Ati gasit pe undeva un regim sanatos pentru femeile sedentare??? Auzeam pe un nene doctor care zicea ca multe dintre noi ne supralimentam, de fapt. Cat efort faci daca esti casnica? Sau daca stai 8 ore pe zi in fata calc? Noi mancam -iarna mai ales- ca si cum am lucra 8 ore afara, in frig, la -5 grade! Chiar zicea ca in stilul in care mananci normal si stai toata ziua in casa te ingrashi...Ce sa facem? Crestem efortul sau reducem mancarea? Ambele?
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Si eu sunt, momentan, casnica si la dieta.Am redus mancarea pentru ca miscare fac foarte putina sau deloc(pentru ca s-a inventat masina).M-am gandit totusi ca e necesar pentru arderea caloriilor sa merg si la o sala.
Pentru tine, incearca sa reduci mancarea si daca ai timp, incearca sa faci mai mult sport(chiar si acasa).Bafta!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Buna.
Si eu am probleme cu silueta din cauza calculatorului 8 ore la servici si alte cateva acasa. Asa ca numai este timp de sport. In plus mai sunt si copii care ocupa ceva timp si multe alte activitati casnice. Ca dieta pentru sedentare nu de buna voie, eu cred ca efecte mari are dieta Atkins chiar daca multe suntem impotriva ei dar este dieta care iti da energie si are efect chiar si fara efort. Si apoi nicio dieta nu are efect daca nu suferi de foame. 
Daca puteti renunta la masina ar fi ceva mai mult decit nimic.In rest totul e rational,bine stiut,adica trebuie redusa mincarea.Din pacate pe mine ma omoara ciuguleala.Din vara pina acum m-am ingrasat 4kg.
In fiecare zi spun ca maninc mai putin, dar nu reusesc sa ma abtin.Cred ca ar trebui sa postez la consultatii psiho.![]()