Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Yupiiiii, am luat rezultatele analizelor si sunt toate bune! Gata, m-am linistit, mai am analiza de secretie si culturile din col saptamana viitoare , dar stiu ca sunt bune ca le-am facut si in decembrie si au fost ok. O sa fie doar o formalitate!

Maiii, ce de carucioare frumoase am vazut pe la voi!!!! In privinta asta, nu-mi fac griji ca-mi trimite sora randunoiului din State. Stiu ca o sa fie ceva bun caci o cunosc pe ea si am incredere in gusturile ei..., e si ea mamica.

Naty, excelent, normal ca e super cand sti ca in viitor ( si nu foarte indepartat ) o sa ai cu totul alt spatiu si alte perspective. Inca o data, sa fie intr-un ceas bun! . In privinta bucatariei, eu zic sa nu-ti faci griji, asa se poarta acum si este chiar frumos si modern. Eu nu am usi in casa ( ba da, la baie si dormitor! ) si e fain. Sa sti ca o hota buna chiar te ajuta cu mirosul de mancare si apoi, aerisirea de dupa gatit este de ajuns.
Si eu mor de fericire cand simt galmuta aia mica care se plimba pe sub mana mea. Imi inchipui ca inoata atunci si-mi place sa o urmaresc cu mana mea. Practic, ne atingem chiar daca mai sunt ceva straturi intre noi !

Ccris, eu am fost cam maniaca cu cumparaturile. Am inceput sa fac foarte devreme cand inca nu stiam ce am in burtica. Luam hainute neutre, iar apoi dupa ce-am aflat, am luat la greu. Acum sunt aproape gata cu ele, mai trebuiesc doar niste maruntisuri: pampersi, servetele de fundulet, bepanthen, diverse cremusoare si cam atat!
Masuta de infasat eu zic ca e utila, acuma nu stiu, parerile sunt impartite...Dar eu m-am cocosat tare cand era Razva mic, stateam mereu aplecata asupra lui la schimbat si mi-am omorat spatele. De-aia am zis ca la al doilea bebe o sa-mi iau fara doar si poate. Si am luat-o si pe ea foarte devreme!!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 33 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata mamici!

Intru si eu repejor - repejor pt ca ieri am stat toata dupa=amiaza in pac, cu ceea ce eu cred ca au fost si niste contractii dureroase (ceva in genul crampelor) si am f multe de recuperta astazi...

Fetelor, ma bucur tare mult ca am reusit sa va veselesc cu postarile mele!

cory, vio, mihutza, pupici speciali, ca tare rar ne vedem pe crengutza!

un calduros bun-venit pentru hagy...stai linistita, eu nu am avut nicio recomandare de stat la pat si uite ca tot nu m-am dus la cursuri...sunt o gramada de lucruri pe care as fi putut sa le fac si nu le-am facut...probabil ca daca as fi fost in situatia ta, gandeam la fel...uite, puteam sa fac aia si cealalta! Sanatate multa pt tine si bebe!

cu durerile de oase m-am trezit ai-dimineata de-mi venea sa mor...maini parca nu mai aveam at all pt ca nu le simteam...

in rest, si eu m-am tot gandit ca nu are sens sa mai dau bani si pe cantar pt ca oricum voi merge la pediatru lunar...ramane de vazut..

Fug acum si va pup pe toate, toate, dulce-dulce!Inca evit sa stau in popou, mai ales pe scaun...paza buna...

mami_papatot 29+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Simonette am pus link pe pag 3
Uita-te la cel cu portocaliu si bej, ala imi place mie. Si e si usor.

26+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Multam, Zozela, m-am vazut pe listutza, ce mandra sunt...

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neatza din Ferentari!

Bubu, ce varsta avea Vlad cand i-ai luat balansoarul?

Mary, bine ai venit printre noi! Sa nu te super daca la inceput nu iti von raspunde la timp, nu e cu intentie. Dupa primele 10 mesaje, altfel vor sta lucrurile.

Naty, Doamne Ajuta cu mutatul la mai bine si mai mare. Si iti doresc picioare dez-butucite.
Cu bucataria, nu vreau sa te descurajez, eu pt mine nu concep bucataria unita cu livingul. Din motive practice, miros, si comoditatea de a nu lasa bucataria "linsa" intotdeauna, ca asa cere protocolul, ca deh, e una cu livingul. Pai noi ieri am fo la metro. avem in bucatarie: 4 bidoane cu apa la 10 litri, 1 lada cu mandarine, 1 lada cu gref,alte fructe, baxul de pufuleti , 3 tavitze cu iarba de grau in diverse stadii ce asteapta sa ajunga gius, 2 tavi cu resturile de la micul dejun si altele gen vase in chiuveta, etc. In acelasi timp sigur sunt de oameni care nu fac asa provizii ca noi. Iar eu nu pot sa neg ca imi place enorm sa vad la cineva aceasta combinatie 2 in 1 (bucataria si livingul). Doar ca eu nu sunt in stare sa o posed. La noi bucataria e ca o uzina/depozit, ce sa mai.

Cory, sper ca ti-a trecut deranjul la sistemul nervos! Felicitari pentru taria cu care ti-ai aparat drepturile! Deci esti o DIVA!

Cris, nu te supala pe noi, sigur nu am vazut mesajul. poate inca erai moderata, de obicei reactionam la "prospaturi" pe crengutza

Violeta, si eu am luat No-Spa numai la cele 2 calatorii lungi cu masina (de la 600 km in sus). Chiar daca medicul mi-a zis sa iau zilnic. E alegerea mea, nu ma consider bolnava si nu am asa dureri sau contractii care sa ma alarmeze.
Cat despre campania "si randunoii este oameni" eu zic ca te incadrezi la maxim daca zici ca sunteti afectuosi :). Ea nu se referea numai la sex!
Distractie maxima la baby shower! si yards de cadouri supelbe! :)) Sa stii ca nu numai in america se dau cadouri inutile si fara cap. noi atatea ciudatenii am primit in ultimul timp, am facut un coltz in care le tot depun sa le ducem cand vom avea un drum pe la mama cu masina.

Clau, felicitari pentru invingerea infectiei!
Pucca, eu am cantar. Dar daca nu primeam, nu imi luam.
Bitza, cat poate fi de grav... succes la dr!
Daaa, Luni, multumim de copaceala :) ce ma distreaza pomisorul!

Zoze, aseara cand sa adorm, mi-am amintit ca ma intrebasesi care era ideea-fortza si am uitat sa iti raspund. Numai din cauza mea ai avut asa noapte nasoala! :(
deci ideea: "sunt o diva, sunt un inger, randunoiul de fapt ma iubeste, sunt mai calma decat insusi Buddha!"

Simonette, si pe ce il scoteati pe Luca la plimbarica in primele luni? Ca eu nu am imaginatie de altfel decat landou. Eu am vazut cum se chinuia un bb pe carutz care se facea aproape drept, dar nu complet plan, si pana la urma i-au luat landou. De acolo fixatia mea.
Si eu am aceeasi dilema cu nasii nostri! Au o multime de fini, si nu stiu cum sa ii intreb mai frumos, daca vor sa boteze sau o iau ca pe o obligatie.
MIhutza ...
Sa-ti fie drumurile cu folos! cred ca fiecare iesire pentru voi e o cucerire! Iti doresc rabdarica multa!
Floriio colega mea de suferinta cu vergeturi sub san. Asta e, bucurosi le-am duce toate.
Monix, deci se poate incepe renovatul si in sarcina mai avansata ca mine :)) fortza multa si nervi de otzel!

Gata, iar ma bag in debara la curatenie! Ieri n-am facut decat sa triez toate casetele audio, si dupa 2 ore de auditii, trieri si un oftat adanc, le-am aruncat pe toate! Eram ca o baba ce isi amintea la cate o caseta diverse emotii...Mi-au fost atat de dragi in vremea cand nu aveam nici o alta sursa de muzica! Acum cu netul asta si cu CD-urile, mi-am dat seama ca nu mi-am mai onorat casetele dragi de cativa ani. Ata ete, viata merge inainte! Voi mai aveti asa ceva in casa?

sovi 26+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutare randunici!!

Sunt si eu pe aici, dar sunt codasa la vreo 5 capitole si vreau sa ma pun la curent macar cu ultimul..

Mi-am adus-o si pe Alexia de la mama si ma cam tortureaza ,nu ma lasa deloc sa scriu,vrea si ea , asa ca pana nu o bag la somn mai incolo nu am sanse prea mari de facut nimic.

Pupici si revin mai incolo

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol26+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata Cris-am trecut si medicul si spitalul unde va avea loc nasterea! Masa de infasat cred ca e un must have-cred ca as muri de durere de spate,sa stau cocosata deasupra patului de ficare data cand schimb cupilu'
Kitzy am vazut ca la Cluj,anul trecut a fost in Iunie BE..Despre anul asta n-am gasit informatii!Mai bine iei magazinele la talpitza!
Felicitari Moni pentru cele 35 de saptamani!Fac galerie pentru inca 3!!
Cat despre bagajul pt.spital-nu a-i putea sa rogi pe cineva sa te ajute(mama,soacra,sora,cumnata)?Le faci o listuta si le trimiti la cumparaturi!Le dai si sotul din dotare cu portofelul pregatit..si gata!Hai curaj!Totul va fi bine!Baga un No-Spa maine inainte sa inceapa operatiunea-zigraveala si nu te mai gandi la ce s-a intamplat data trecuta!
Naty cu siguranta e chestie de obisnuinta!!O sa vezi ce bine si frumos o sa fie!!
Roxana am cantar electronic nou-noutz! Lasand gluma la o parte,nu am de gand sa merg la policlinica de cartier,departe de mine gandul,dar sigur o sa merg la Dr. la cab.particular..unde-i alta mancare de peste..Nu stiu de ce,dar nu-s convinsa deloc sa achizitionez cantar pt.BB!Probabil ca timpul ma va ajuta sa iau o decizie..Sunt total de acord-cred ca ar trebui sa ne alegem pediatrul dinainte de a se naste bebica!multi!
Cris noi am luat unul pliant!Iar despre carut,ce sa-ti zic..Astea-s preturile!
Flori nu eu sunt in dilema cu privinta la nasii lui BB.Este vb.despre Simo!Si-sunt de acord cu tine!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Yupiiiii, am luat rezultatele analizelor si sunt toate bune! Gata, m-am linistit, mai am analiza de secretie si culturile din col saptamana viitoare , dar stiu ca sunt bune ca le-am facut si in decembrie si au fost ok. O sa fie doar o formalitate!

Maiii, ce de carucioare frumoase am vazut pe la voi!!!! In privinta asta, nu-mi fac griji ca-mi trimite sora randunoiului din State. Stiu ca o sa fie ceva bun caci o cunosc pe ea si am incredere in gusturile ei..., e si ea mamica.

Naty, excelent, normal ca e super cand sti ca in viitor ( si nu foarte indepartat ) o sa ai cu totul alt spatiu si alte perspective. Inca o data, sa fie intr-un ceas bun! . In privinta bucatariei, eu zic sa nu-ti faci griji, asa se poarta acum si este chiar frumos si modern. Eu nu am usi in casa ( ba da, la baie si dormitor! ) si e fain. Sa sti ca o hota buna chiar te ajuta cu mirosul de mancare si apoi, aerisirea de dupa gatit este de ajuns.
Si eu mor de fericire cand simt galmuta aia mica care se plimba pe sub mana mea. Imi inchipui ca inoata atunci si-mi place sa o urmaresc cu mana mea. Practic, ne atingem chiar daca mai sunt ceva straturi intre noi !

Ccris, eu am fost cam maniaca cu cumparaturile. Am inceput sa fac foarte devreme cand inca nu stiam ce am in burtica. Luam hainute neutre, iar apoi dupa ce-am aflat, am luat la greu. Acum sunt aproape gata cu ele, mai trebuiesc doar niste maruntisuri: pampersi, servetele de fundulet, bepanthen, diverse cremusoare si cam atat!
Masuta de infasat eu zic ca e utila, acuma nu stiu, parerile sunt impartite...Dar eu m-am cocosat tare cand era Razva mic, stateam mereu aplecata asupra lui la schimbat si mi-am omorat spatele. De-aia am zis ca la al doilea bebe o sa-mi iau fara doar si poate. Si am luat-o si pe ea foarte devreme!!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 33 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Felicitari pt. analize, rasufli usurata... Eu ma duc cam peste o saptamana sa le fac pe cele de sapt. 28 si mi-e teama de streptococul B, nu stiu de ce...
Asa mi-a fost teama si la triplu test si n-a putut sa-mi ia sange ca lumea, pur si simplu nu curgea sange din vena...

Tot la durerile de spate m-am gandit si eu cand am zis sa-mi iau masuta de infasat.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Lunyyyy....nu mi-ai trimis mail

Eu cred ca este foarte bine sa ai un cantar in casa!!

Roxi, cum este filmul Atonement???

Alina 26+ Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut ca sunt si eu in lista voastra, cu multe semne de intrebare, dak se poate, va dau detaliile sa le adaugati voi..
DN: 09.feb.1979, UM: 05 iunie 2007
DPN 11.martie 2008
Dr Mirela Popa, Medlife, bebe Matei Cristian

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput