Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
mersi fetelor de raspunsuri... credeam ca doar eu beau cafea si n-as vrea sa-i fac vreun rau lui piciulica...:)
cat despre DEBRIDAT, revin cu intrebarea: cat timp i-ati dat lui bebe debridat???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
Raluca spune:
Bex draga, bafta la examen, oare unde gasesti resurse ptr. invatat???
Gabitza, eu n-am iesit azi, mi se pare urat si n-am nici eu chef...ce fain ca sara bea sucul....yami,yami, da nu-i introduci si pulpa in el si branzica? succes cu supica-sa-i faci poze murdarica,pe Ilinca tare o amuza sa-si vada pozele de cand manca precum un purcelus.
Andreea,eu zilnic beau o cafea, dupa alaptatul de dimineatza iar Mihai nu da semne ca-l deranjeaza.debridat nu am servit asa ca nu stiu detalii, dar intreaba dr ce ti l-a recomandat
OanaAlina spune:
buna si de la noi! hai mai fetelor nu imi scadeti va rog nota la purtare ca au fost absente motivate! hihihi!
pai nu prea am avut timp de prestat ca am avut de facut curatenie si papica! si daca nu are cine sa ma ajute trebuie sa ma descurc singura! plus ca am avut si o gramada de calcat!
vin ai mei astazi, cu totii! yuhuuuu!
maine avem botezul la casa raul din gruia! este un local dragut si un punct in plus suuuuper aproape! abia astept!
va mai citesc si sper sa mai revin! daca nu va doresc weekend placut!
victo - am mers pe mana ta! tort verona! la nanaselul mic i-am facut un tortulet mozart ca e si ziua lui! abia astept sa le gust!
gabriela - pai vad ca progresati bine cu diversificare! felicitari!
asteptam pareri despre supica! de care i-ai facut?
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
OanaAlina spune:
eladeea - si eu tot aveam pofte de cafea si tot nu am indraznic! trebuie musai macar un capucino ca mor de pooooooooofta!
alex - felicitari pentru hobby-ul tau (shopping-ul)! la mine ca si la gabriela cum zicea pristanda din o scrisoare pierduta...hihihi! asadar reducem cumparaturile!
bex - ptiii! te invidiez! cum de reusesti sa mai si inveti! eu tot mi-am scos cartulii de engleza sa nu uit! insa crezi ca am avut timp de ele! felicitari!
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
velenamaria spune:
buna fetelor...azi am facut si eu ceva treaba prin casa..putin cat ma lasa asta micu...
ELADEA..pentru ce luati debridat??? este pentru tranzit( adica sa faca kk asa cum trebuie)? sau colici??? poti sa nu-i mai dai o perioada sa vezi daca se schimba ceva. si eu i-am dat lui edi vreo 3 saptamani ptr ca nu facea kk decat rar( o data la 5-6 zile). dar dupa ce s-a scarbit si nu a vrut sa-l mai inghita nu i-am mai dat. am rezolvat problema cu kk cu ceai de musetel si baby drink( colici) + espumisan. asa ca ai putea sa nu-i mai dai ...ca nu are rost..zic eu. dar intreaba si medicul sa fi sigura.
OANA ALINA- sa aveti un botez frumos si distractie la petrecere. 
mami care ati inceput diversificare..la ce varsta ati inceput?
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
Victo spune:
ramo, al meu face urat acum si la batista bb..:(
iko eu am fost cu bb la oropedie si i-a facut doar ctrl...si ne-a zis sa revenim la 5 luni.
oana, sper s nu ma injuri cu torturile.. la mozart nu mi-a placut martipanul, ca era amarui, dar in rest e ok.
mai fetelor, voua v=a spus dr de fam sa dati si fier la bebelasi??
cine mai da zymafluor la bb?
gabi..eu sper sa alaptez atat cat ai reusit tu! banuiesc ca si tu cd te-ai apucat sa dai si completare ti-a fpst groaza ca va lsa sanul..si uite ca ai reusit cat..3 luni..sau asa ceva..sa o mai alaptezi ceea ce e super ok.
si eu vreau sa il alaptez pana la 6 luni, dar dc nu va mai vrea..ce poti sa-i faci?..
hai, spor cu distractia la diversificare!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Noi azi n-am fost afara.Mi s-a parut frig si ca sufla putin vantul...
Gabi pacat ca nu ne-am intalnit ieri la Big.Eu am fost pe la 2 si ceva.
Nico pentru celulele stem tre sa astepti vreo 2 luni.Mie mi-au venit rezultatele.Si am fost suparata...totul e ok cu sangele,dar din cauza ca a fost cordonul ombilical scurt,nu a putut recolta destul sange.Si cantitatea de celule stem e suficienta pentru o persoana de maxim 15 kg.Dar mi-au zis ca in prezent se fac studii pentru inmultirea acestor celule pana la 100 de ori.
Macar sunt cumsecade si in loc de 2020 ron pt procesare platesc 700 ron, si in loc de 1050 pt transport platesc 550 ron.
Asta este,am zis ca platesc oricum,daca va fi nevoie Doamne fereste,sa fie macar astea,si daca se vor putea inmulti cu atat mai bine...dar pana la urma doar Dumnezeu va hotara...
Alex tu pana la urma ai prelevat celule stem????
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Gabriela77 spune:
Yuhuuuu! Ne place supica! Vai, dar ce de-a munca pt cateva gurite. Fetelor, ce nu mai aveam eu timp pana acum, apoi de cand cu mancarica….Inceputul e mai greu, banuiesc!
Raluca, inca nu i-am introdus pulpa, decat foarte putin, dar daca tot presteza numai cu lingurita, avansam la pulpa.Bine ca mi-ai zis de poze! Nici noi nu am iesit afara! Sint rupta!
Oana, ce bine ca vin ai tai….Am inceput cu supica clasica, morcovei si ceva albitura…Doar cateva lingurite insa, pentru inceput, ma bucur insa ca i-a placut!
Victo, asa este, mare dreptate ai!
Ramo, tot pe la 2 am fost si eu la Big, mai sa fie...si eu am ajuns rupta acasa, imi imaginez tu cu jeep-ul...hihihhi
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
Gabi pacat ca nu ne-am vazut...tre sa-mi iau un carucior fosforescent ca asta rosu nu sare in ochi..![]()
Ce frumos ca papa Sara supica!!!!Bravo!!!!!!!!!
Eu am hotarat ca la 3 luni incep sa-i dau suculet.Am tot citit pe net si in carti si acolo ziceau ca daca il alaptez artificial,diversificarea se incepe de la 4 luni,adica cu pireul de legume,dar cu suculetul de la 2 luni.Eu am hotarat ca la 3 luni e numai bine.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Victo spune:
mai fetelor, voua v=a spus dr de fam sa dati si fier la bebelasi??
cine mai da zymafluor la bb?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)