Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 15
antoni spune:
fetelor, care sunteti pe lapte praf atunci, imi puteti spune cat papa bebeii vostri?
Alex-mersi, e bine ca esti numai pe tzitzi, hihi.
vra careva sa invete in locul meu?offff.........
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
fetelor care mergeti cu bebeii prin Iulius, cum ii imbracati? adica le luati jos salopetele groase cu care ii scoateti afara?
Ioana13 spune:
Salut
EU nu dau zymafluor.. trebe sa il intreb pe dr... inainte sa apar dintii se da sau dupa?
Meli, bine ai venit din sesiuni... cum poti?? tare mindra sa fii de tine ca faci atitea!!! Dupa al meu sa nu te iei cit maninca, el manica multtttt.
Despre mincare Patrick are 7 luni si 25 de zile si maninca aproximativ asa: vreo 700 ml de lapte pe zi, dimineata un fruct(mar) amestecat cu 1 sfert banana, sau 1/2 morcov, sau piersica(am cumparat, dar nu mai cumpar ca nu are nici un gust), sau brinzica (am facut din lapte de la mag si dupa aia din lapte de vaca de la mama ei).
Pe la 13,30 - 1oo ml supica din legume si carnita(pui, vita, curcan)+ pireu din legumele fierte+carnita(nu stiu gramajul, dar cam 1 cartof+1/2 morcov+ cite putin din celelalte legume).
Cind ii dau ou, ficatel sau peste nu ii mai dau supa. GAlbenusul il fac cu 1 cartof mijlociu+unt+lapte. Ficatelul tot cu cartof... asta ii place cum se face pireu. I-am dat orez, dar numa odata l-a mincat.
Alte legume decit cele clasice: brocoli(nu prea l-a mincat), cartof dulce, dovlecel, mazare, spanac(asta cica se introduce mai tirziu)
Seara ii dau fructe si iaurt(e lesinat dupa iaurtu simplu, amestecat cu altceva nu ii place). ii dau si cereale citeodata, dar rar. I-am dat de 2 ori mamaliga cu brinza si lapte(sa nu fie asa seaca)
Laptele il bea dupa mesele enumerate(cam la vre 1-2 ore dupa masa) si noaptea.
Nu am introdus inca: biscuiti, gris
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Sper ca se intelege...
Pentru detalii sa ma semnalizezi
Ioana mama de bebe
ALEX29 spune:
MELI o dezbrac de salopeta aia groasa ,mai ales ca in mall e destul de cald
IOANA draga sper sa ma descurc cand o sa incep diversificarea
desi astept cu nerabdare momentul parca ma cam ia cu frica .........e tare complicat
CO puiutz pe unde esti ?
fetelor va pup ,pe maine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Fetelor....sunt terminata. mi s-a ars monitorul.Nici nu avea 2 ani si nu mai functioneaza. Acum am venit in vecini sa vad ce mai faceti. Am incercat sa intru de pe telefon, dar abia am deschis pagina cu DC si m-au taxat cu 3 eur. daca continui asha ma trimite sotu la munca sa-mi platesc telefonul ![]()
Meli ti-am scris pe mess mai multe despre masa lui David. Acum va pup ca nu mai pot sta.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Ioana13 spune:
Alex, nu e complicat.. si tie, cum esti tu harnicuta, nu iti va fi greu sa faci pt buburuza ta un pic de mincarica in fiecare zi(sau eu supica ii dau si a doua zi din frigider)... dar daca alaptezi mai ai vreo luna...
pupici ca incepe shopingu pasiunea mea pe Euforia
Ioana mama de bebe
antoni spune:
Ioana-mersi mult, e un papacios al tau, ai mare noroc. cate kile are?nu sunt deloc mandra de mine, sincer sunt tare stresata si imi reprosez mereu ca nu stau destul cu piti. sper sa treaca anul asta odata( de facultate ) sa am mai mult timp pt ea.
Alex-si cu ce o lasi daca ii dai jos salopeta? ca si in casa sau mai mult imbracata?
of tu fetelor, cred ca v-am innebunit deja.
antoni spune:
fetelor, va doresc somnic usor, mai revin maine, ma duc sa mai citesc cate ceva. va pupic tare-tare.
Alex-daca revii, sa-mi scrii cat de tare e imbracata a ta in mall. sau oricare dintre voi , care aveti rabdare la prostiile mele. de asta va iubesc asa de mult, stiti, hihi?
o seara frumoasa sa aveti
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
nu am mai rezistat si m-am conectat de pe telefon.meli,eu in mall il duc cum il tin imbracat in casa si ii dau peste fasul pana acolo.asta e in Polus.in Iulius e mai racoare si il invelesc si cu plapumioara
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad