Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gata! am terminat cu ...de fapt am dat doar cu aspiratorul toata casa, dar am obosit

mai am ciorbitza pe foc si cam gata...aaa! si de mutat niste flori in oluri mai mari...

ps: intrebare: mai are cineva dureri de articulatii? mai precis ma dor incheieturile de la sold, mai ales cand pun piciorul in pamant...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 34+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sarutmana de urari,fetelor!!N-am plecat inca,abia la 7 e plecarea pt.ca atunci termina soacra-mea serviciul!
Ariel buna idee cu linkul!Imediat ma conformez!
Hai Naty ca n-ai dormit mult..Imi faceam griji pt.la noapte!
Fug sa pun de papa ca vine fomila acasa!
Apropo,Mami sper ca-ti e bine!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Super filmuletul. Fetelor, eu nu am nimic pofta de mancare, bag in mine cu forta, dar simt cum nu-mi cade bine. Asta este, sper ca bebe sa fie bine. Va salut.

34 saptamani MAI RAMAN 6javascript:insertsmilie(''); IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Un englez, un american si un arab stau de vorba despre familiile lor intr-un bar.
Englezul zice:
"Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!"
"Eeii", spune americanul, "eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!"
In sfarsit, arabul zice:
"Eu am 17 neveste acasa".
Face o pauza in timp ce soarbe tacticos din pahar.
"Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf!"

34 saptamani MAI RAMAN 6(''); IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

cris si ariel multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Inseamna ca neaparat trebuie sa mai imi iau cateva zile de CM ca altfel nu am timp de invatat.
underqueen
eu am dizertatia pe 8 martie si nu m-am apucat de ea.
Luny, deci mai astept ca sper sa ma contacteze si pe mine cei de la fundatie pentru cursuri ca tare imi doresc sa le fac.

Floriio in 26+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!Am inceput azi sa pregatesc bagajelul..sa nu cumva sa nu fiu pregatita
Si ma agit sa fie toate la locul lor,cu siguranta am sindromul cuibului!

Delphin,emotionant filmul!Si ma bucur cu atat mai mult cu cat am tot ratat in ultimul timp documentarul de pe National Geographic,"In pantec"
Simonette,referitor la nasii de botez nici noi nu i-am ales pe cei de la nunta,ci pe cumnata mea care si-a dorit f mult
Naty,am avut de ales intre un apartament cu bucataria intr-un colt al livingului si unul clasic,insa l-am preferat pe cel din urma si nu-mi pare rau..exceptand mirosurile care se imprastie peste tot,gandeste-te ca ai musafiri si trebuie sa mai pregatesti cate ceva intre timp,pai te simti ca la cantina
Ccris,eu am inceput achizitiile pt fetita inca din luna a 3-aN-am avut nici o treaba cu superstitiile,m-am gandit ca daca Doamne-Doamne a vrut ca ea sa vina,asa va fi..si in plus,am prins ofertele de sfarsit de sezoane si am luat lucruri mai ieftine
Mimonix,la eco morfologica de trim 3 (sapt 32+1),bebelusa nazdravana avea 1,832 kg, DBP 87 mm..cu DAT nu stiu ce vrei sa zici
Underqueen,mai am si eu junghiuri prin solduri,mai ales cand fac exces de zel

Va doresc o zi buna!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Elara, eu am fost la noi la personal sa ma interesez ce anume trebuie sa duc in momentul cand intru in prenatal. Si mi-a zis sa aduc o scrisoare medicala de la med de familie si sa anunt cu cel putin 15 zile inainte de inceperea lui. Am intrebat si de CO pe 2008 pentru ca era momentul programarilor si nu stiam ce sa trec pe fisa si mi-a zis ca daca intru in prenatal la 1 martie am dreptul la 4 zile de CO.

Floriio in 26+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Salutare burticoaselor!!!
Intru numai sa va salut, pt ca mai am 16 pagini de citit din cap asta, tocmai am terminat cap 72!!!Si tre neaparat sa fiu la zi.

Noutatile vi le zic cand ajung la liman cu cititul!!!

va

A, azi MI-AM SCHIMBAT SEMNATURA!!!!!

livi +34 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

super tare bancul!!!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 34+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 6 saptamani!!!