ginecologi Medicover Pleveni
Buna tuturor!
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre medicii de la medicover plevnei: Dr. Mircea Dumitru, Dr. Cornelia Ispas, Dr. Mihaela Popescu, Dr. Nicolae Dan Georgian. Dar de Dr. Mirela Moarcas de la Municipal - lucra si ea la medicover Plevnei dar nu mai este pe lista (sau lista de pe site-ul medicover nu e updated?)
Multumesc.
Raspunsuri
matildasep spune:
Pot sa-ti spun ca eu am fost in primele 3 luni de sarcina la dr. Mircea Dumitru. Parea un tip de treaba, raspundea la tel, mi-a recomandat o dna dr. ecograf f. buna, dar l-am schimbat dupa ce mi-a recomandat antibiotic cand dupa un simplu ctrl mi-a spus ca am cistita, fara nici o proba urinara, si de fapt am avut iminenta de avort, dupa un ctrl la alt dr. ginecolog.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
dooku3 spune:
Experienta mea cu dr.Georgian:am facut initial programare la Dumitru(intotdeauna cand incerc o clinica noua incerc sa merg la prof.dr,sefi lucrari,crezand ca sunt cei mai buni din staff-nu intotdeauna adevarat)si am ajuns la Georgian(Dumitru nu mai stiu ce probleme avea ca nu era).Bineanteles ca,intrand in cabinet,eram deja dezamagita cu gandul ca m-au "plasat"la cine stie ce novice..acum numai acolo merg:-)De ce?Are exact metoda de lucru cu pacientii de care am eu nevoie-stie sa asculte,sa te faca sa te simti confortabil cand vorbesti despre probleme intime,nu are aerul plictisit(genul"ok,hurry,next one")pe care multi medici il au si nu am avut senzatia ca pierd timpul acolo pentru a asculta ceva ce am auzit de "n" ori inainte.Din contra.
strumphitza spune:
quote:
Originally posted by dooku3
Experienta mea cu dr.Georgian:am facut initial programare la Dumitru(intotdeauna cand incerc o clinica noua incerc sa merg la prof.dr,sefi lucrari,crezand ca sunt cei mai buni din staff-nu intotdeauna adevarat)si am ajuns la Georgian(Dumitru nu mai stiu ce probleme avea ca nu era).Bineanteles ca,intrand in cabinet,eram deja dezamagita cu gandul ca m-au "plasat"la cine stie ce novice..acum numai acolo merg:-)De ce?Are exact metoda de lucru cu pacientii de care am eu nevoie-stie sa asculte,sa te faca sa te simti confortabil cand vorbesti despre probleme intime,nu are aerul plictisit(genul"ok,hurry,next one")pe care multi medici il au si nu am avut senzatia ca pierd timpul acolo pentru a asculta ceva ce am auzit de "n" ori inainte.Din contra.
Confirm si eu cele spuse de dooku3, de fiecare data cand am fost la domnul dr. Georgian mi-a placut pentru ca stie sa se poarte, sa vorbeasca si sa asculte pacientii exact asa cum ar trebui sa o faca toti medicii , si nu numai cei din clinicile private unde platim fiecare consultatie sau analiza in parte ...
ony76, sper sa iti fie de folos informatiile, poate vin si alte fete pe aici sa-si exprime parerile in legatura cu ceilalti doctori si pana la urma tu vei hotari la cine vei merge !

Sanatate Multa!