Doctor dermatolog pediatru!

Buna ziua
Fetitei mele i-au aparut intre degetelele de la ambele picioare ceva care o mananca foarte rau si vad ca i se descuameaza si pielea local.
Va rog frumos recomandati-mi si mie un dr. dermatolog bun si cu rabdarea necesara pt a studia si trata un copil in varsta de 2 ani.
Noi suntem din Bucuresti ...
Va multumesc
Raspunsuri

adisiteo spune:
incearca la colentina d-na doctor cristodulo.
baietelul meu are psoriazis pustulos generalizat din februarie anul trecut si acolo mergem.
este foarte ocupata, dar este un medic foarte bun ... noi suntem foarte multumiti.
are un suflet de aur si rabdare de fier

Ursoaica spune:
Va multumesc mult! Am notat numele dr. recomandati.
Am fost pana la urma, ca nu a mai rezistat fata la o doctorita la Budimex ... Nu sunt o fitoasa, dar daca nu da rezultate substanta pe care ne-a dato o sa ma duc sa ii zic ca este incompetenta.
Sa va zic cum a decurs consultul: intram in cabinet, era o lumina ... de parca eram intr-o cafenea intima ... intuneric, deabea i-am vazut eu degetelele fetei, in schimb, ea, a si pus diagnosticul in timp ce eu ma chinuiam sa ii arat unde are fata probleme, pe intunericul ala nu se vedea nimic. Ori este super meseriasa ori ... incompetenta si delasatoare.
Din parafa dr nu descifrez decat Dr. ... Luminita, dar aflu eu cum o cheama si va zic.

Alinutzaa spune:
Buna
Baietelul meu are dermatita atopica si noi mergem la dna.dr.Aursulesei de la Policlinica Panduri. Este foarte draguta si are muuuuulta rabdare (bebele meu are cinci luni jumate) plus ca a avut rabdare sa stea de vorba cu mine despre problema copilului meu.
Sanatate multa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor

ankalaura spune:
Nici eu nu sunt fitoasa, dar stiti vreun dermatolog de copii care sa activeze si la vreo clinica privata?
Anca 16+

bursucelu spune:
fetelor daca ati fost la un dermatolog bun in bucuresti care a reusit sa trateze o dermatita seboreica la un bebelus de 3 luni va rog sa-mi spuneti si mie unde il pot gasi.

karula spune:
quote:
Originally posted by bursucelu
fetelor daca ati fost la un dermatolog bun in bucuresti care a reusit sa trateze o dermatita seboreica la un bebelus de 3 luni va rog sa-mi spuneti si mie unde il pot gasi.
Repet ce-am scris mai sus, prof. dr. Giurcaneanu, spitalul Elias. Mai cu seama ca fetita mea a fost tratata de dermatita (pana la dansul clasificata de alti doctori ca fiind atopica) seboreica. Avea 4 luni cand am ajuns la dansul. In doua luni s-a rezolvat definitiv. Nu m-a dus cu vorba ca ar avea tratamentul minune, dar cu rabdare, perseverenta si produse exclusiv naturale am reusit sa-i dam impreuna de cap. Poate te ajuta.
Acum un an se mergea la consult la Elias in fiecare zi (luni-vineri) dimineata la 7. Copiii au prioritate! Intrati primii fara probleme, desi coada de obicei era maricica. Dar cel mai bine da un telefon la spital sa vezi daca nu s-a schimbat ceva intre timp, sau daca nu e plecat din tara.
Succes!

bursucelu spune:
Multumesc mult Karula luni am sa sun la spital sa vad cum se procedeaza si sigur am sa ma duc.Sunt disperata fetita mea este plina de scuame mari iar cand se desprind ramane locul rosu si cred ca o si ustura.Nu stiu ce sa mai fac i-mi este asa mila de ea nu are decat 3 luni si are o piele asa aspra.Am fost la dermatolog si mi-a spus ca este o dermatita seboreica extinsa si mi-a dat sa-i dau cu locoid....dar tare i-mi este frica de reactile adverse.Cum arata dermatita la fetita ta?Ai alptato la san?

karula spune:
La fetita mea se manifesta doar pe fata, multe bubite marunte si rosii care se uneau la un moment dat si formau pete, ulterior deveneau aspre si uscate... destul de greu de delimitat de atopism. Stiu si starea prin care treci tu... ca de fapt asta e cea mai nasoala. Dar crede-ma ca se rezolva, o sa uiti cat v-ati chinut! :)
Inca o alaptez pe pitica, acum are 19 luni aproape si un ten de "Alba ca Zapada" :))
Sper sa va fie si voua de folos, insa nu uita ca nu se rezolva peste noapte, trebuie rabdare si incredere ca pana la urma scapati de necaz!

bursucelu spune:
Super daca o alaptezi si acum eu nu am alpatato deloc pentru ca nu am avut strop de lapte.Dupa cum spui tu la pitica ta se manifesta altfel decat la mea.Acum i-m facut baie si daca o vedeai tise rupea sufletul cum arata este toata fata ca scoarta de copac,Doctora dermatolog la care am fost spune ca este o forma mai rara de d.seboreica.Am sa-ti scriu luni sa-ti spun ce am facut.Multumesc mult de incurajari