Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
mamaana spune:
quote:
Originally posted by dandusa
nu stiu cum sa fac sa scap de calcat camasa sotului...
Micuta chinezoaica
eu am adus-o pe soacra-mea si am scapat de calcat pentru 6 luni
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
cam cati pufuleti iti dati/zi? cati pot sa ii dau? i-am pus intr-un castron cereale cu scortisoara (era innebunit inainte sa descopere pufuletii) si pufuleti. alege pufuletii. a gresit la un moment dat si a luat o cereala.....a scos-o afara si a pus-o la loc in castron
,scum foc
daca ar fi dupa ea...,ar manca punga intreaga...,seamana cu mine......,dar este dupa mine...,asa ca-i dau jumate
nu mananca f des pufuleti...,dar si cand mananca...,nu se incurca...
acum de ex...,nu a mai mancat de vreo 2 saptamani...si atunci au fost citiva...,in schimb mananca biscuiti zilnic...
Micuta chinezoaica
asiza spune:
Madaluta, imi pare tare rau sa aud ca si Darius are probleme...nu prea sunt in masura sa-ti dau sfaturi, intrucat Denis si cand a fost bolnav a mancat, chiar daca nu asa de bine ca in zilele lui bune. Oricum, hidratarea este ffff importanta si fugutza la medic. Sanatate multa!
Danita, cum a fost P azi? M-am ingrozit cand am citit ce noapte ati avut !
Denis e putin ragusit. Fara tuse. Fara febra. Mie mi-e o frica de laringita de nu va pot explica, dar ma gandesc ca daca ragusala nu e insotita de tuse poate nu e laringita. A mai patit vreun fulgulet exact asa?
Ruxandra, ce frumoooos!!!! E o minune ce descri tu acolo! Distractie placuta sa ai si sa te intorci cu bine!
Dandusa, ce fain ca mananca Crinuta singurica!!!! Imi imaginez cam cum aratati tu, ea si bucataria dupa o asemenea masa, dar important e ca sunteti fericite!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by mamaanaquote:
Originally posted by dandusa
nu stiu cum sa fac sa scap de calcat camasa sotului...
Micuta chinezoaica
eu am adus-o pe soacra-mea si am scapat de calcat pentru 6 luni
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
norocoaso'...
la mine-i musai sa i-o calc azi pana la 23...,deci nu prea am de ales...,norocul lui ca doarme...,ca altfel...,nu scapa...
de fapt...,am uitat sa precizez...,urasc sa calc camasi...,la un moment dat lucram eu,Claudiu si fratele meu...,in acelasi loc...cu aceiasi uniforma..,respectiv camasi albe...si-am calcat de mi-au iesit ochii...si mie da' si lor...,deci ma ajutau cot la cot...,dar tot era prea mult...,zilnic schimbam camasa...
Micuta chinezoaica
Dbunny spune:
Off topic
Dayanara tu stai in Alcala de Henares? am vazut la stiri ca unei romance de 20 de ani i-a dat foc partenerul
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
saryta spune:
Mai Flore, dar azi e ziua ta si nu zise-i nimik ...
La Multi Ani!
Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,
chiar daca cei pe care ii iubesti te supara,
iarta si uita, zambeste si bucurate
alaturi de noi care iti dorim astazi LA MULTI ANI ,
cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
asiza spune:
Flore, nu in 26 e ziua ta??????
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
marani spune:
AELITA
of...cati fulguleti bolnaviori...pe mine ma doare inima cand stiu cata suferinta pe ei si pe mamicile lor...eu am imbatranit cu 3 ani in 3 zile...numai cate intrebari mi-am putut pune...
Pai sa povestesc...Ma pune dracu si plec cu o rabla de autobuz la Durau ca sa vad o casa. Sotul plecase cu o zi inainte la 6 dim, dar eu nu fui in stare sa ma trezesc la ora aia. Asa ca echipez copilul, iau rucsacul in spate si plec la autogara. Full autobuzul de scolari, 55 km am stat in picioare...bubamara dormea in brate, cu o mana o tineam si cu cealalta ma sprijineam sa nu pic. Tusea care mai de care, putzea care mai de care....mi-am jurat, e ultima oara cand mai fac d-astea.
Si acolo in autobuz cred ca se intamplase ceva, nu? vreun microb ceva...Dianarus mersi pt info legate de regim in caz de diaree, facu 2 zile la rand cate un kknetz moale si o bagai azi la regim. Azi nu facu deloc mititica. N-am mai fost la spital ca n-am masina si e la 12 km distanta, plus ca fata e ok si risc sa iau de pe acolo ceva microbi. Doar ca ffff mofturoasa, fff nervoasa si ffff plangacioasa...dar daca-mi pun mintea la contributie si ma scalambai rade cu gura pana la urechi...deci copilul e bine, doar o afurisita de masea o supara. Dr a zis ca are masele de urs. Gresi, ca-s de ursoaica! avea sange la una...
Laura bubamara nu stie ce-s aia pufuletii, mi-e groaza cand ii vad si n-am vrut sa-i dau. Eu ii iau niste cereale de la Nestle cu miere, le zicem noi covrigei, rontaie si mama cu pumnul.
Ruxandra, ce ma bucur ca te simti bine!!! mie-mi suna a rai ce zici tu acolo!
intrebare: vrem sa plecam cu fata in Germania, ce acte tre pt ea? poate stie careva..
uram sanatate multa, noapte linistita, vichend placut si sa ne "vedem" cu bine luni!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
citii eu ceva si de Flore...nik nu zici, nici macar la un pahar nu ne inviti?
Flore
pentru Kikineatza si Sara Maria
Ajutati-o pe Sonia
dayanara spune:
am venit de la cumparaturi...ultimele inainte de plecare, mare oboseala
dbunny - nu stau nici in alcala nici in coslada, adica in alea 2 sunt majoritatea romanilor, pe aici nu.s romani cel putin nu cunosc eu, am auzit de aia care i.a dat foc au dat la stiri
ivan si dayanara