar acuma iacata-ma la 65....
Ee... da' la inaltime suntem la fel 
Iar cu soiul... nene, inseamna ca tu esti risipa la casa omului, ca barbatu-miu. Mai, daca tot nu puneti pe voi, de ce mai mancati mai? Ca sa consumati mancarea din frigider??? 
Da' ne zici si noua pe ce melodie ai facut-o?? 
Aoleo, Monalacule.... acuma am citit de firisoarele de sange!! Mai, vezi ce faci si tine-ne la curent. Bai nene, stii ce ma enerveaza? Cre' ca daca altcineva se palngea de chestia asta de cand te plangi tu pe forumache, ai fi fost printre primele sa sari cu sfatul ca trebuie sa mearga la medic.
Mai, de ce suntem toti asa tari la teorie cu altii, si cand e vorba de noi ... ni se intampla sa ne neglijam?? Nu pricep si basta...
Auzi, daca maine iti face si lama, nu te "fresh"-ui prea tare...
Nu cred ca pierzi lichid. Ce e aia "rau"??? Lichidul asta, cand se pierde, e cam ca un pipi, asa de mult... Nu ai unde sa mergi al o urgenta totusi? Oricum, nu te panica ca o sa se rezolve.
Boti - cu sutienele e mare problema. La noi n-am vazut marime mai mare decat D, desi in tari civilizate (vedeti? aviz "E"migratoarelor...) am vazut si pana la H!!!
Dadada... slaba si minunata de mine care are 65 de kile!
Sper ca pana la nastere sa nu adun 20 in plus, cum am patit la Eliza...
Gata - ma duc sa ma mai uit la hainute. Le iau si pe ale Elizei acum la verificat, numarat si pozat ![]()
Anca
17+
monalac spune:
OFF,ANKA,n am mers la dr pt ca n am avut cum...mi a fost imposibil sa ma invoiesc in zilele in care am ore de dimineata,iar in zilele in care as fi putut sa ma duc nu m a putut duce sotul...,ca ba a fost la serviciu ba a intervenit porcaria asta a lui cu fotbalul...
maine am ore de la 7 30 si n am anuntat pe nimeni ca voi lipsi,dar asta e,sa mi taie ziua,nu mai pot sta asa...maine voi ajunge si la fundeni daca tot ma duc..va dati seama,o sa fie infernal sa ne trezim de la 5 ca sa putem ajunge la fundeni la 7 30,o sa l luam si pe cris cu noi ca mama nu poate sa vina maine...
sa mi tineti pumnii!
19+ cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris