Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, l-am intrebat pe marius de la "legislative" cum se calculeaza indemnizatia mamicilor, care au avut si medical anterior perioadei de prenatal si mi-a raspuns asa:

"Se aduna toate veniturile brute realizate in ultimele 6 luni anterioare prenatalului si pondereaza cu 85% si se imparte la total numar zile lucratoare cuprinse in cele 6 luni luate in calcul. Rezultatul reprezinta indemnizatia zilnica si se va inmulti cu nr de zile lucratoare din luna aflata in plata."

sincer, eu tot nu am inteles

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, am dormit o ora si m-am trezit asa cu un gand ca nu mai rezist mult... si nasc!!! Imi doresc macar 2 saptamani sa mai stea bebe in burtica... dar nu stiu de ce m-a apucat asa o spaima...

Voi aveti vreuna dureri de burta cand va intoarceti in pat de pe o parte pe alta? Eu raman blocata de durere...

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce dor mi-a fost de voi toate! Va pup mult si sper ca de-acum sa am mai mult timp astfel incat sa pot tine pasul cu voi!

Luni am fost la echo de trim III, la Iosup si, la 31 saptamani are 2025 gr, colul este inchi si are cam 3,87 cm (ceea ce cred ca e bine, e destul de lung, nu?) e cu caputul in jos, pregatita de marea calatorie si toate celelalte masuratori, inclusiv inimioara, sunt bune. Are 141 bpm (pulsul). Sunt foarte fericita ca e bine, la analizele de sange mi-a iesit din nou hemoglobina, hematocritul si nr celulelor rossi mult mai scazut decata r trebui, cu toate ca iau Tardyferon de multe luni, deci, sunt cam anemica, cu toate ca nu ma simt deloc asa. Am luat 10 kg pana acum si doctorul a zis ca e bine. Cam asta ar fi.

Am de recuperat (la citit) o gramada, vreo 9 capitole, asa ca maine, poimaine o sa am treaba, dar o sa si scriu la zi.

Va pup mult pe toate si ....... am revenit in forta!

Laly 31+ Maria Clarinda

AMR 8 SAPTAMANI!!!

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

fetelor, l-am intrebat pe marius de la "legislative" cum se calculeaza indemnizatia mamicilor, care au avut si medical anterior perioadei de prenatal si mi-a raspuns asa:

"Se aduna toate veniturile brute realizate in ultimele 6 luni anterioare prenatalului si pondereaza cu 85% si se imparte la total numar zile lucratoare cuprinse in cele 6 luni luate in calcul. Rezultatul reprezinta indemnizatia zilnica si se va inmulti cu nr de zile lucratoare din luna aflata in plata."

sincer, eu tot nu am inteles

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

pai e cam asa:
Sa zicem ca salariul brut pe luna e 1000 RON
1000 * 6 = 6000 venit brut in ultimele 6 luni

85% * 6000 = 5100 RON

In ultimele 6 luni ai avut 20 zile de concediu medical.
Aproximativ sunt 23 zile lucratoare in luna

23 * 6 = 138 zile - 20 CM = 118 zile lucrate efectiv de tine!

5100 / 118 = 43.30 RON indemnizatia pe zi.

Presupunem ca intri in prenatal in martie. Martie are 21 zile lucratoare. Tu vei primi 43.40 * 21 = 909,40 RON

Aprilie are 22 zile lucratoare. Deci tu vei primi 43.40 * 22 = 954,8 RON.

Si tot asa in lunile urmatoare.

Sper ca am fost destul de explicita.

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ariel, fff emotionant filmuletul, n-am mai scris fiindca am stat sa-l vad cap-coada. A venit si randunelul meu la faza cu nasterea si ne-au dat lacrimile la amandoi cand am vazut cum isi sorb cei doi puiutul din ochi...
Asa tot sa nasti, ce bine ar fi daca si la noi s-ar purta asa frumos cu mamicile si puiutii lor!
Vazand filmuletul, tind tot mai mult sa ma duc sa nasc si eu la Medlife, desi n-as vrea sa renunt la Tutu, care pana acu a fost jos palaria...

Si eu mai am dureri de articulatii, am chiar sindromul tunelului carpian de nu pot dormi uneori noaptea de durere si amorteala in maini.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ioana, ce-ti veni sa nasti? Calmo-calmo paciento, vorbeste cu bebicul sa mai stea cuminte acolo in burtica, unde e cald si bine, sa mai creasca...

Clabuc, felicitari pt. bebe si Doamnea ajuta! mai departe.

Hai ca ma duc sa pregatesc masa pt. randunel si ma intorc mai tarziu.

pe toate.

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana,si eu am dureri de burta,cand ma intorc de pe o parte pe alta,cand ma ridic din pat,cand fac aproape orice efort si am durerile astea de vreo 1 luna,si uite ca nu am nascut,stai linistita, nu iti fa griji degeaba,daca nu te mai dare altceva,de ex.spatele,nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi,eventual suna dr sa vezi ce-ti spune !

Simo,mamica lui DAVID,33+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clabuc - mai mami felicitari pentru bebe sanatos, ascultator (pt ca e deja cu capul in jos) si pt tine care ai fost cumintica si ti-ai pastrat colul in stare super si nici nu te-ai ingrasat decat cat scrie la carte Dar sa apari mai des pe aici ca de la o vreme asa s-au rarit aparitiile tale...

Ursuleata - "Atonement" mi-a placut mie ca barbate-meu dupa primele 10 minute a zis ca el mai bine citeste o carte (si crede-ma ca noi suntem impreuna de 10 ani si niciodata n-a citit vreo carte!!) ma si chiar s-a apucat sa citeasca "Al cincilea munte" al lui Coelho. Dar eu am vazut filmul, e o poveste de dragoste sfasietoare, dupa parerea mea, si abia la final realizezi asta din plin...Finalul este intr-adevar surprinzator.

Simonette- merci pt incurajari....pt maine am emotii, este ultima intalnire inainte de MAREA INTALNIRE!!

Clau -see you tonight!

Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc Roxanel pentru felicitari! Mi-e tare dor de voi, mai ales cand imi aduc aminte de intalnirea noastra, atatea cate am putut sa ne vedem; ar mai fi loc de inca o intalnire? ce ziceti?

Recunosc ca am intrat mai rar, dar si voi scrieti intr-un ritm ........

M-am apucat si de tricotat paturica; m-am si mirat cand am gasit pe la Moghioros mohair roz si andrele, si nici n-au fost scumpe. Asa ca sunt harnicuta.

Simo27 cum te mai simti? Esti bine?
Naty, spune-mi ca si tu esti bine, pleaseeee!!!

Laly 31+ Maria Clarinda

AMR 8 SAPTAMANI!!!

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, si pe mine ma doare burta de ceva vreme, dar acum nu stiu de ce m-a apucat panica... Offf, am o stare de kk!!!

Ca tot vorbiti de filme...ce mai merita vazut? Mi-am luat Tais-toi, dar inca nu l-am vazut. Voi ati vazut Eight below? Merita!!!

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput