Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dimineata gravidutelor!

Imi place ca aveti un spor la scris.... abia apuca omul sa recupereze. Vorbesc din puctul meu de vedere care va citesc mai mult de la munca pt ca odata ajunsa acasa nu ma mai lasa gaza sa fac altceva si adevarul e ca si mie mi-e drag sa stam impreuna.

Vorbeati despre racelile copiilor, si Ana mea a racit pana spre 2 ani de aveam senzatia ca fuge ea dupa virusi nu invers. Lua racelile f usor, mergeam cu ea la medic pt vaccinuri si de acolo, fiind in sala de asteptare copii bolnavi, lua fata mea cate o raceala de fiecare data. Plus ca din primavara s-a intalnit des cu verisorul ei care merge la gradi si au inceput racelile mai nasoale cu antibiotic. Stiam ca daca nepotul are muci si rosu in gat si Ana face la fel in 2 zile. Pur si simplu imi venea sa innebunesc. Mai ales ca racelile se lasau apoi cu o tuse care ne facea noptile varza. Tusea mititica mea pana vomita, saracuta.
Dar in septembrie ne-am luat concediu si am mers cu ea la Praid la salina. Nu mi-am pus mari sperante mai ales ca noi am stat 6 zile si stiam ca o cura normala e de minim 10zile, dar am zis sa incercam sa imbinam utilul cu placutul. Un concediu relaxant la aer curat si vizitele in salina care Anei ii placeau foarte mult pt ca se gaseau acolo multe spatii de joaca. Si de atunci nu a mai racit fata mea, sper sa nu cobesc acum, chiar daca nepotelul chiar si dupa scoaterea polipilor e mereu racit. Am mai avut un episod cu muci dar care a trecut fara tratament in vreo 3 zile. Ce sa mai, sunt tare fericita.

Irda ma bucur ca ati trecut cu bine peste stresul cu miscarile lui bebe si mai ales dupa cazatura. Am recunoscut sentimentele pe care le-ai avut in momentul in care a cazut Daria. La fel am simtit si eu si cand a cazut Ana. Tu stii deja povestea dar o repet pe scurt pt fetele de aici. Intr-o fractiune de secunda (la propriu) de neatentie Ana mea a cazut de la geam in strada, sunt mai bine de 2 m (stam la casa). Pur si simplu am imbatranit 100 de ani pana am ajuns in strada la ea si am luat-o in brate si am pipait-o sa vad daca e ok. Plus ca am fost in stare de soc o vreme, abia dupa 2 zile , dupa ce am fost la medic, am facut radiografie si m-am lamurit care au fost exact consecintele am izbucnit in plans si am reusit sa ma descarc. In cazul nostru s-a soldat cu un picior in gips dar multumesc lui Dumnezeu ca a vegheat asupra ei pt ca putea fi cu mult mai rau. Intre timp s-a vindecat si nu mai are probleme, alearga si sare, parca n-ar fi avut niciodata nimic, dar pt un parinte experienta e foarte dureroasa si nu trece asa usor.

Hai ca m-am lungit off topic, sper ca nu va suparati.
In ce priveste sarcina, parca ma simt ceva mai bine, adica greturile sunt mai accentuate dupaamiaza si seara, ceea ce insemana ca macar in prima parte a zilei ma simt mai bine si pot sa ma alimentez relativ normal.

As vrea sa intreb fetele care sunt la a doua sarcina: voi traiti sarcina la fel ca prima data? Eu parca sunt mai pasiva, mai putin stresata ca prima data dar parca si mai putin entuziasta. Adica stiu cam ce se intampla si parca astept doar sa treaca sa pot sa tin puiul in brate, nu ma mai bucur asa de perioada asta. Asta nu insemna ca nu m-am umplut de emotie si bucurie cand am vazut pe bebe mic la eco sau aseara cand am simtit cum se plimba prin burtica Dar parca e totusi altfel si asta imi da un sentiment de vinovatie fata de bebe mic, parca nu il bag destul in seama.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

SunSmile aia este burta???faci mishto de mine..pai eu sunt monstru pe langa tentativa ta de burtica!!!cate 40kg ai ??eu sunt toata o rotunda si ea imi arata mie un pic de burtica!!!!deja m-am depresat!!!eram si eu asha slaba candva..mai exact acum 19s!!!dar o sa-mi revin..abia ashtept sa pun pozele de la botez
aseara mi-am visat bb-ul..era cuminte rauu si frumos si era BAIAT
numai baiat visez ca fiind copilul meu si mereu uit de el,uit sa-i dau mancare,sa-l schimb..e cam terorizant visul meu

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anka eu sincer am fost dezamagita de Hauck. Sunt nemtesti dar sunt "buget", ieftine si cat dai atata fac. Poate ma lipesc si eu (de un carut) daca pleci la cumparaturi afara

Ma uitam cu amaraciune ca pe site la Graco, un carut Graco Spree, cu tot cu scaun de masina, e 150 $. La noi ti-l dau fara scoica si e aproape 6 milioane. Sa nu te oftici?

AnaMaria nu te mai stresa cu greutatea ca n-ai de ce. Arati foarte bine si o sa arati si mai bine dupa, cand o sa te fugareasca Maria de n-o sa mai ai timp sa-ti numeri ciupercutzele din farfurie, o sa zici mersi ca ti-ai adus aminte sa bagi ceva in gura pe parcursul intregii zile

Zici ca-s 56 body-urile? Deci am mirosit eu bine. Ii vor veni intre 2 si 4 luni

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Vai de mine, pana am scris eu romanul ala, voi ati mai scris o pagina imi place ca e activitate intensa.

Sunsmile nu te necaji, lasa ca o sa creasca si burtica. Asa eram si eu la prima sarcina, aveam 4-5 luni si colegele faceau misto ca sunt doar balonata, dar pt asta bebe a crescut bine merci si a iesit o frumusete de fetita de 3750g.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

SunSmile, mersi mult pentru adrese, mi-am ales ceva de acolo, azi am sunat si m-am programat pentru marti, abia astept sa vad ce o sa iasa.
Maica da slaba esti, si eu ziceam ca inainte sa raman insarcinata eram slaba, la 1.78cm si 65 de kg, nu eram chiar asa slaba, la cum arat acum nici nu mai are rost sa zic, da promit ca dau jos sunculitele dupa nastere .
Toate cele bune!

Dana, ma enerveaza medicul meu ca trebui sa-l intreb eu mereu, ca daca ar fi dupa el, mai nimic nu ne-ar zice, daca eu il intreb raspunde foarte detaliat, altfel nu murii magare cu el.
De multe ori nici nu ma obosesc sa-l mai intreb ceva, sigur ne da de veste daca ceva nu e in regula.
Baga si tu o poza cu suvitele tale sa te vaz, poate ma razgandesc si ma fac altfel.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna, fetelor!Din pacate, serviciul nu prea mi-a permis zilele acestea sa intru, am citit cat de cat din urma, dar s-a scris nu jucarie...
Ma apuca groaza cand citesc, cel putin aici in ultimele pagini,cate ati cumparat pentru copilasi... eu nu am cumparat nimic, dar nimic!!!! Si cateodata mai am impulsul de a ma duce si cumpara, dar ma potolesc cei din jur.....spunandu-mi ca nu e bine sa cumpar pana nu se naste!Offff...... stiu ca sunt superstitii, dar nu stiu ce sa fac ca sunt cu inima indoita.... as cumpara.....si nu as cumpara!

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna gravidutelor!

Multam anaxena pentru compliment! Ma bucur ca ti-a placut Alex!

Ankalaura eu am facut echografia pe 10 dec. si triplul test pe 10 ian.2008. Am inteles ca tu ai de facut dublu test. Acum ce sfat sa-ti dau......mi-e medicul mi-a dat de facut asa. Multa bafta! Cati ani ai tu? Mi-e mi l-a dat gratuit, ca daca era cu bani nu stiu daca l-as mai fi facut, caci la prima sarcina nu am facut si am inteles ca rezultatul nu e un diagnostic. Am 27 ani.

Flory mami de Alex si 17+

bebe 2
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, nu mai puneti botu la "nu e bine sa iei ceva inainte de nastere". Ganditi-va o clipa de unde vine chstia asta: Inainte vreme, femeile nasteau acasa, rata mortalitatii era uriasa, chiar si in cazul mamelor, nu numai al copiilor, si aveai nevoie dupa nastere doar de o copaie de lemn si cateva carpe in care sa infesi bebelusul. Normal ca nu trebuia sa pregatesti "special". Acum nu mai e cazul, nu se mai crapa asa usor la nastere, bebelusii traiesc cu totii (aproape cu totii, ufff), avem nevoie de patut, sterilizatoare, carucioare si alte daravele.

Io zic ca daca voua va face placere sa ii luati lu' bb lucrusoare, faceti-o. E atat de fain, e pacat sa va rapiti placerea asta, sa pipaiti lucrusoare mici si iubite si sa stati concentrate intre atatea minunatii, care de care mai frumoase. Io stau si cate 20 de minute la standul de biberoane, de fiecare data , am rutele mele in toate hypermarketurile, nu ratez niciodata raioanele delicioase bebelicioase, am prins o multime de oferte, reduceri, e prea tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata fetelor!
ANKALAURA... nu am primit mailul tau ,sau poate nu e activat al meu.Sincer nu ma pricep dar invat eu
Amniocenteza am facut o in Italia si a fost totul bine.De durut doare ca o injectie sau putin mai rau!Iar riscul de a pierde sarcina e foarte mic!
Daca mai ai ceva sa ma intrebi iti raspund cu mare placere
SUN ....am vazut si eu,, burtica ta,,.Pai eu nu eram asa slabuta nici pana sa fiu graviIn seara asta fac poze si poate reusesc sa le postez si eu pe forum
Poate ma ajuta cineva si pe mine.... Va rog...
ANAXENA....acum arati bine ca pozele de la nunta nu le am vazut.Unde le gasesc?
Despre ,,soacre,, ...am fost aseara la a mea si i am spus ca ma duc la nutritionist ca m am ingrasat prea rau .Ea imi spune sa nu cumva sa tii dieta ca devine copilul anemic si eu de a naibii i am zis ca tin si dieta si ca ma duc si la sala.Sunt rea nu i asa?
Despre ,,cafea,, doctorul a zis sa nu depasesc 3 espresso pe zii!Eu nu beau de fel dar l am intrebat si eu asa sa nu ii dau banii degeaba
ELLA18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by boticelina

Dara, eu mi-am propus sa cumpar strictul necesar dinainte ca-ti garantez ca daca-l trimit pe tatal meu sa-mi ia o tetina ortodontica de silicon pentru lapte (nu ceai, nu hrana groasa) pt 0-3 luni, vine cu mana goala.

Eu am luat deocamdata doar nste body maieu si body cu mineca scurta, unisex, sterilizatorul pt microunde, un termometru, o forfecuta, un set de pilota si pernuta, cateva perechi de sosetele si niste prosoape cu gluga pt baita. Astept cu nerabdare sa-mi zica sexul ca sa stiu ce culori o sa fac camera. In plus, m-am gandit sa fac cumparaturile mari acum pt ca din martie intram in renovare cu casa si o sa aleg mochete, perdele, tipuri de parchet si lavabil, si n-o sa mai am atat de mult timp doar pt bb. Deci pina la inceputul lui martie voi lua si patutul si carutul, cadita si masa de infasat. Restul, mai incolo, desi vor mai fi doar maruntisuri, gen biberoane si cosmetice pe care le pot lua in zilele normale de cumparaturi, nu necesita "turism" prealabil.

Dar asta e alegerea mea si mi-am zis cu obida ca si daca se intampla ceva cu bebe, le fac cadou, si tot le va folosi cineva.

Salut ! Monica, te-ai hotarat la tema pentru amenajarea camerei lui bebe ? Eu nu m-am hotarat inca ..... poate imi dai si mie cateva idei, daca poti si vrei . Si eu am cumparat ceva hainute pentru bebe....toaate roz.

oana silvia

Mergi la inceput