Strumfi de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am trecut pe fuga sa multumesc ptr primire, si cafea.E buuuuuna rau si m-a mai trezit la realitate.Casa mea e cu susul in jos, haine peste tot(incerc sa le sortez), chiuveta e plina , cupilu doarme iepureste, vad ca da sa se trezeasca...
plec...va pup si revin cu mai multe povestiri imediat ce ma mai linistesc un pic...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Vivela felicitari pt cadoul facut de Davidush Vreau si eu un asa cadou

Ioana la multi ani si la multe grame (numai cat trebuie) pt Sma

Oanabbb citisem undeva ca mamaliguta se poate da din luna a sasea, iar branzica o poti introduce inainte de mamaliguta, ca sa le poti da dupa aia combinate.

Burtik intru si eu in hora

Alexi sa scrii mai des

Vad ca Lori e contra curentului. bebeii vostri sunt mofturosi la mancare, a mea parca acum descopera cum sa manance frumos. I-am dat azi cereale cu lapte de al meu si a mancaaat, dupa ce a terminat portia a inceput sa planga

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

BUna tuturor.
NIkole,bine ai revenit,ne era tare dor de tine.
Simo,cand era Iosua mic,si pe mine m-a stiut tot cartierul -aproape un an de zile-ca merg la baie...drept care il luat cu premergatorul dupa mine
Eu ma simt mai bine acum ,dupa CA+MA injectabil...insa obosita tot sunt,cred ca ii da un dintisor lui AAron ca se trezeste de multe ori noaptea si tipa.Am fost la vaccin,afost mai bvine ca la 4 luni.
Aaron papa de azi 3 mese pe zi,dimineata para cu branzica,la pranz supa-crema de legume,si pe la ora 18 mar cu putine cereale...papa tot ce ii dau,si ar mai vrea.
Vivela,eu nu reusesc cu vaca lola-am luat-o razna cu toatele,nu?te rog sa o trimiti pe e-mailul comun s-au pe YM(oanavpopa)Cu parul,stai linistita,nu o sa cada la infinit...la mine deja nu mai cade asa de mult...
Nona,te rog sa-mi spui cat a costat scaunul de baine,cam cat timp il pot folosi,si daca ai avea tu drum pe acolo vreodata sa-mi faci comanda si apoi sa merg eu sa il iau ,ar fi posibil?dar nu vreau sa te necajesc,ma poti refuza.
Felicitari celor care au slabit,va urmez si eu din umbra,caci fusei sa-mi cumpar cate ceva de imbracat,si cu groaza am descoperit ca nu-mi gasesc pe marimea mea...oricum orasul acesta e mic si nu ai multe variante,dar abia am gasit o pereche de blugi sa ma incapa si sa-mi placa.
Am vazut strumfi in foto proaspete.
Va pup si va doresc o zi buna.

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Scuze pentru greseli,sunt obosita.

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Pt ca vad ca vaca aia nebuna inca mai are ecouri (noi eram in a doua zi de sevraj , adica fara Vaca Lola), am reusit sa convertesc fisierul intr-unul .avi, asa ca poate fi vazut cu orice player. L-am pus pe mailul comun, pt cine mai are chef.

Noi am trecut la Enya si speram sa scapam de boala cu vaca. Si ne place, cred ca pt ca ascultam, gravida fiind, in fiecare zi aproape. Puneam, cat stateam la birou, ca muzica de fond, data incetisor...

Oana, cu parul sunt linistita, "n-o sa cada la infinit" , ca n-are ce! Ma intrebam si eu cat dureaza perioada asta, atat .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Vivela felicitari pt cadoul facut de Davidush Vreau si eu un asa cadou

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Multumim pt felicitari. Stai linistita, Lavi, si fii pe faza, ca acu o sa inceapa si Lorinuta sa te strige: mam, mum, momo, baba, mama si apoi si pe tati: dada, tada, tata (cam asta a fost evolutia la noi .
Si felicitari pt papacioasa mica .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siara spune:

Buna fetelor,va citesc demult,ca ma simt aproape de voi ca si bb meu e din aceasi perioada ca ai vostri,il cheama Casian si s-a nascut pe 29 iulie.Eu nu prea am timp sa stau la calculator cat as vrea,Casian ar sta numai in brate daca ar putea si face "alergie"la calculator ca sed si nu ma plimb asa ca ajung pe aici cand el doarme.Voiam sa va intreb daca ati dat iaurt la prichindei ca din cate am aflat eu se poate da doar de la 8 luni??Casian mananca 2 mese pe zi piureuri de fructe,legume si cereale si uneori e constipat si in plus nu-i mai place bib si laptele(poate daca i l-as da cu lingurita l-ar manca mai bine)si i-as mai da iaurt pt a suplimenta laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va pupic pe toate. Am fost sa cumpar tefal, aparat de gatit cu aburi si...lipsa in toate magazinele. Voi m-ati convins sa iau. Acum, ca nu am gasit sunt mai inversunata.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by cafera

Va pupic pe toate. Am fost sa cumpar tefal, aparat de gatit cu aburi si...lipsa in toate magazinele. Voi m-ati convins sa iau. Acum, ca nu am gasit sunt mai inversunata.

referitor la ce am scris mai sus, sa caut la magazinele on-line?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

cafera, vrei neaparat tefal? si daca da, de ce?

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput