Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Am reusit! Am citit tot dar nu mai stiu cui trebuia sa raspund ca ati scris prea mult pt neuronul meu.
Va pup! Ma duc sa-mi intind burta in pat, simt ca plezneste, nu stiu ce tot face pitica acolo de se impinge atata.
Somn usor la noapte si asteptam vesti bune de la ecograf!

Dana 26+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ei, am terminat si eu de citit, sunt la zi!!!!

Ariel, supertari lectiile de viata!!!

Sovi, Naty, la mine click-netul merge ca uns, mai bine de atata nu se poate, si sunt la a 3 firma de net, aici ma opresc, e cea mai buna.

Delphin, super filmuletul!!!Multumim.

Mary, bine ai venit la noi pe crenguta!!!

Violeta, nici eu nu iau No-spa, de vreo 3 luni, la inceput am avut mare nevoie de el.

Criss, cumparaturile le-am facut de mult timp, cam de la 24 sapt, si acuma tot adaug

livi +34 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Hai sa va zic ce-am facut ieri!!
Am inceput cu cumparaturi in Mall, de unde am achizitionat cercelusii care mi-i doream pentru bebelina (o sa pun poze), si bonus mi-am luat si mie un parfum, Moschino, care-mi place tare si era pe terminate + cosmeticale pt mine.
Apoi, am mers la endocrinologie, unde doc mi-a dat unda verde pentru nastere normala, chiar daca tiroidita mea cr nodulara e cam uratica, mi-a zis ca fiind boala autoimuna, nu are cee sa-i faca, nu se trateaza, dar in momentul de fata nu ma incurca!!!
Apoi , am mers la oftalmologie, de unde iar am venit cu vesti bune, am astigmatism hipermetropic, care iara e ok cu nasterea naturala, deci numai de bine!!!

Apoi, am mers prin magazine, pana am ajuns sa ma tarasc de oboseala, am luat iara lucruri pentru bebelina: un sac de dormit frumusel, hainite diverse, paturica, jucarioare ( o sa pun poze, dar maine)

Si cam atata, am cheltuit o caruta de bani, da nu-i bai!!

Vreau sa pun poze si cu burtoi de 34 sapt, da acuma nu mai pot , tot maine.

livi +34 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mama, in sfarsit am terminat de citit, ce viteza ati avut!

Sovi, i-am luat balansoarul cand avea 2-3 luni, tot in idea de a-l tine dupa noi prin casa, dar era incomod, plus ca nu prea vroia in el. Pe masa, in bucatarie, cum ma gandeam si eu sa-l pun mi-era teama sa-l vad cocotat...asa ca il mai puneam in carucior si il luam prin casa. Apoi de la 5 luni in scaunel de masa, spatarul inclinat la maxim. Eu am un scaun de masa de la Miniblu si are si rotite, e super sa aiba roti si il luam pe unde aveam eu treaba. Ii puneam pe tavita jucarele si avea ocupatie.
Casete...si noi aveam un dulap plin...inca nu se incumeta al meu sa le arunce...

Mi-au placut carucioarele, am salvat si eu linkul Simonettei sa mai casc ochii, si imi place ca intr-adevar sunt mai ieftine produsele decat in farmacii. Eu astept BabyExpo, daca nu gasesc ceva rezonabil imi comand de pe net(carucior, sterilizator, pompita de san, biberoane, suzete...cam astea am in cap).

Ccris, si eu merg tot la Tutunaru, avem cam acelasi DPN, poate ne intalnim pe-acolo.

Eu il am pe Vlad la Policlinica Elias, in spate la Guvern, tot Tutunaru mi-a recomandat pediatra si a fost super pana acum, plus ca vine si acasa cand o chem. Cand mergem la cabinet, bebeii pana intr-un an au prioritate si nu am asteptat niciodata, am intrat primii, plus ca sunam inainte sa ma programeze. Iar dupa ce am venit din maternitate a venit in fiecare saptamana timp de o luna cu cantarul(tot de Sibiu, f. bun) si l-a cantarit. La cabinet are un Tefal electronic foarte bun si ala.

Clau, ce ma bucur ca esti ok si toate analize bune! Bravo, bravo! Ai scapat de-un stres! Mai, am auzit de la o prietena ca o fata va naste la Medlife peste o saptamana, cezariana si o costa 80 mil ??? Cum e posibil??

Daaa, galerie pt. Rox si Simonette! Sa veniti cu vesti bune!

Teo, foarte frumoase pozele, ati fost frumosi, mai ales tu cu burtica si taticu’ tare mandru!

Kitzy, raportez si eu 9 kile, cu usoara tenta spre 10! Si vor urma....

Elara, ai grija cu spatele si felicitari pt. bebelina! Sa stapaniti sanatosi mobila noua!

Flori, la mine la servici se da tot concediu, indiferent ca vii sau nu tot anul, plus cel restant din 2007. Eu il luasem pe tot, deci am 23 de zile lucratoare pe 2008, asta inseamna toala luna februarie! Apoi prenatal.
Iti iei medicale si gata. Daca nu puteam sa-mi iau CO eu imi luam medical sigur, dar am rezolvat asa.

Clabucel, felicitari pt. bebelina in garfic si cu caputul in jos! Asteptem sa ciripesti mai mult!

Kya, wow, ce calculeala ! Oricum e aproape de brut, deci e bine. O sa-mi calculez si eu, sa vad cate medicale am avut. Saru’mana!

Butucica, pupici multi si revenire in forta!

Eu, deocamdata, si doamne ajuta, nu mai am dureri de spate, de articulatii n-am avut, insa vor fi cu siguranta peste o luna, la cele de spate ma refer...

Lyvy, sa ne arati cercelusii si burtica, abia astept! Sa ii poarte sanatoasa bebelina!

Zoze, saru'ma de urari, da mai am putin! Iupiii!

Ma duc sa pregatesc masa si mai revin!

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, am revenit, am hranit randunelul si randunica, gata
vad ca n-aveti nici un stres cu superstitiile si cumparati pentru bebei la greu.

Luny, este vorba de sindromul tunelului carpian, mi-a confirmat si doctorul. Adica:

"Amorteli si furnicaturi ale mainilor. Uneori la nivelul degetelor sau palmelor pot sa apara senzatii de intepaturi sau de amorteli, fiind implicati in special degetul mare, primele doua degete precum si jumatate din inelar. Aceste simptome pot fi acompaniate de catre dureri la nivelul incheieturii mainilor, care pot iradia brusc pana la nivelul umarului. Aceste simptome poarta numele de sindromul tunelului carpian. Sindromul acesta este cauzat de catre fluidul in exces care se colecteaza in jurul ingustului tunel situat la nivelul incheieturii mainilor prin care trec nervii specifici degetelor si palmelor. Acumularea aceasta de lichid comprima acesti nervi ducand la aparitia senzatiilor de amorteala.", citat de pe site-ul doctorasului meu.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Bubu, ar fi super, tu cand te mai duci la control?
Mie mi-a dat deja sa fac analizele de sapt. 28 si merg pe 7-8 febr.

Cat despre nasterea la Medlife costa, indiferent ca e naturala sau cezariana, 3540 RON. Au preturile afisate pe site-ul lor. Daca e vorba de gemeni costa ceva mai mult, 4580 RON. Daca te intereseaza, intra pe www.medlife.ro.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, imi pare rau ca va dor spatele, articulatiile si mai stiu eu ce... Am avut si eu dureri de spate intr-un timp, cand a inceput sa creasca burtica, dar au trecut de la sine repede. Acum doar burtica ma supara in timp ce stau intinsa in pat.

Lyvy, felicitari pentru achizitii!!

A vazut cineva RATATOUILLE ? Ma uit acum si e f haios. Daca va plac animatiile uitati-va!

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Luny, intra si pe ultimele articole de pe supereva.ro si gasesti despre tunelul carpian, nu e nimic de speriat, trece dupa nastere.

Acu ma duc sa fac si ma intorc.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Naty in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru ca m-ai sfatuit sa iau fe haussman caci mi s-a ridicat considerabil intr-un timp scurt chiar de la 11 la 12.In schomb Ca a crescut foarte putin si sunt tot sub limita minima.Sunt cam suparata din cauza asta.Am de citit din urma ,nu gluma...Va pupic si incerc sa recuperez din urma maine.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

I'm back!!
Pot sa va spun ca am cumparat numai prostioare,mai nimic pentru BB(2biberoncele,niste bavetici,o salopetica si-o paturica)..Am luat canute cu animalute pt.mami si tati(ca deh..tot copii suntem si noi),lumanari si lumanarici colorate-parfumate,fructe de toate modelele,pufuleti(din vina stiti voi cui),cafea decof.-pt.mami,chiloti-parasute pt.nastere,2bustiere si alte prostioare..Aaah..si strudel cu branza dulce si stafide bun bun
Ioana stai linistita ca mai sta BB.Cel putin 2 sapt.tot mai sta!Si pe mine ma doare burtica atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta,chiar raman blocata uneori de durere..Si pe mine ma sperie dar incerc sa nu bag in seama si sa ma gandesc ca BB tre' sa mai stea acolo,fara discutii
Laly felicitari pt.dolofanica!
Wow Adriuta ce fete frumoase am vazuuut!!
Pupici mii Butucelului drag!
Adelaa!!Felicitari pentru noile achizitii!
Sa stii ca am profitat din plin!!Radea randunoiu' de noi-cica parca m-ar marita si-mi pregateste zestrea!
Pupici-mii fetelor nenominalizate si..fug sa pregatesc linkul catre noul capitol!!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput