Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara fetelor!

am ajuns in final acasa.sunt rupta de obo, am avut 3 examene saptamana asta,luni am alta, asta e...mai am 7 si am scapat.

fetelor, va rog mult de tot-LORE, IOANA-care aveti bebe cam de 6 luni va rog sa-mi spuneti cat mananca bebeii vostrii, a mea cam papa putin.imi scrieti care cat papa?

pupici

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Victo-eu dau zymafluor

Mergi la inceput

pufulet-am sunat-o pe dr. Dana Campean, a fost tare draguta, trebuie s-o sun luni si cred ca marti vine pe la noi.mersi mult de tot.

nimeni nu e pe forum?sunt singurica? DACA VA ROG MULT, IMI SCRIETI CAT PAPA BEBEII VOSTRI? am impresia ca a mea papa prea putin.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

VICTO draga, cu alaptatul depinde de la bebelus la bebelus.
Eu ii dau Dariei completare de la 1 saptamana, dar ma chinui cat pot si cu alaptarea.La inceput i-am dat desigur mai putin lapte praf.In prezent am ajuns la 50%.
Daria are aproape 4 luni si Doamne ajuta sa pot sa-i mai dau in continuare si sa nu renunte ea.Chiar si 20 ml lapte matern pe zi sunt sanatate curata pentru bebelusii nostri (isi asigura anticorpii necesari).

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

ANTONI - Spune-mi te rog, ti-a recomandat medicul zymafluor, pentru dintisori?
Am inteles ca mai este ceva vaccin foarte bun.

Mergi la inceput

Dariandra-da,eu dau Zymafluor la piti.acum parerile sunt impartite.unii zic ca nu e bine, ca daca ii opresti si nu-i dai continuu pana la o anumita varsta, face o explozie de carii.acum eu ce pot spune e ca doi medici la care eu tare mult tin in sensul de cat stiu, si chiar gandesc ce fac, sunt pro, amandoua sunt femei si au copii mici la care le-au administrat fluor si piticii nu au nimic. cand i-am intrebat mi-au zis ca in alte stae de exemplu Statele, au paine, apa ...fluorizata si totusi se da fluor ca si profilaxie.mi-au zis ca daca noi, parintii copilului avem probleme cu dantura, imi recomanda sa dam. si eu clar dau.sunt si eu in ultimul an la stoma, am invatat cate ceva si stiu clar ca nu faci asa simplu explozie de carii. iar ca sa dai pana la o anumita varsta nu e asa de greu, doar sunt ca si niste vitamine.de vaccin sincer eu nu prea am auzit, nu stiu de asa ceva. vaccin pt ce? impotriva cariei? nu inteleg.

fetelor care sunteti? toate somati? imi raspundeti si mie va rog?

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI draga mie doctoritza mi a spus doar de vigantol ....dar sunt de acord cu ce ai scris ,o so intreb totusi si pe dr sa vad ce zice
LORE are ceva prob la computer si nu mai poate intra vreo cateva zile
ANDREEA ce ti face papusica
a mea in sfarsit mi a adormit dupa baitza

Tu dragele mele azi i am luat puiutzului doua salopete f frumoase ,imi place mult de tot materialul ,e asa de moale
iar pretul a fost superrrr 21,99 o salopetzica

OANA distractie placuta maine la Botez ,poate ne pui pozici

GABI draga de abea astept sa incep si eu diversificarea cred ca e asa de super sa o vezi pe mogaldeatza ta toata murdarica de papa

RAMO draga din pacate n am mai apucat sa recoltez celule s., m am trezit prea tarziu

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI eu nu stiu ce sa ti spun ,inca ii dau numai tzitzi
RAMO nu e prea repede sa i dai suculetz ?mai ales ca ai laptic

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

ANTONI - Mie mi-a spus de acest vaccin o verisoara de la Bucuresti.Am inteles ca este impotriva cariilor.Nu stiu exact dar am sa intreb detalii.Nici nu sunt in domeniu - profesia mea este cu totul alta.

Mergi la inceput

ALEX - Sa stii ca Dariei i-a priit bine iesirea in Iulius.Doarme ca un ingeras.Nici o sansa de baita.Cred ca iarasi ii fac baie pe la 11 noaptea.

Mergi la inceput