Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Chiar asa....sa-mi tineti pumnii ptr vineri ca am mari emotii!!! Voi afla greutatea lui bb, cum ii bate inimioara, daca este asezat cum trebuie s.a.m.d. Ma bazez pe voi...la ora 9 am programarea si vin rpd cu vestile apoi!
S daca tot veni vorba, incep galeria ptr Roxana!!!!Care merge maine la marea intalnire la care merg iou poimaine!!!

Hai Roxana!!!

mami de
Luca si
in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR maxim 4 sapt!!!!
simonette spune:
Clau, ce grasanik era Rebeca la 29 saptamani!!! Yannis avea 1350g sau 1450, nu mai tin minte... Bravo Rebeca!!!!
mami de
Luca si
BB2
AMR maxim 4 sapt!!!!
Teo2rina spune:
stolul tot cu bebei si mamici constiincioase. terminai si cununia, adusei si poze, nu radeti de mine ca am asa picioare sexy, respectiv umflate cu pompa...
ca parca am dormit in picioare toata noaptea. acu' facui cam mult efort inainte de cununie ca sa pregatesc tot si s-a lasat bebe in jos taaare si acum stau cam cumintica. si-l astept. are 3.084, sotul a inteles 3.840 si a cascat niste ochi la eco de numa'
. a ras dr. de el.asa ca: am convenit sa asteptam nu pana la 40, ci pana la 38 sapt si atunci sa nastem. sa nasc, pardon. asa ca, mi-am facut curaj si am fost la cumparaturi si am reusit sa ii cumpar hainute lui bebe si samponel, cremute, etc... bineinteles ca tot superstitioasa sunt, dar... azi ma apuc sa-mi pregatesc si eu bagajelul si stau cumintica in pat (daca am rabdare).
naty, eu am hota cu doua motorase si e super, n-am treaba cu livingul si bucataria. iar apartamentele noi sunt grozave. vi-l da cu baia si bucataria mobilate si echipate cu tot? ca eu asa l-am luat si zau ca nu-mi pare rau.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
luny spune:
Clau, si eu voiam, uitati-le si pe ale mele, la 33 spatamani in cap, ieri!
BPD 8,45 cm
AC 27,31 cm
FL 6,38 cm
Greutate 1930 gr +_
AV 135 bpm
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
buna ziua, randunici! in sfarsit merge netul cat de cat...am de citit din urma o groaza...
vad ca ati trecut deja la AMR-uri maxime...
OMG!!!
in sfarsit mi-am luat camera foto
asa ca fug sa pun pozici pe mailul comun si sa ma pun la curent din urma...s-ar putea sa-mi ia ceva timp...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
34+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 6 saptamani!!!
ariel_7000 spune:
buna fetele! am dormit bustean de la 1 pana la 11 :))) tare bine a mai fost!
sunt necajita ca nu voi reusi sa rezolv cu apartamentul...practic nu avem prea multe sanse. tipul a mai crescut pretul, vrea un avans urias si nu prea mult timp ca sa avem timp sa vindem aici si sa facem creditul....nu prea mi-a inspirat incredere, mai ales ca a saltat pretul si ca se mai incurca si in miciuni...mai sunt si cheltuielile aferente, comisioane bancare, notari, si multe altele, si faptul ca voi avea venitul de 6+2 milioane/luna, cum zicea mamica papacioasa sunt nishte cheltuieli uriase si eu una nu dispun de banii astia acum....toate aste fac un proiect imposibil deocamdata. m-a apucat deznadejdea mai devreme, am bazait putzin, mi-am dat seama ca s-a mai prabushit un vis, dar imi revin repede si-mi vin alte si alte idei.
acum ma gandesc cum sa fac mai mult loc aici, cum sa amenajez ca sa-mi placa si sa putem sta toti 4 fara inghesuiala....
asta e! sunt sigura, ca atunci cand va fi momentul, ingerashii mei imi vor facilita reusita! inseamna ca acum nu e momentul. sunt trista, dezamagita, dar noi sa fim sanatosi, bine macar ca avem ce avem,decat deloc.
eu am avut un cantar balanta sibiu la alex, m-am stresat de cateva ori cu el, dar am renuntat, caci oricum o cantaream lunar pe alex al pediatru...
carucioare primim de la bebele lui frate-meu si balansoar d-ala de zicea sovi...mi se pare practic si util.
planuiam o raita prin dragonul rosu in we, dar sa vad cum ma simt si daca am chef.
simonette, cam aceeasi dilema o avem si noi cu nashii. sunt nashii mei de botez, de cununie, ai alexutzei, ne sunt tare dragi si noi lor, numai ca ei s-au apucat de construit casa acum 1 an si stiu ca sunt extrem de tracasati si de epuizati de episodul asta (isi fac singuri), au probleme financiare si nu as vrea sa le cauzam si noi batai de cap, dar nici nu am vrea sa se simta dati la o parte...inca nu stiu ce si cum vom face.si ei sunt tot cu 1000 de fini, cand le-am zis ca sunt gravi si au zis ca mai vb despre botez....nu stiu inca. ramane d evazut. ideea ca nici nu stiu pt.ce alta alternativa sa optez....
moni, ti-am pierdut id-ul de mess.dupa ce am vb. ieri cu tine am uitat sa te pun in lista si la ce id ai:))) l-am uitat in 2 secunde. asa ca, atunci cand ai timp da tu o strigare...
ai grija cu zugravitul. ar fi bine tu sa asisti si sa dai indicatiile:))) asa se face:). cand ne-am mutat aici eram gravi cu alex si la 7 luni eram calare pe pereti cu trafaletul in mana, camera ei am terminat-o cu 1 sapt inainte sa nasc, dar acum n-as mai face asta....dar cine stie ce ma apuca???
alexutza 4 ani + si
28 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ursuleata spune:
Multumesc Luny!!! 
Alina
26+
Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
kitzy spune:
Simonette 
Fug si eu la medic sa-mi ia tensiunea si sa ma cantareasca. Deja am pus 8 kg pe mine ![]()
Saptamana viitoare fuga iar la eco, sper ca si-a dat bblina picioarele jos din cap si sper sa se si fi intors intre timp.
26+ cu
Diana
mimonix spune:
Clau, multumesc mult.Diferentele sunt maricele, sunt si 5 saptamini intre masuratori.
Plus diferentele fata/baiat...baietii sunt mai caposi, de mici...
lumile si astept viitoarele voastre masuratori.
Sovi, desigur ca se poate sa renovezi si mai tirziu.Doamne cind imi aduc aminte, ma apuca disperarea.Pe vremea aceea, in 93 adica, nu se zugravea cu trafalet si cu lavabila.Ci cu huma si mica si cu aspiratorul...un cosmar.Pina am iesit eu din spital a fost gata doar camera copilului si bucataria...in rest era razboi.Baia era ca cea de la spital aproape...imi amintesc ca tare mult imi doream sa fac un dus si sa schimb mirosul ala de spital...si surpriza! Galeti si galetele peste tot si cadaera multicolora de la numeroasele combinatii de vopsele...Doamneee!Si ca sa fie tacimul complet in maxim 2 ore s-a umplut si casa de oameni, sa vada copilul deh!
Ai mai batrini, plini de sfaturi...luau fata si o aranja fiecare cum stia el de la mama lui :pe o parte, pe spate, infasata, desfasata.Eram la granita vechi/nou in 93.Abia aparusera "pampersii".
Ce mai vremuri!
Am zis ca de data asta nu mai patesc asa, ca stiu tot si ma feresc.Dar vad ca inceputul e promitator.Incepe zugraveala!Pazea!
Hai ca v-am inebunit cu amintirile mele din copilarie...
inca data
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru
34+
AMR max 20 zile!!!!!
simonette spune:
Zoze, am uitat sa-ti spun ceva...Carucioarele au in genere-al huse detasabile...eu asa am avut la luca, se desfac si se spala la masina, asa ca nu e o pb culoarea! Fiind de fas se usuca imediat...Iar eu am observat ca in general pe cele inchise la culoare se vede orice urma de praf sau mizerie! Asa ca poti intreba daca are huse detasabile! Si atunci poti opta ptr orice culoare vrei! ZOricum e frumos si cel ales de tine!
mami de
Luca si
BB2
AMR maxim 4 sapt!!!!