Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)
Raspunsuri - Pagina 18
adriuta spune:
Buna dimineata la noi,o zi buna la dumneavoastra randunici dragi.
Cap 73 wow....ma uimiti :)
Am niste poze funny la upload si le pun imediat. Acum fug sa pap si revin cu pozicile. Bineinteles ca am de facut recuperari la greu.
Va pup

pssst asta-i muchimatu meu favorit
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
34+ cu
ADRIAN
luny spune:
ccris_ccris, si eu am niste dureri ale articulatiilor, la degetele de la maini, si noaptea ma trezesc in somn si dor mai rau parca, amortesc, nu pot sa strang nici pumnul...ce spuneai ca este, ce sindrom??
numeioana, si eu ma bag la noutati filme!
Ai vazut 'i am legend'? mie mi s-a parut super realizat filmul! si 'Runnin' scared' mi-a placut in ultimul timp..dak mi-aduc aminte de altceva, mai scriu![]()
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
Gata, mi-am luat ULTIMA (hi hi hi )
bucata de tiramisu si un Caprisun si bag la ghiozdanel.
Uite pozicile
http://good-times.webshots.com/photo/2440287270102916314dNDCXt
Si as intitula poza: 3Doamne si 3 Bebei
Celelalte sunt facute cu catzelusa noastra in park.![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
34+ cu
ADRIAN
gbutucica spune:
seara buna de la noi!
am intrat numa sa va salut , ma duc acushica daca mai pot
sa va citesc sa vad daca ati avut in plan sa ma uitatzi
, ( stiu ca navetzi cum
)
Si vreau sa-mi cer scuze Naty ca am dat buzna asa cu acel tel. , dar acea mama era disperata. Si sa iti multumesc pt ca mi-ai fost de mare ajutor. in final a scazut febra dar au mers si la medic pt siguranta
in rest doar va pup
si mai revin cind nici nu va asteptatzi
,, E tare naspa sa nai net la sv mai faceam si eu pauze de pishu, da asa.....munca, munc asi iar munca![]()

Giani
,....
34+
ca am dovada
AMR 6 saptaminisioare
elara spune:
Vai, fetelor, ma speriati cu durerile astea de articulatii.
Pe mien ma doare spatele in partea de sus, sunt senzatii de arsura, si doar cand spal vase ma doare jos in zona lombara.
In rest ma mai supara putin coastele cand stau pe scaun ca impinge burtica in sus si vreu nu vreau ma silesc sa stau cat mia dreapta ca sa nu mai preseze. Ma sacaie putin arsurile pe gat dar le suport fara medicamente. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am alte probleme. Si eu ma mai trezesc noaptea la pipi si apoi nu ma ia somnul..dar totusi nu am dureri care sa ma impiedice sa dorm. E drept ca imi e tot mai greu sa ma intorc si sa ma misc dar atat. Durerile de spate se calmeaza incet incet si adorm. Mi s-a mai intamplat sa ma doara genunchiul drept cu gamba si cu calcai cu tot..habar nu am de ce...dar incetisor s-a calmat si am adormit.
Ce m-a mai suparat pe mine a fost ca mi-am sucit nush ce la umarul stang tragand de plapuma si am avut o durere mare care m-a facut sa plang la miezul noptii. Nici sa respir nu puteam ca ma sageta de durere. Eram convinsa ca ma duc la urgeantza la prima ora a dimineatzii. Din fericire pana la urma am adormit cu o pernuta sub umar si pana dimineatza s-a mai estompat durerea iar in doua zile trecuse de tot.
Imi pare tare rau sa aud ca suferiti atat, mi-e tare mila.
dulce si sa vi le mai aline Bunul Dumnezeu sau sa faca sa treaca cat mai repede.
Ce nu induram noi pentru puisorii nostrii? ![]()
Floriio, multumesc frumos de raspuns. O sa merg si eu sa vorbesc cu cineva la "personal". Sper sa se rezolve cum imi doresc eu. Succes si tie ca sa obtii cat ed mult timp liber si sa iti iei examenele.
Hai sa va zic ce filme am vazut si mi-au placut mie in ultima vreme: "I, Robot" - cu Will Smith, "Casa de langa lac" - drama romantica cu Keanu Reeves si Sandra Bullock si "Micul Manhatan" - f dragutz si inocent.....despre prima iubire ....la 10 sau 11 ani...un film adorabil. Ultimele doua au fost chiar azi la HBO.
Din categoria filme preferate enumar: Great Expectations, The end of the affair, Solaris, Artificial Inteligente si ...ma mai gandesc.
Elara
30+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
gbutucica spune:
gudinde , sarumina, sunt si mai speriata upa googalirea ta, pt ca toate alea interzise eu am luat, acu sa speram ca nu e grav avind in vedere ca nu am ;luat paragripe decit 2 sau 3 zile,
io si vai de noi.

Giani
,....
34+
ca am dovada
AMR 6 saptaminisioare
natynic spune:
Of, eu n-am mai prestat la filme, la laptop nu se vede bine iar DVD playerul nu se poate deschide din telecomanda si sta intr-o pozitie taare dificila de ma apuca lenea
Adriutza, ce emotionant sa te vad impreuna cu Mihutza...iar poza cu catelusa in leagan e absolut mortala!
Raluk, zic ca ai dreptate cu bucataria. Noi nu suntem genul sa dam mese mari cu mancare dinainte pregatita, ambii insa avem obiceiul ca atunci cand ni se strang prieteni sa improvizam ceva rapid, ori eu in bucatarie prefer sa fiu singura cu troacele mele; iar cand imi imaginez numai pe randunoi prajindu-si carnati sau gatind cu un prieten de-al lui mare pasionat de bucatarie...nu va puteti imagina ce ramane in urma lor! Si, vorba lui Sovi, si eu imi imaginez astfel de combinatii living+bucatarie pt persoane care maxim isi incalzesc semipreparatele la microunde, fierb oua sau paste dar nu altceva mai elaborat.In fine, vom cantari toate celelalte avantaje ca pana la urma nu-i un capat de tara.
Clabuc, deja aveai bilutza neagra de la mine, dar daca te intorci printre noi o fac pierduta...
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gbutucica spune:
soviana : STOP: NU MAI MINCA ATATA COMPOT DE PIRSICI < ca vei avea multe arsuri de la dulce si risti sa faci "deabet"

Apropo de luna plina de 3 nopti incoace stau cu ochii in tavan gindindu-ma ca asata este , desi obosita la maxim , ma gindesc foarte serios sa ramain acasa.
scuze ca trimit mesaje scurte , dar incerc sa mai recuperez si trimit ca tare greu se sta pe sacun.....

Giani
,....
34+
ca am dovada
AMR 6 saptaminisioare
adela achim spune:
Buna rindunicilor...
Sintem si noi pe aici,m-am mai linistit un pic de cind fac tratamentul,sper sa fie bine in continuare...Doamne ajuta!
Am inceput si eu sa fac bagajul meu si sint tare incintata de noile achizitii:o camasa de noapte si pijama...acum pot naste linistita...
Astept sa-mi vina si comanda pentru bebe,prietena mea din GErmania se ocupa de tot....
Kya documentata fata....nu stiam de ce in decembrie fluturasul meu e mai sarac,si eu am avut mult CM,adica cam 120 zile,e bine de stiut la ce sa ma astept...
Ela asteptam sa vedem noile achizitii,fain ca mergi cu socrela la cumparaturi,sper ca ai profitat din plin de asta...![]()
Va
pe toate
ADELA
33+cu STEFAN
Simo27 spune:
Laly,merci de grija
,esti o draguta!sunt bine...atat cat poate sa fie bine!Abia astept ziua de vineri,sa merg la control...abia ma misc,merg mai rau ca o ratusca,si mi-e greu sa fac orice lucru...intru si eu in depresie,am o stare tare nasoala,nu am chef de nimic,...dar sunt bine!!!
Simo,mamica lui DAVID
,
34+ cu SAMUEL