'Cugetari' gemene
Raspunsuri - Pagina 9

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
 No,ne-am uitat la filmuletele cu copilasii....Sta sotul meu,se uita,tace,se uita,tace si la un momenta dat... dupa o lunga analiza filozofica 

zice: "io cred ca doamna cade seara lata la cum o foiesc micutii.Daca tai lemne langa ea..tot n-aude".Si eu ii explic ca mamele nu obosesc niciodata,ca mereu dorm iepureste si sotul meu "bine ca nu pot fi mama!"
zice: "io cred ca doamna cade seara lata la cum o foiesc micutii.Daca tai lemne langa ea..tot n-aude".Si eu ii explic ca mamele nu obosesc niciodata,ca mereu dorm iepureste si sotul meu "bine ca nu pot fi mama!"

.
.
Oricum, sunt SUPERBI!
o zi minunata alaturi de ei,iti dorim!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Gabriela, multumesc mult! Sotul tau are semi-deptate  De cele mai mule ori adorm odata cu ei, pe la 21:30-22 si daca vine sotul sa ma trezeasca (il mai rog uneori ca vreau sa vad si eu vreun meci care incepe mai pe la 22 sau sa fac si eu o baie de jumate de ora, nu dush de 5 min., cu cei mici zgreptzanand usha baii), nu il aud, sau il fugaresc prin somn, ca a doua zi il mai si iau la rost de ce nu m-a trezit. Dar daca vreounul din cei mici maraie/scanceste, ma striga prin somn, in secunda 2 sunt lunga ei.
 De cele mai mule ori adorm odata cu ei, pe la 21:30-22 si daca vine sotul sa ma trezeasca (il mai rog uneori ca vreau sa vad si eu vreun meci care incepe mai pe la 22 sau sa fac si eu o baie de jumate de ora, nu dush de 5 min., cu cei mici zgreptzanand usha baii), nu il aud, sau il fugaresc prin somn, ca a doua zi il mai si iau la rost de ce nu m-a trezit. Dar daca vreounul din cei mici maraie/scanceste, ma striga prin somn, in secunda 2 sunt lunga ei.
Laura
 de shtrumphi gemeni,
 de shtrumphi gemeni,  Bianca Andreea  si
 Bianca Andreea  si  Rares Mihai (13.06.2005)
 Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
 Fotografiile noastre
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Rares manca dintr-un castronel seminte gata decojite. Le manca cu asa o pofta, ca am cerut si eu :"Rares, da-mi te rog si mie 2 seminte" Se uita la mine, se uita la castron "mmm, nu cred, mami!"
Are de cateva zile pe un picior un abces mic, ca un cosuletz initial, dar care s-a marit ca un fel de furuncul. E rosu in jur si il doare daca pun mana. Ieri incercam sa il dau cu o crema cu antibiotic si am descoperit ca i se sparsese capul cu puroi. Ii zic lui tati ca daca i sa rupt capul, de acum o sa se vindece. La care Rares se intoarce spre mine cu o figura speriata, isi duce o mana la gat si intreaba "Mami, la mine s-a rupt capul?"
Bianca, rastoarna o cutie plina de jucarii in mijlocul dormitorului ca sa se bage ea in cutie. Se corcoleste acolo si anuntza :"Sunt gaina, fac ou!". Indreapta crestetul spre mine "Fa mai-mai la gaina."
Laura
 de shtrumphi gemeni,
 Fotografiile noastre
Poveste cu shtrumphi

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Laura25 Rares manca dintr-un castronel seminte gata decojite. Le manca cu asa o pofta, ca am cerut si eu :"Rares, da-mi te rog si mie 2 seminte" Se uita la mine, se uita la castron "mmm, nu cred, mami!" Are de cateva zile pe un picior un abces mic, ca un cosuletz initial, dar care s-a marit ca un fel de furuncul. E rosu in jur si il doare daca pun mana. Ieri incercam sa il dau cu o crema cu antibiotic si am descoperit ca i se sparsese capul cu puroi. Ii zic lui tati ca daca i sa rupt capul, de acum o sa se vindece. La care Rares se intoarce spre mine cu o figura speriata, isi duce o mana la gat si intreaba "Mami, la mine s-a rupt capul?" Bianca, rastoarna o cutie plina de jucarii in mijlocul dormitorului ca sa se bage ea in cutie. Se corcoleste acolo si anuntza :"Sunt gaina, fac ou!". Indreapta crestetul spre mine "Fa mai-mai la gaina." Laura  de shtrumphi gemeni,  Bianca Andreea  si  Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene,  Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me | 

gata,suntem abonati fideli la topicul asta....Copiii tai sunt bestiali
gata,suntem abonati fideli la topicul asta....Copiii tai sunt bestiali
 .Eu cred ca n-ai timp sa te plictisesti...
.Eu cred ca n-ai timp sa te plictisesti...Un week-end placut alaturi de pitici.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Laura25 spune:
Laura25 spune:

Buna educatiune muzicala a generatiilor viitoare  

Laura
 de shtrumphi gemeni,
 Fotografiile noastre
Poveste cu shtrumphi

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
 bietii copii cu ce muzica -i educi .In ritmul asta cred ca aveti 1 pat pe sezon....
.In ritmul asta cred ca aveti 1 pat pe sezon....
Am o "neintelegere" .Cu puteti avea atata ordine si curatenie in casa cu 2 copii?Ca io am vazut case cu 1 copil si "devastate".Acum facea mamica ordine,acum erau toate la loc...
o zi minunata alaturi de minunatii
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!

Laura25 spune:
Laura25 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui gabriella1 bietii copii cu ce muzica -i educi  .In ritmul asta cred ca aveti 1 pat pe sezon.... Am o "neintelegere" .Cu puteti avea atata ordine si curatenie in casa cu 2 copii?Ca io am vazut case cu 1 copil si "devastate".Acum facea mamica ordine,acum erau toate la loc... o zi minunata alaturi de minunatii  Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. ajutati-l pe Bogdanel! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245 | 

Avem grija sa facem filmuletele din unghiuri din care nu se vede balamucul
 Avem grija sa facem filmuletele din unghiuri din care nu se vede balamucul  . Si la noi dureaza 2 ore stransul din casa si 10 minute refacutul situatiei anterioare. Acum am ajutor de nadejde in Rares care a facut o pasiune pt aspiraor si nu ma lasa sa pun mana, numai el vrea sa aspire.
. Si la noi dureaza 2 ore stransul din casa si 10 minute refacutul situatiei anterioare. Acum am ajutor de nadejde in Rares care a facut o pasiune pt aspiraor si nu ma lasa sa pun mana, numai el vrea sa aspire.E fascinat de cum dispar mizeriile in interior. Bine, ca o aspira si pe sora'sa in par, pe haine ... dar in final nu am decat 1-2 minute de aspirat ce a mai lasat in urma.
Laura
 de shtrumphi gemeni,
 Fotografiile noastre
Poveste cu shtrumphi

gabriella1 spune:
gabriella1 spune:
 Oricum ,la copiii pe care-i ai,se merita sa-ti darame si casa.Io ma chinui de ceva timp..dar uite,Doamne,Doamne ma mai lasa sa astept,si am ceva anisori..vreo 36..uuff
 .Cand voi avea bebe cred ca-l las sa-mi toarne si oala cu ciorba in coafura...ca prea -l dorim !
.Cand voi avea bebe cred ca-l las sa-mi toarne si oala cu ciorba in coafura...ca prea -l dorim !
Gabriela
ajutati-l pe Bogdanel!

andruskandu spune:
andruskandu spune:

Mai mamy, mai! Mama'iga ei de treaba, da' ce sperii tu baiatul ca-i cade capul?
Shi mai vrei si seminte, hai?
Shi mai du-te repede de  gainusha, ca tocmai a facut un ou!
 gainusha, ca tocmai a facut un ou!
Sa-ti traiasca micii  !
 !
Andreea  lui
 lui  Andreiut Puiut 11.06.2006
 Andreiut Puiut 11.06.2006

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Eu, catre Bianca:"Bianca, hai sa dai un pup lui nanu si nana, ca uite, pleaca!" B: "NU!Nu pup nimic!"
Laura
 de shtrumphi gemeni,
 Fotografiile noastre
Poveste cu shtrumphi